Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

ja nie mialem żadnych problemów

ja nie miałem rroda więc awaryjność x0 = 0

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Nie, XBL nie niszczy PSN pod względem jakości usługi, ale obie są bardzo profesjonalne, choć nie identyczne ;) Każda ma swoje mocne strony, i było już o tym nie raz.

Faktycznie kiedyś bardzo dawno tak było, jak piszesz. Tyle, że to już mocno nieaktualne, tyle że stereotyp został.

Ps. Kuzyn przeszedł Deus Ex'a na PS3 na wszelkie możliwe sposoby i nie uskarżał się na cokolwiek, chociaż oprawa jak oglądałem to faktycznie nie jakiś hi-end ;) Niemniej sama gra wielka. Trochę mam jednak niesmak, bo dwóch cymbałów z Hyper TV podczas jednej z audycji nieco mi zaspoilowało koniec gry (i dlatego jej nie kupiłem), więc wielkie faki w ich stronę. Jednak skoro dali w Plusie, to przejdę ;)

Ostatnio spedzam duzo czasu z PS3 i niestety to NADAL jest lata swietlne za online na Xbox :(

A czego to ci mości panie brakuje, że lata świetlne widzisz?

Ps. Ostatnio to nie bardzo, 8 dni już Cię na PSN nie było.

Otoz gralem codziennie. Po prostu nie chce mi sie tracic godziny na instalowanie kolejnej, nic nie wnoszacej aktualizacji :|

Ogolnie to wlaczylem Xboxa niedawno po miesiacu. Wszystkie aktualizacje zabraly mi 3 minuty zycia.

Opublikowano

Otoz gralem codziennie. Po prostu nie chce mi sie tracic godziny na instalowanie kolejnej, nic nie wnoszacej aktualizacji :|

Ogolnie to wlaczylem Xboxa niedawno po miesiacu. Wszystkie aktualizacje zabraly mi 3 minuty zycia.

Nie wiem jakie miałeś wtedy połączenie, ale ostatnia aktualizacja do PS3 faktycznie niewiele zmienia (choć parę miłych gestów dodała ;) ), dzięki czemu była... mała. Tak, na tyle żeby zainstalowanie i ściągnięcie rano przed śniadaniem zajęło mi... 4 minuty. Na wszelki jednak wypadek mam teraz ustawioną automatyczną aktualizację software między drugą w nocy a czwartą rano. Ja sobie śpię, a konsola robi co musi (ściąga łatki, aktualizacje, gry, ect. ).

Jakiego ty masz dałna. Ci.piesz się non stop...

Chyba zdajesz sobie sprawę, że obrażając innych w dyskusji, w ten sposób tylko upewnia się innych o swoim dosyć niskim poziomie?

o tego BF3, do stony się dowalałeś o hakerów na pecetach (wszystko na podstawie reprezentatywnych filmików z jutuba), pisałeś że na PS3 > PC w kwestii BF'a,

Filmiki, opinie innych, moje własne doświadczenia z PC-tem... ale to przecież nic nie znaczy, prawda? Wszędzie plują, a ty że deszcz pada. Poza tym mi zarzucasz że korzystam z "zewnętrznych źródeł" a sam podpierasz się cudzymi opiniami.

a jak ci wypomnę to co sam nawypisywałeś w dziale PS3 to nagle ci się przypomina żydboks xD Widzisz jak zabawnie żałosny jesteś?\

Oh, nie chodziło mi o to co wypomniałeś, bo ja swoich słów się nie wypieram. Chodzi o to JAK wypomniałeś. Aż Ci przypomnę:

granie na plejstejszyn in a nutshell

Tyle, że na X360 te problemy występują również. Czemu napisałeś więc o PS3? Bo selektywnie postrzegasz rzeczywistość. Tyle jeśli chodzi o "żałosność".

Error z windowsa nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem, aczkolwiek rozumiem że dla sonybota, dla którego chyba jedyną regularną, codzienną czynnością związaną ze sprzętem elektronicznym jest synchorizacja trofeów i ściąganie patchy, mógłby się ten złowieszczy windowsowy error pokazywać częściej.

Sztampowy sztandarowy "argument" komputrowców. Błędy systemu i gier na PC-cie dotyczą tylko tych głupich posiadaczy konsol (?), którzy zapragnęli zagrać na PC-cie i są tak głupi że sami te błędy powodują. Prawdziwemu PC-towcowi błędy się nie zdarzają, wszystko chodzi jak w zegarku i nawet cheaterzy jak widzą że ktoś jest tru-hardkor-pc lover to wyłączają swoje wszędzie dostępne w internecie wallhack'i i grają uczciwie.

