Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

HD rimejk to może zrobić jakiekolwiek studio. Tym bardziej, że te HD rimejki, to są remastery.

Opublikowano

Activision zamknęło Radical Entertainment (Prototype, Scarface itd).

Ta generacja nie ma litości dla nikogo.

Generacja co prawda też ale w tej generacji to chyba Activision wiedzie prym w uśmiercaniu studiów.
Opublikowano
  • Autor

Dziwne, przecież mogli przemianować to studio na kolejną ekipę do CoD :]

Activision jeszcze bardziej ogranicza swoje portfolio. Mam nadzieję że Sleeping Dogs będzie sukcesem to trochę im tam mina zrzędnie.

Opublikowano

bo...

TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE

a w sumie już mi się przejadło to, fajnie jakby zapowiedzieli nowe konsole to wtedy dopiero będzie ciekawie :)

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

ale nudy w pracy

Same here dude :P

A kasa do gry w pokera na fejsie mi się skończyła :P

Opublikowano

Zawsze można wrócić do past-genów.

Game Boy (Color) vs. Sega Game Gear

też nudy...

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Nic nie wiesz a się wypowiadasz. Wiem z autopsji z 4 lat grania regularnego w Gearsy, że z hamburgerami można grać, bo mają dobre łącza, najgorzej z właśnie Meksykańcami i innymi biedakami którzy doprowadzili radiówki do swoich lepianek i to im rzuca się hosta :F

Spoko, niestety nie mogę zweryfikować twej historii grania, niemniej z doświadczenia ja wiem że jak i na PC-tach jak i na konsolach gdy grałem/graliśmy z kimś zza oceanu, to w zależności gdzie był serwer - on albo my mieliśmy lagi. Przy połączeniach P2P (często stosowane połączenie w bijatykach) lag jest po obu stronach widoczny... Bo co by nie było, czasoprzestrzeni się nie zagnie, o wiele zawsze lepiej jest grać z kimś lokalnie lub bliżej, niż z kimś położonym o tysiące kilometrów od nas. Dobry online w grze może minimalizować skutki dystansu, ale nie ma co ukrywać - świat to nie Star Trek

Tak przy okazji chyba nie muszę przypominać która konsola lideruje w Polsce, i która w Europie. I która tak samo wygrywa z X360 w Japonii :) Co za tym idzie, na której jest większa szansa na znalezienie graczy bliższych naszej lokalizacji :)

patrz wygrywa, i wygrywa i wygrac nie może ;)

Trudno żeby ogłaszać zwycięzce w momencie gdy batalia trwa.

Opublikowano

Czyli żeby poznać przeciwnika nakvrwiasz wszystkie klasy do 85lvl (chyba taki jest teraz lvl cap)?

nie... bo każdy gra inaczej, ale trzeba znać skille każdej klasy i dużo ogarniać co się dzieje na ekranie

Opublikowano

To poniekąd DC Universe online, które jest silnym klonem WoW-a, powinien się też zaliczać do grona maksymalnie skill'owych?

Nie no faktycznie w wielu raidach czy pvp arenach teamwork, znajomość skill'i i zręczne palce są ważne, a z randomami nie da się praktycznie pokonać Brother Eye czy Braniac's Avatar of Meta (w zasadzie to nawet przeważnie się do nich nie doszło, rozbijając się o sub-bossów, czy chore momenty - chociażby main bridge w Fortress of Solitude), zresztą mało który raid dało się przejść ze słabszymi graczami, i niektóre hard alerty też w sumie są trudne - Oolong Island czy Batcave: Outer Caverns, niemniej czy to aż tak skillowe? Na pewno nie dałbym temu najwyższego miejsca ;)

Opublikowano

nie wiem, nie grałem długo w DC bo jest kiepskie... tak stwierdziłem po długich latach z wowem i chyba obecnie nie ma innej gry mmo która może mu dorównać

Opublikowano

WiiU z darmowym Online

W tej calej stawce(Nintendo,Sony i MShit...wróć Microsoft) tylko MS dyma swoich klientów :(

Opublikowano

Przynajmniej będzie jedna dobra gra

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Niesamowite, port rocznej gry, którą już mam na tanim X360. Lecę po WiiU :P

Opublikowano

Tylko ja w Arkham City nie przypominam sobie takiego układu pomieszczeń jak tam wyżej. To na pewno nie jest przeniesienie miejscówek 1:1.

Opublikowano

Bez przesady. Gdyby to był spinoff z Catwoman, to co innego :)

Opublikowano

Kogo wiiu obchodzi?

Jak pokaza nowa Zelde, Mario (nie 2D) i Metroida to lece do sklepu.

Opublikowano

Kogo obchodzi online w konsoli Nintendo? Trudno żeby brali opłatę za usługę która bedzie 100 lat za PSN i lata świetlne za XBL.

Widzę ze ty z przyszłości i wiesz jaka będzie usługa online od Nintendo

Opublikowano

Virtua Fighter 5 Final Showdown sciagnieto z XBLA i PSN 300 tys. razy w ciagu 2 tygodni. Niby dobry wynik, ale przeciez ta gra jest za "darmo" na PS+. Pytanie: czy ludzie majac PS+ nie sciagaja wszystkiego co jest za darmo czy po prostu tak malo osob ma plusa ? Sony chwalilo sie kiedys ile osob zakupilo PS+ ?

Opublikowano

Dodatkowo nikt na PS3 w to online nie gra przynajmniej jak patrzylem :<

Opublikowano

A czemu każdy miałby ściągać wszystko co jest?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.