Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Nie pamiętam jaki dokładnie był zapis, ale chyba po prostu "49561 dostępnych graczy" i taka informacja była wyświetlana tylko w trybie online. W momencie udostępnienia bety U3, liczba graczy spadła do poziomu ok 30k, a przed samą premierą trójki nie grałem już tak intensywnie w U2 więc nie powiem nic więcej. Za to chyba w grudniu 2011 sprawdzałem ponownie dwójkę i było wtedy chyba 30k ludzi.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

wspominałem już że gry wydawane na ps3 i xboxa wygladają lepiej na xboxie ? chyba nie ;/,więcej osób ma headset bo dają do zestawów i jakoś tak fajniej sie gra z ludziami przez xbl a nie ciągle zacinające się psn i jakikolwiek brak komunikacji podczas gry wieloosobowej aaaaaaaa sory może raz na dzień usłyszysz głos jakiegoś Araba który ma Hs ;];],ale co ja wiem mam 400 postów i jestem na tym forum 5 dni.Idem pograć na orliku w piłkem jnkcbjaskcbm nxc,msbdvf

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Nintendo ogłosiło że 3DS XL dostanie drugiego analoga... ale sprzedawanego osobno. xD

Kurde, fani Nintendo na serio muszą mieć mocne zwieracze.

Opublikowano

Parodią jest to, że w UE XL nie ma ładowarki. Jak trzeba mieć narypane we łbie żeby coś takiego wymyślić.

Opublikowano

Kasa kasa kasa. Za rok może wypuszczą wersje z dwoma analogami, ale z drugiej strony mogą posepic się na hajs i dalej będzie ułomna wersja z możliwością dokupienia przystawki. Btw ta akcja z ładowarka nie odnosi się tylko stacji dokującej ?

Opublikowano

Aha, Wii U jest słabsze niż X360 (tak jak 3DS od PSP), ale skoro fani Niny to tacy desperaci i muszą zagrać w nowe Mario... to niech przepłacają. :rolleyes:

to że batman wyglada lepiej na x0 i ps3 nie znaczy że Wii U jest słabsze od tych konsol ... bo idąc tą typologią to PS3 jest słabsze od x0... ;) "ale skoro fani PS to desperaci i muszą zagrać w nowe killzone to niech przepłacają"...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

PS3 nie kosztuje 2x tyle co Xbox, ma już sporo bibliotekę i nie wyszedł 7 (?) lat później.

Co do mocy, to Xbox jest lepiej zaprojektowany do gier, ale za to Sony ma lepszych devów.

Opublikowano

a to była już oficjalna cena Wii U podana?

Akurat jeśli chodzi o gry to miłośnicy N nie będa mieli się o co martwić ;)

Opublikowano

no właśnie nie wiadomo, pamiętasz sytuacje z 3DS? w sumie nawet teraz nie ma na to gier nie licząc kilku tytułów

a cena to pewnie bedzie 1600 minimum

Opublikowano

Wii sprzętowo też było kaszaniaste, ale bibliotekę tytułów ma ogromną, poczekam na jakieś prawdzone info i o mocy i o cenie, bo gdybym niemieckie strony pisały by samą prawde dawno byśmy mieli Diablo 3 na PS3 ;)

Opublikowano

tak to można skwitować kazdy system ...

Opublikowano

nie każdy system kosztuje 2x tyle, ile jest wart, i nie każdy ma grafikę z poprzedniej generacji

Opublikowano

jałowa dyskusja...

nie znamy oficjalnej ceny, nie znamy pełnej specyfikacji (a jak znamy to prosze o link ;p) - ale już wiemy że jest a) za droga, b) za słaba ...

...nie chcesz nie kupuj :)

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Aha, Wii U jest słabsze niż X360 (tak jak 3DS od PSP), ale skoro fani Niny to tacy desperaci i muszą zagrać w nowe Mario... to niech przepłacają. :rolleyes:

to że batman wyglada lepiej na x0 i ps3 nie znaczy że Wii U jest słabsze od tych konsol ... bo idąc tą typologią to PS3 jest słabsze od x0... ;) "ale skoro fani PS to desperaci i muszą zagrać w nowe killzone to niech przepłacają"...

Przecież to szybki port, kiedyś tak było np z Orange Box na PS3. Btw nie zauważyłem na pokazie z E3 by ten Batman wyglądał gorzej.

Opublikowano

tak, wiem już teraz że jest za słaba i to będzie ta sama (zawyżona cenowo) zacofana chujnia jak pierwsze Wii

Opublikowano

no właśnie nie wiadomo, pamiętasz sytuacje z 3DS? w sumie nawet teraz nie ma na to gier nie licząc kilku tytułów

dobże, rze na plejstejszon vita jest zatżęsienie tytółuw, szczegulnie NIE portuf

XXXD

Edytowane przez xmortex

Opublikowano

jak wy nic koorwa nie rozumiecie, populacja jest ważna szczególnie w grach z matchmakingiem, czasu tworzenia meczu + jakość tego meczu, im mniej ludzi tym większe prawdopodobieństwo że dorzuci cię do meczu z Meksykanamij czy innym tałatajstwem, z racji tego że nie znalazł niczego lepszego.

Bo w USA ludzie jeszcze śpią ew idą do pracy/szkoły? Z tego co widzę na bf3stats zawsze jest tak że wczesnie w dzień jest wiecej ludzi na PS3, wieczorem więcej na X360.

To z jednej strony interesuje cię populacja za oceanem, a z drugiej martwisz się że gra wrzuci cię do gry z "tatałajstwem".

sad-poppy-meme-generator-your-logic-makes-the-puppy-sad-894e48.jpg?1324258687.jpg

Ofkoz zgodzę się z tym, że granie z ludźmi zza oceanu to niekoniecznie najlepszy pomysł. I bynajmniej tak samo niekoniecznie duża liczba graczy oznacza od razu mniejsze ryzyko, że zagramy z kimś bez lagów. Wystarczy że gra jest głównie popularna na innym kontynencie, a w Europie już mniej i można wtedy pomarzyć o dobrym połączeniu z większością graczy. Jasne, jeśli gra ma niezwykły online, to pewnie da się to jakoś zminimalizować, ale nie ma co ukrywać - dystans jest jednak przeszkodą.

Tak przy okazji chyba nie muszę przypominać która konsola lideruje w Polsce, i która w Europie. I która tak samo wygrywa z X360 w Japonii :) Co za tym idzie, na której jest większa szansa na znalezienie graczy bliższych naszej lokalizacji :)

Opublikowano
  • Autor

Nic nie wiesz a się wypowiadasz. Wiem z autopsji z 4 lat grania regularnego w Gearsy, że z hamburgerami można grać, bo mają dobre łącza, najgorzej z właśnie Meksykańcami i innymi biedakami którzy doprowadzili radiówki do swoich lepianek i to im rzuca się hosta :F

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.