Jak tam voip, działa? Input lag naprawiony? Da radę kogoś znaleźć na caspianie w 24?

Od dawna. Coś jeszcze? A tak...

Konsola Xbox 360 - 650zł

gra Halo 4 - 200zł

dysk twardy 250gb potrzebny do gry - 250zł

abonament na rok, potrzebny do gry - 150zł

DLC do Halo 4 - 50zł

Bycie ruchanym przez wielką korporację - bezcenne

Fixed.

http://www.psxextrem...ost__p__2646493

niespodziewałem się że ten xmb jest aż tak z(pipi)any!

To jest lepsze http://www.ps3site.p...my-znowu/116878 :D brawo sony.

Zastanawiam się skąd pojawiają się te troll-plotki, bo one są co jakiś czas i mają taką samą treść. Umierające konsole po aktualizacjach są niczym UFO. Ktoś gdzieś widział, ponoć istnieje, ale głównie na zasadzie "kolega kolegi stryja widział". Również dla pewności wszedłem dziś w testowanie połączenia internetowego (pomijam, że mogę to zrobić przez przeglądarkę), i na polskim XMB zwyczajnie mi zadziałało. I co mam wtedy powiedzieć? Że nie działa, skoro mi działa? :confused:

Niektórym widocznie nie są w stanie zaakceptować tego, że PS3 po latach wydaje się być sprzętem z lekka przereklamowanym i z marketingowej papki zgotowanej przed laty przez Sony niewiele (oprócz zajefajnych exów) już zostało.

Bełkot. Sorry, ale dla mnie w tej chwili Sony naprawdę zacżeło się starać. P+, lepszy PS Store, świetne Centrum Pomocy w Polsce, rozwój usług (Ipla, ulepszone PS Home, cross game play). Kiedy MS bardziej myśli o następcy i promowaniu Kinect'a, tak na PS3 nadal możemy uświadczać gorącego mięsa w postaci świetnych gier. Gdyby gracze teraz okazywali niewdzięczność lub wręcz jakieś niezrozumiałe hejterstwo, to sr.ali by do własnego gniazda. Na szczęście to tylko garstka takich "wiecznych narzekaczy" ;)

Zgodzę się co do trofeów, chore są te procenty, ale z drugiej strony znam kilku hc-owców którym to bardziej nawet odpowiada, bo i satysfakcję mają większą. Np. nasz forumowy Sylvan Wielki ma już 25 poziom, mam kilku takich łowców trofeów na liście i na swój sposób budzą mój szacunek. Niemniej mogliby faktycznie zrobić to bardziej "ludzkie".

Opublikowano

za długie...

Wniosek PS3 ssie badyla

;)

Opublikowano

Ja jednego nie rozumiem - płacicie za ten Gold tyle ile amerykanie, a nie dostajecie ŻADNYCH USŁUG. Płacicie za coś, czego nie dostajecie. Czy ktoś nie powinien zrobić jakieś petycji, czegokolwiek? Bo to chyba jednak śmieszne jest i nie piszę tego z przekąsem.

Opublikowano

nie wiem, jak innych, ale mnie te uslugi w ogole nie interesuja.

Place wylacznie za z gre online w komfortowych warunkach, z mozliwosc chatow, rozmowe glosową, w ktorej wszytsko slychac, bez roznicy w jaka gre gram, mozliwosc komunikacji przez strone www, spolecznosc, sposob w jaki jest to wykonane (od glupich achivmentow, po sam portal www), cala usulge, ktora mnie od siebie uzaleznila. Cala reszta typu zune, radia, tv, czy rzeczy na wzor Ipla mam w pompie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Niektórym widocznie nie są w stanie zaakceptować tego, że PS3 po latach wydaje się być sprzętem z lekka przereklamowanym i z marketingowej papki zgotowanej przed laty przez Sony niewiele (oprócz zajefajnych exów) już zostało.

