Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Haha Deus Ex jako gra miesiąca w plusie

Lyso wam xboty?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Wolalbym w Plusie jakiegos Assassina, mimo ze kazdego juz zrobilem na 100% na 360tce. No ale i tak lepszy Deus Ex niz Ratchety, ktore sa dla mnie niegrywalne lub Gotham City Impostors - EU ma lepsza oferte na szczescie :)

Opublikowano

Plus jest genialny, ale od czerwca jego posiadanie wg mnie równa się zaprzestaniu kupowania używek - widząc jakie wielkie tytuły umieszczają w abonamencie w używki nie warto inwestować bo jest "ryzyko" że pojawi się zaraz za free w Plusie.

AC:R, Dead Island itp - wg mnie bardzo realne jest ich umieszczenie w ofercie

Opublikowano

Plus jest genialny, ale od czerwca jego posiadanie wg mnie równa się zaprzestaniu kupowania używek - widząc jakie wielkie tytuły umieszczają w abonamencie w używki nie warto inwestować bo jest "ryzyko" że pojawi się zaraz za free w Plusie.

AC:R, Dead Island itp - wg mnie bardzo realne jest ich umieszczenie w ofercie

No bez przesady, aż tak dużo gier z Blu-Ray nie ma na PSS ;)

Ale Dead Island lub AC:R bym chętnie w sierpniu przywitał.

Opublikowano

Ostatni Ratchet faktycznie jest bardziej tytułem dla młodszych odbiorców, ale nie jest złą grą. Dobrze że wychodzi w tym roku jeszcze stary dobry Ratchet, będzie idealna para ze Sly. Jak ktoś nie może się doczekać, niech walnie trylogię HD, jedna z najlepszych wyborów "HD" .

Co do Deus Ex'a - OH YEAH. Plus znowu ownuje wszystkie inne abonamenty z XBL! Gold na czele (teraz pozostaje tłumaczenie, że "to inny typ" i w ogóle :D ). Warto dodać, ze poza grą będzie można dodatki za pół ceny zgarnąć i starego Deus'a z PS2 też w promocji ;) I kto by pomyślał, że Square na to pójdzie.

Opublikowano

Wiadomo, ze oferta PS+ rozwala Golda, tak samo jak XBL niszczy PSN jezeli chodzi o jakosc uslugi.

PS. Deus Ex na PS3 nie jest jakis uposledzony w porowaniu do 360tki (framerate, rozdzialka itp) ? Mialem Deusa na X360 i juz tam oprawa mnie odrzucala.

Opublikowano

Nie, XBL nie niszczy PSN pod względem jakości usługi, ale obie są bardzo profesjonalne, choć nie identyczne ;) Każda ma swoje mocne strony, i było już o tym nie raz.

Faktycznie kiedyś bardzo dawno tak było, jak piszesz. Tyle, że to już mocno nieaktualne, tyle że stereotyp został.

Ps. Kuzyn przeszedł Deus Ex'a na PS3 na wszelkie możliwe sposoby i nie uskarżał się na cokolwiek, chociaż oprawa jak oglądałem to faktycznie nie jakiś hi-end ;) Niemniej sama gra wielka. Trochę mam jednak niesmak, bo dwóch cymbałów z Hyper TV podczas jednej z audycji nieco mi zaspoilowało koniec gry (i dlatego jej nie kupiłem), więc wielkie faki w ich stronę. Jednak skoro dali w Plusie, to przejdę ;)

Opublikowano

czy to nie wstyd że w XXI w dane kart kredytowych zapisywane są w plikach tekstowych? / albo żeby pogadać z kolega który gra w inną grę trzeba do siebie dzwonić lub też korzystać ze skype? nie wspominam o konserwacjach średnio 2 x w miesiącu ;)

Opublikowano

Czy to nie wstyd, że randomy mają dostęp do tego tematu?

Opublikowano

prawda w oczy kole?

Opublikowano

@Ins - obie wersje są niemal identyczne. Na XO są jak zawsze ciut ostrzejsze kolory - różnice to tylko kosmetyka która jest praktycznie niewidoczna.

Opublikowano

Nie, XBL nie niszczy PSN pod względem jakości usługi, ale obie są bardzo profesjonalne, choć nie identyczne ;) Każda ma swoje mocne strony, i było już o tym nie raz.

Faktycznie kiedyś bardzo dawno tak było, jak piszesz. Tyle, że to już mocno nieaktualne, tyle że stereotyp został.

Ps. Kuzyn przeszedł Deus Ex'a na PS3 na wszelkie możliwe sposoby i nie uskarżał się na cokolwiek, chociaż oprawa jak oglądałem to faktycznie nie jakiś hi-end ;) Niemniej sama gra wielka. Trochę mam jednak niesmak, bo dwóch cymbałów z Hyper TV podczas jednej z audycji nieco mi zaspoilowało koniec gry (i dlatego jej nie kupiłem), więc wielkie faki w ich stronę. Jednak skoro dali w Plusie, to przejdę ;)

Ostatnio spedzam duzo czasu z PS3 i niestety to NADAL jest lata swietlne za online na Xbox :(

Opublikowano

@kyo

no to milo, wiem czego sie spodziewac :)

Mendrek mozesz sobie pisac co chcesz, ale to ja mam obie konsole i wiem jak to wszystko wyglada w praniu. Bajki wciskaj komus innemu ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ostatnio spedzam duzo czasu z PS3 i niestety to NADAL jest lata swietlne za online na Xbox :(

A czego to ci mości panie brakuje, że lata świetlne widzisz?

