Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda, że tak wrzucają te zapowiedzi już teraz. Przecież nikt normalny nie przegapiłby nowego GoW'a, a już na pewno nie jak by pokazano go dopiero na konfie. Byłby efekt WOW i wszyscy by sie cieszyli, że E3 potrafi jednak wypłacić liścia w ryj. Zresztą tylko Nintendo pokaze nowy sprzęt więc tylko na ich konferencję czekam. Strasznie ciekawi mnie czy ta ich konsola ma coś do zaoferowania (poza nową Zeldą, która kiedyś nadejdzie i jak tylko bedzie wygladac jak zeszłoroczne tech demo to biore konsolę bez zastanowienia :) ).

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Czyli WiiU może byc failem

Opublikowano

Ja się dziwię tworca że dalej robią wersję gier na PC. Tam to gry najlepiej sie "sprzedają" na torrentach.

Ciekawi mnie,czy PECECIARZe poradza sobie z Dark Solus które wyjdzie na ich maszynki. Znając ich to powstanie mod "uproszczajacy" grę bo będzie za wysoki poziom

Stona lub inny Pecetowiec grający w Dark Souls

Synku, jak ja grałem w Contre, to Ty jeszcze nie byłeś nawet plemnikiem, więc proszę Cię, z głodnymi kawałkami nt. poziomu trudności uderzaj do kolegów z piaskownicy, a nie na forum gdzie co drugi kĄsolomaniak puacze że mu za proste gry produkują.

Opublikowano

Jakiś spin off czy (oby nie) AC 3 ?

Opublikowano

•Its out same day as AC3 (oct30)

•Female assassin named Aveline

•Looks like same time period as AC3

•ubisoft sofia is devolping

•takes place during 1765-1780 during french and indian war

•one of the bullet points is that it's "true AC gameplay"

Opublikowano

Ziomalka ? nieeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mimo, że mam ileś sprzętów do grania i na brak gier, a szczególnie nadmiar wolnego czasu nie narzekam zaczynam się martwić o Vitę, mam nadzieję, że E3 to zmieni...

Opublikowano

Mam nadzieję, że te 3 skriny które wyciekły to nie są ze zwiastuna tego AC na vitę.

Opublikowano

Mam nadzieję, że te 3 skriny które wyciekły to nie są ze zwiastuna tego AC na vitę.

Ja tak samo , licze że wyskoczą z zupełnie nowym Ip.
Opublikowano

•Its out same day as AC3 (oct30)

•Female assassin named Aveline

•Looks like same time period as AC3

•ubisoft sofia is devolping

•takes place during 1765-1780 during french and indian war

•one of the bullet points is that it's "true AC gameplay"

Ja sie jaram, kocham ta serie i lykam w dzien premiery, licze na kolekcjonerke. Szczegolnie cieszy tru ac gejplej.

Opublikowano

18477.2.jpg

Gra z teksturami których próżno szukać na 7 letnich konsolach.

ToP gra na pecetach za 2, 3 i 4 tysiące o.O

Idąc Twoim tokiem rozumowania to, że gra ma grafę jak Limbo sprawia że jest śmiesznie, bo jest 2d i nie używa nawet 2% karty graficznej?

Gratki za podejście do tematu fanie GTAV które będzie chodziło na kĄsoli w 15fpsach w rozdziałce 640x720 XD

A na peceta wyjdzie rok później niż na konsole...

Opublikowano

Z Game Informera o nowym TR:

- Don't expect much of the old linear platforming formula. "We're now giving the player the opportunity to go into a space and choose their own path. Where we take you across the ledge of the B-52 bomber, that's a tutorial. Once you move away from the plane, everything is basically open, dynamic traversal where the player has the freedom to roam around a jump from location to location with ease..."

http://www.neogaf.co...ad.php?t=476575

Nadam Mazz uważasz, że to samograj liniowy? :teehee:

Edytowane przez Hela

Opublikowano

No ale przecież tak mówią od pierwszej zapowiedzi a potem pokazują oskryptowanego liniowca więc?

Może mają-robią 2 TR-y i im się pieprzy który to który :sorcerer:

Opublikowano

No ale przecież tak mówią od pierwszej zapowiedzi a potem pokazują oskryptowanego liniowca więc?

Może mają-robią 2 TR-y i im się pieprzy który to który :sorcerer:

Mają pokazać w trailerze minutę eksploracji, czy jednak jak coś się dzieje?

To jest ten sam problem jak ludzie narzekają, że pokazują w Hitmanie strzelanie, a mają kur.wa pokazać jak się 15 minut skrada i trzy razy reset zrobił, bo ktoś go nakrył? To nie znaczy, że nie ma tych elementów w grze, tylko trzeba publice pokazać coś ciekawego żeby przyciągnąć uwagę, a nie flaki z olejem.

Opublikowano

A jak pokazywali RDR?

Albo Silent Hill: Downpour aalbo Batmana AC to nawet lepszy przykład. Tam misje fabularne były liniowe, środowisko otwarte a mimo to mogli jakoś pokazywać gameplaye. W których od razu było widać, że mamy do czynienia z sandboxem, grą z otwartym światem.

Zgadzam się, na takiej konferencji E3, jak rok temu na Microsofcie. Tam faktycznie wypada pokazać jakąś akcję, liniowy kawałek ale teraz?

To trochę tak jakby Konami opisywało nowego PeS-a a w trailerach puszczali NBA.

PS. Chociaż do premiery TR jeszcze szmat czasu więc...

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

To trochę tak jakby Konami opisywało nowego PeS-a a w trailerach puszczali NBA.

Albo jak by pokazywali bramki nie z gry, a z powtórek.

A nie, czekaj......

