Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

znowu jakaś z.(pipi)ana aktualizacja na ps3 , człowiek przyjeżdża do domu chcę odpalić gierkę a tu pół godziny się ściąga jakieś (pipi)

Niestety PS3 to chyba najbardziej "zamulona" konsola w historii. Nie wiem co za debil projektował PS3 ale powinien dostać porządny wpier.dol.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

znowu jakaś z.(pipi)ana aktualizacja na ps3 , człowiek przyjeżdża do domu chcę odpalić gierkę a tu pół godziny się ściąga jakieś (pipi)

Niestety PS3 to chyba najbardziej "zamulona" konsola w historii. Nie wiem co za debil projektował PS3 ale powinien dostać porządny wpier.dol.

nawet xmb w tv mnie zamula :D

Opublikowano

To jest schowek na wódeczke

Opublikowano

Grał ktoś w Second Sight na PS2? Warto?

polecam bardzo. wiadomo, że gra się zestarzała, podobnie jak patenty w niej zawarte, ale swego czasu telekineza i te wszystkie "psychiczne" moce to było coś. do tego John Vattic to jeden z najza(pipi)istrzych bohaterów w grach ever, bardzo ludzki i żywo reagujący na ekstremalne sytuacje w jakich się znajduje.

apropo gadania, że Halo 4 to łohoho bo multi na pare lat, a TLOU tylko na dwa wieczory. istnieje sporo ludzi, którzy mają w gruncie rzeczy wyebane na online. tzn. próbowałem się wkręcać w niektóre tytuły i było fajnie (żywi przeciwnicy, rywalizacja ito.), ale po ilus tam godzinach spędzonych z jakimś multi dochodziłem do wniosku, że skoro i tak życie mi trochę ucieka kiedy tłuke w gierki (bo mam trochę hopla na ich punkcie), to wolę ten czas przeznaczyć na krótsze i bardziej intensywne single, gdzie poznaje nowe historie, klimaty, bardziej zróżnicowane gameplaye, po prostu ogarniam więcej gierek i rozwijam swoje hobby, a nie tłukę z karabinu do ludków (żywych, amrtwych łotewa) przez kilkadziesiąt (czy kilkaset lol) godz. posiedziałem ostatnio trochę przy Mortalu online ale te lagi sa nie na moje nervy, jeżeli w nadchodzacym Tekken Tagu będzie bezlagowo full wypas to pewnie wsiąknę lol :)

uprzejmie też donoszę, że gierki w plusie sa bardzo fajne, nawet te tańsze z psn (renegade ops jest kozak). proszę więc nie hejtować tej akcji, bo Sony pokazało, że ma gest we wprowadzaniu swietnych promocji z korzyścią dla graczy (że obijają na uzywkach ? yebie to ). hejtuje microsoft nie dlatego, że ich konsola jest kiepska bo to nie prawda i chetnie niedługo przygarnę x-a po taniości, tylko po prostu........ ............... ....... .......... ......jest BOGATYM HOOYEM.

btw. da się robić indywidualne zaproszenia do meczu w VF5 ?

btw 2. gdzies czytałem opinie że głos Cola w Infamous 2 jest lepszy po polsku. gó.wno prawda, w ang. dubie z tą chrypką i luzem znacznie lepiej pasuje do "zwyczajnego bohatera". kurde, opcja z twistem fabularnym przy ostatecznej decyzji karmy daje do myślenia

Opublikowano
  • Autor

No fajnie, tylko to nadal nie zmienia faktu, że jedna gra starczy na 300 godzin, a druga na 8. Dla wielu podstawowym czynnikiem przy kupnie gry (a nawet samej konsoli) jest stosunek ceny do czasu spędzonego przy niej.

Opublikowano

Dzięki Kazub i Bartezoo, pojadę pewnie w poniedziałek i kupię to Second Sight, jest za 13zł w jednym sklepie

No fajnie, tylko to nadal nie zmienia faktu, że jedna gra starczy na 300 godzin, a druga na 8. Dla wielu podstawowym czynnikiem przy kupnie gry (a nawet samej konsoli) jest stosunek ceny do czasu spędzonego przy niej.