Bełkot. Sorry, ale dla mnie w tej chwili Sony naprawdę zacżeło się starać. P+, lepszy PS Store, świetne Centrum Pomocy w Polsce, rozwój usług (Ipla, ulepszone PS Home, cross game play). Kiedy MS bardziej myśli o następcy i promowaniu Kinect'a, tak na PS3 nadal możemy uświadczać gorącego mięsa w postaci świetnych gier. Gdyby gracze teraz okazywali niewdzięczność lub wręcz jakieś niezrozumiałe hejterstwo, to sr.ali by do własnego gniazda. Na szczęście to tylko garstka takich "wiecznych narzekaczy" ;)

Zgodze sie, ze PS+ jest teraz WSPANIALE, rowniez uwazam, ze SONY ma wiecej wybitnych exow, granie po sieci jest za darmo, ale (pipi)a...

Hmmm, posluze sie takim porownaniem.

Na poczatku PS3 nie malo zbyt wiele do zaoferowania, interfejs byl lata swietlne za Xem, ogolnie konsola ta byla, powiedzmy, Oplem Vectra. Spoko rodzinnym samochodem, wiekszosc zwyklych uzytkownikow zadowalal. Jesli nie jezdzilo sie luksusowym A8 wyposazonym we wszystkie bajery, skory, super wygodnym, z podgrzewanymi, elektrycznie sterowanymi fotelami i wciskajacym w fotel przyspieszeniem, to Vectra faktycznie mogla sie podobac, bo oczekiwania nie byly wygorowane.

opel-vectra.jpg

Po dluzszej przerwie dalem kolejna szanse PS3 i czego doswiadczylem?

Otoz, mniej wiecej, tego:

vectra-b-tuning_28329.jpg

Owszem, PS3 nieco zyskalo, ale wszystkie te dodatki zostaly wsadzone na sile. Aby to wszystko wyszlo OK, musieliby calkowicie zmienic szkielet, napisac dashboard od poczatku, etc.

A tak to mamy wiejski PlayStation tunning by SONY.

OK, szanuje te konsole, ma bardzo dobre exy, z radoscia je ogrywam. Mam banana na twarzy po kolejnych kozackich gierkach na PS+, ale do (pipi)y yebanej nedzy, odrzucaja mnie te yebane archaizmy, czekanie, kompromisy na kazdym kroku i niewygoda.

Ogram wszystkie exy i znowu X bedzie glowna konsola.

PS Vita nie nastraja jednak optymistycznie do nastepnej generacji konsol stacjonarnych od SONY.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

bo taka prawda i tego nawet zaklinacz rzeczywistosci Mendrek nie zmieni, chocby jeszcze milion piencet postow natrzepal w stylu przedstawiciela handlowego. A Ty dave nie wiem, co nadrabiasz, skoro juz kiedys miales PS3. Nie grales na niej w ogole, czy co ?

Opublikowano

nie wiem, jak innych, ale mnie te uslugi w ogole nie interesuja.

Place wylacznie za z gre online w komfortowych warunkach, z mozliwosc chatow, rozmowe glosową, w ktorej wszytsko slychac, bez roznicy w jaka gre gram, mozliwosc komunikacji przez strone www, spolecznosc, sposob w jaki jest to wykonane (od glupich achivmentow, po sam portal www), cala usulge, ktora mnie od siebie uzaleznila. Cala reszta typu zune, radia, tv, czy rzeczy na wzor Ipla mam w pompie.

Tyle, że mimo wszystko powinieneś mieć wtedy usługę znacznie taniej, prawda?

Z tego postu wynika zresztą, że płacisz głównie za te rozmowy głosowe (i zapewne zapomniałeś dodać - grupy), bo reszta rzeczy jest na konkurencji za darmo. Ekonomicznie rzecz biorąc, lepiej gdybyś np. miał PS3 i kupił P+ .

Czezky: W sumie mógłbym sklecić podobnego posta, z którego niewiele merytorycznie wynika - że miałem PS3 kiedyś i tu pokazuję Ferrari California, a potem z biegiem czasu mam Ferrari Enzo, ale na dobrą sprawę nie chce mi się. Zastanawia mnie tylko, że wrócisz do X360 i co tam będziesz miał? Z nowszych gier Girsy (trójka multi pustoszeje, a spin off robi ekipa od Bullestorm'a), nowe Halo i Forza w stylu TDU? Serio, warto?

Chyba zbyt krytycznie do tego podchodzisz, i nie dostrzegasz atutów jakie daje Ci ta konsola prócz ex'ów :) Fajnie jakbyś jako priorytet traktował PS3, a jako świetny dodatek X360 - który w tej roli spełnia się wyśmienicie (chyba, że lubisz alternatywę - wtedy Wii).