Ps. Ostatnio to nie bardzo, 8 dni już Cię na PSN nie było.

Opublikowano

Mendrek, jaki ty jesteś doryty. Spuszczasz się od kilku dni, że xboty kupują PS3 i włazisz im bez mydła w tyłek, a jak ci sami piszą, że PSN jest dowalone, to tego już do wiadomości nie przyjmujesz.

Ile Ci płacą na etacie w Sony, bo nie wierzę, że jesteś niewolnikiem za darmo :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Widzisz, bo dyskusja polega na tym, że wypadałoby jakoś postarać się choć uargumentować swoją opinię. Dlatego chciałbym aby czezki rozwinął swoją wypowiedź. Posiadanie wielu konsol nie zwalnia wcale z takiej przyzwoitości.

Widać nadal tego nie pojmujesz. Za to jak rasowy xbot bierzesz za dobrą monetę każdą złą wiadomość o PS3, każdy hejt i od razu obwieszczasz to za objawioną prawdę ;)

Tak przy okazji, don skoro już tu jesteś - jak ocenisz ofertę Playstation Plus? ;)

Opublikowano

Darmowy Deus Ex HR :woot:

Co nie zmienia faktu, że Xbox Live jest znacznie lepiej zorganizowane i przynajmniej widać po większości opinii, że ludzie wiedzą za co płacą M$.

Opublikowano
  • Autor

Widzisz, bo dyskusja polega na tym, że wypadałoby jakoś postarać się choć uargumentować swoją opinię. Dlatego chciałbym aby czezki rozwinął swoją wypowiedź. Posiadanie wielu konsol nie zwalnia wcale z takiej przyzwoitości.

Widać nadal tego nie pojmujesz. Za to jak rasowy xbot bierzesz za dobrą monetę każdą złą wiadomość o PS3, każdy hejt i od razu obwieszczasz to za objawioną prawdę ;)

Tak przy okazji, don skoro już tu jesteś - jak ocenisz ofertę Playstation Plus? ;)

Jak tam dźwięk w BF3? na pecetach bardzo dobrze, rozpjerdala głosniki.

Opublikowano

A jak Ty argumentujesz to, że są to usługi porównywalne skoro NIE MASZ X360 i NIE KORZYSTASZ Z LIVE? Wypadałoby jakoś uargumentować nie sądzisz?

Tak, tak. Cały czas hejtuję po PS3. Nawet nie czytasz moich postów deklu jeden. O ofercie plusa pisałem już ze dwa tygodnie temu więc sobie poszukaj.

Opublikowano

Fakt, Mendrek, trochę przeginasz. Nie potrafisz dać za wygraną pomimo faktów. Zarzucasz posiadaczom X360 brak sensownej argumentacji ale to samo można powiedzieć o Twoich argumentach.

Dla Ciebie istnieje tylko termin - "PlayStation zwycięży"

Personalnie nic do Ciebie nie mam ale Twoja walka w imię marki zahacza lekko o fanatyzm. Tylko nie wsiądź kiedyś do autobusu z logiem X360 i nie dokonaj zamachu-pułapki.

Opublikowano

proszę Cię człowieku powiedz mi o tych mocnych stronach PSn bo mam ps3 od paru miesięcy i jakoś nie mogę się tego dopatrzyć . TO JEST lata świetlne za xbox live , już nie mówię o tych z du.py trofeach

Opublikowano

Trzeba przyznać, że system trofeów nie dostarcza graczom większej motywacji do wyciągania platyny. Bardzo podoba mi się inicjatywa z Redmond, czyli MP za achivki.

Opublikowano

@Mazz: Zwłaszcza dźwięk błędu Windows, bardzo nieprzyjemny i powoduje harczenie w głóśnikach, co nie?

Swoją drogą X360 ma też te błędy, ale Mazz nie raczył tego wspomnieć w swoim selektywnym obiektywiźmie, ani nawet też tego że tak naprawdę pierwsze problemy ze znikającymi odgłosami otoczenia pojawiły się na PC-cie u różnych graczy. Jednak faktem że PC pozwala na więcej w kwestii naprawienia problemu.

Co z tego, skoro to nadal PC?

Donsterydo: Widzisz, ja akurat mam do tego stały dostęp, i wiem co wybieram. Nie zamierzam kupować X360, gdyż więcej oferuje mi obecnie PS3, i jedynie Wii mi trochę brakuje. Czy posiadanie obu konsol gwarantuje obiektywizm? Heh, jesteś żywym dodowem ŻE NIE.

SIG: To po co masz PS3? Może Ty opowiesz, co jest takiego złego? Bo ja już wielokrotnie tu pisałem o obu usługach, pisałem w superlatywach.

Mam wrażenie , że niektórzy myślą że skoro płacą to należy im się więcej niż tym co nie płacą.I dlatego w ich mniemaniu mają lepszą usługę. Ah te porkętne prawa rynku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.