Opublikowano

Jezeli kupisz 360tke to bedziesz mial miesiac Golda za free to sobie sprawdzisz i ocenisz. Jezeli chodzi o cene Live'a to 99zl (max 120zl, zalezy jak trafisz) za 12 miesiecy.

PS. Gearsy sa na PC, owszem, ale tylko jedynka.

Łooo szybko tanieją te punkty, Mazzeo ostatnio w statusach się chwalił, że znalazł najtaniej po 140 PLN na Allegro w dodatku, na 12 (+2). A najdrożej to mój drogi jest po 240, sprawdź sobie w Ceneo.pl . Ładnie tak kolegę w błąd wprowadzać? Żeby tego było mało, MS ma ponoć i tak promocję że jest o połowę taniej, ale jest to liczba limitowana. Więc trzeba zakładać, że jak się skończy, a może skończyć się lada moment, to będzie dwa razy drożej. Logika, czyż nie? Pomijam już fakt, że ja u Mietka pod blokiem kupię bluzę Adidasa za 30 PLN, ale co z tego jak nie jest to autoryzowana sprzedaż, i może być "lewe" (a raczej na pewno) ?

Nie czekaj i weź udział w promocji Xbox LIVE! Tylko teraz masz możliwość zakupu abonamentów Xbox LIVE oraz punktów Microsoft Points 50% taniej. Abonamenty Xbox LIVE GOLD dostępne są w sprzedaży w wersjach na 12 lub 3 miesiące a pakiety Microsoft Points, które umożliwiają m.in. zakup gier w postaci cyfrowej, w „nominałach” - 2100 i 4200. Uwaga: liczba produktów objętych promocją ograniczona. Sprawdź ofertę jeszcze dziś!

Więc wynikałoby, że ceny w sklepach są odpowiednio zaniżone dzięki promocji limitowanej serii, czyż nie?

Nemesis: Sam widzisz, pytając o coś xbota, miej na uwadzę że zwykle kłamie byleby tylko ktoś kupił xboxa, i w ten sposób usprawiedliwiłby przed sobą poniekąd chybiony zakup. Tak poza tym cudze chwalisz, swojego nie znasz. Akurat wczoraj rozmawiałem z kolegą co jest zapalonym miłośnikiem symulatorów jazdy, to stwierdził że faktycznie zniszczenia, bandy i tło, otoczenie jest w Forzie 4 nieco lepsze (choć nie widzi dużego progresu od czasu Forzy 3), ale to są rzeczy na które przestaje się zwracać uwagę po minucie. Liczy się komfort i fizyka jazdy, a to jest bardziej po stronie GT 5. Zwłaszcza, że można podpiąć zestaw Logitecha, czego do Xboxa nie zrobisz. Ah, no i klimat. To nawet ja czuję w GT 5, że co by nie mówić, ale wyziewa stamtąd taka miłość do samochodów ;) A intro to perła wśród inter tej generacji. Za tydzień obczaję efekt 3D i podzielę się opinią ;) Ale wracając, to jeśli dla Ciebie liczy się coś innego niż to co najlepsze w GT 5 w sumie, to może faktycznie wybierz Grid czy NFS-a nawet ;)

Opublikowano
  • Autor

Tak, tak, jak zwykle wszyscy kłamią a ty i twój wyimaginowany kolega macie rację, taaa.

Od 4 lat ceny na golda na rok wachają się między 100 a 140zł, w zależności od kursu dolara. Za(pipi)iście lewe muszą być te kody, skoro od tylu lat te same konta je sprzedają a allegro i MS nic z tym nie robi, czyż nie? Wydaje mi się że skoro coś byłoby nie tak to zostałoby to ukrócone tak jak lewe konta z punktami.

Jak gierka w Empiku kosztuje 260zł, to kupując taniej gdzieś w stacjonarnym znajomym sklepiku też biorę z lewego źródła?

Opublikowano

mendrek ale pie*dolisz, brzmi to jakbys byl nawiedzony, naprawde. wejdz na allegro sprawdz sobie tam ceny a nie na ceneo lub popatrz na sklepy internetowe,

do tego jeszcze caly ten bullshit o wyziewaniu milosci do samochodow :negative: plus ci wyimaginowani koledzy :rofl:

jak by nie bylo kazdy ogarniety wie ze forza zjada gt :)

Opublikowano

Mnie to je.bie co Allegro robi, a czego nie - nie jest to bynajmniej świątynia prawości i legalności. Od eonów ludzie handlują tam np. pirackimi (podrobionymi) kartami na kieszonkonsolki Nintendo. Allegro serio ma w du.pie to czy coś jest legalne, czy nie. Jeśli nikt nie zgłasza zastrzeżeń, a oni mają z tego hajs, to nie bawią się w detektywów. Chcesz, to dalej wierz w to, że jest tam inaczej.

Kupując gdziekolwiek w nieautoryzowanym sklepie, po podejrzanie niskiej cenie, ryzykujesz że staniesz się paserem. Jasne, pewnie nikt się nie doczepi, i skąd mogłeś wiedzieć. Z tym, że musiałeś liczyś się z ryzykiem. A ja nie wierzę po prostu w cuda ;) Poza tym nie zmienia to faktu, że płatność za online w tej generacji to ruchanie w du.psko.

I osobiście bardzo prosze, by wasze posty odnosiły się do poglądów, a nie opisywały co sądzicie o mojej osobie. Po pierwsze mnie to je.bie, że nie umiecie zbić argumentów i sięgacie po prywatę, po drugie spływa to po mnie jak po kaczce, po trzecie nikt nie chce tego czytać, bo nie po to jest ten temat. Dlatego wszystkie posty głównie z prywatnymi docinkami i pojazdami będą usuwane.

Opublikowano

@Menderek

Dlaczego kasujesz moje posty?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.