No widzisz, a niektórzy wolą ciekawą historię, setting, dialogi zamiast nudnego zabijania przez 300h żołnierzy/potworków

btw Mazzeo widzę w tych Twoich statystykach, że jesteś typem gracza którego najbardziej nie lubię

Edytowane przez mate5

Opublikowano

No tak, ale zabijanie setek (tutaj nie ma przesady) zolnierzy/potworkow w Uncharted gdzie historia jest delikatnie mowiac srednio porywajaca jest juz ok ? Zreszta tutaj mowa jest o Halo, a nie o CODzie czy Killzone - setting i historia kreci mnie bardziej niz TLOU.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Nie lubię Uncharted. Chodziło mi raczej o granie w nudne multi po 1000 godziń.

Opublikowano

btw 2. gdzies czytałem opinie że głos Cola w Infamous 2 jest lepszy po polsku. gó.wno prawda, w ang. dubie z tą chrypką i luzem znacznie lepiej pasuje do "zwyczajnego bohatera". kurde, opcja z twistem fabularnym przy ostatecznej decyzji karmy daje do myślenia

Jesteś pewien, że chodzi o drugą cześć, a nie pierwszą? W drugiej to był przecież jakiś pizduś przed mutacją. Cole'a o którym piszesz pamiętam tylko z jedynki. ;]

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

no wiadomo że multiplatformy zawsze wyglądaja jak crapy na ps3 w porównaniu z xboxem pewnie Gta V będzie miało problemy i kanciaste krawędzie jak IV hłehłe

Opublikowano

Zrobili postęp o 19200 pikseli, future is here :teehee:

Tylko teraz trzeba by kupić telewizor 4:3...

Opublikowano

Gta V będzie miało problemy i kanciaste krawędzie jak IV hłehłe

Lepiej mieć kanciaste krawędzie niz grę na 10 płytach DVD

Opublikowano

czyżby...?

Opublikowano

tak bo GTA IV jest 10 dvd. Szprota ty to jestes mózg.

Opublikowano

tak bo GTA IV jest 10 dvd. Szprota ty to jestes mózg.

GTA V ma być o wiele razy większe niz GTA IV,więc gra na pewno będzie więcej niż na 2 płytach DVD.

A widać że mózg xbota nie pojal że 10 dvd było wyolbrzymieniem problemu małego nośnika danych xboxa360 :(

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Bartezoo się pomylił, ty masz musk. Paradoksalnie, najbardziej rozbudowane gry zajmują najmniej miejsca na nośniku. Skyrim na X360 to ledwie 3 Gb.

Opublikowano

Don, z czym Ty wyskakujesz, Skyrim jest zupełnie przez innych ludzi robiony. Max Payne 3, liniowa strzelanka jest na 2 DVD na Xboxie, a na PC na 4 - to oczywiste że w przypadku GTA V będzie więcej.

Opublikowano

GTA V ma być o wiele razy większe niz GTA IV,więc gra na pewno będzie więcej niż na 2 płytach DVD.

A widać że mózg xbota nie pojal że 10 dvd było wyolbrzymieniem problemu małego nośnika danych xboxa360 :(

a niech nawet będzie i na 5. LAN wyszedł na 3, MP3 na 2 i nikt nie płakał z tego powodu. pełna instalacja rulez.

Opublikowano

Don, z czym Ty wyskakujesz, Skyrim jest zupełnie przez innych ludzi robiony. Max Payne 3, liniowa strzelanka jest na 2 DVD na Xboxie, a na PC na 4 - to oczywiste że w przypadku GTA V będzie więcej.

GTAIV na jednym DVD i działa lepiej na X360.

RDR na jednym DVD i działa lepiej na X360.

Nie widzisz zależności i tendencji? :)

Opublikowano

la noir był chyba na dwóch czy trzech dvd na x360, wersja cyfrowa waży 7,6gb więc STFU.

Opublikowano

GTAIV na jednym DVD i działa lepiej na X360.

RDR na jednym DVD i działa lepiej na X360.

Nie widzisz zależności i tendencji? :)

obydwie gry robione przez ta sama firme na zapewnie zwalonym silniku :-P
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.