Opublikowano

Place wylacznie za z gre online w komfortowych warunkach, z mozliwosc chatow, rozmowe glosową, w ktorej wszytsko slychac, bez roznicy w jaka gre gram, mozliwosc komunikacji przez strone www, spolecznosc, sposob w jaki jest to wykonane (od glupich achivmentow, po sam portal www), cala usulge, ktora mnie od siebie uzaleznila.

http://store.steampowered.com/ :ninja:

Nadal uważasz, że nie powinieneś dostawać jednak czegoś więcej za swoje pieniądze? ;)

Opublikowano

Nie Mendrek, w Twoim rozumowaniu jest blad.

Bede gral w gry w bezstresowym srodowisku stworzonym przez M$.

A na PS3 bede gral wylacznie w exy, bo juz wystarczyajaco duzo wlosow stracilem przez wazniejsze problemy.

Po prostu w(pipi)iaja mnie te "kompromisy". Przyzwyczailem sie, ze ich nie ma, wiec chyba potrafsz to zrozumiec.

Ja np rozumiem, ze Ty niewiele obcujesz z Xboxem, wiec nie wiesz co tracisz, bo tego nie kumasz.

Koniec tematu.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Place wylacznie za z gre online w komfortowych warunkach, z mozliwosc chatow, rozmowe glosową, w ktorej wszytsko slychac, bez roznicy w jaka gre gram, mozliwosc komunikacji przez strone www, spolecznosc, sposob w jaki jest to wykonane (od glupich achivmentow, po sam portal www), cala usulge, ktora mnie od siebie uzaleznila.

http://store.steampowered.com/ :ninja:

Nadal uważasz, że nie powinieneś dostawać jednak czegoś więcej za swoje pieniądze? ;)

PC nikogo...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Czy aby na pewno? Może gdybyś je wypróbował... Teraz możesz jeno gdybać, ale to chyba jednak powinniście mieć to trochę taniej. A nie żeby jeszcze kupować dodatki do Girsów by nie mieć lagów ;P

TAK, dashboard jest lepszy, szybszy, macie cross chat i więcej ludzi gra online w niektóre tytuły - ale czy to serio takie ważne? Czy to serio tak ważne czynniki? Ja wciąż czekam na lepsze gry na iXa, bo z wielkim trudem próbuję ustalić 10 gier, które chciałbym zagrać mając X360.

E3 ładnie pokazało czym MS się interesuje. Usługami, które nawet nie dostaniecie. Zrobiło ładne, szybkie, dynamiczne show, ale zapomniało o tych grach no. Jak co roku wydało kupę kasy na czasowo eksluzywny content czy inną bzdurę, zamiast sfinansować jakiś projekt.

No nie wiem no, serio chciałbym chcieć kupić tę konsolę, ale... nie mam po co :P O ile nie jestem maniakiem nastawionym na online. Czy jestem jedynym, którego jakikolwiek tryb online szybko wynudza do śmierci? Jedyne wyjątki to BF 3 i Uncharted 2, reszta to jakieś nudne/na siłę wciskane multiplajery. PS3 dalej ruluje w doznaniach singlowych, gdzie mogę sam ku.rwa pauzować kiedy chcę, gdzie nie ma jednego wielkiego RATATATA RAMABAMBAM z debilnymi graczami z całego świata, którzy wykazują symptomy ADHD. I nie kupię za tysiąc złotych maszynę, BO MOŻNA GADAĆ PODCZAS GRANIA, YAAAY.

Opublikowano

Niby to jakie problemy?

W zasadzie to trochę mało się póki co nagrałeś ostatnio, tak nawiasem mówiąc.

Ja tam żadnego stresu nie uświadczyłem - ściągam MS: Apocalypse, odpalam - zero patch'y, wchodzę do online od razu wyścig i jedziemy w 15 (z 16 możliwych), jazda na całego.

Potem włączam Darksiders - znowu zero patch'y, odpalam i gram. Ok trochę mnie znudziło, to dla relaksu Chime Super Deluxe - patch 8 mb, pyk i już. Gierka wypas, ponoć usprawniona wersja względem tej z X360.

Włączam VF 5: FS i gram już z jakimś gościem prawdopodobnie z Polski lub okolic (wszystkie kreski w ikonce), rozgrywam kolejne mecze w ranked, potem zaprasza mnie znajomy z backdash.pl do pokoju prywatnego, gdzie już czeka dwóch też innych. Spokojnie działa i voice chat i cross game chat - zapraszam jeszcze kogoś i tłuczemy się w pięciu.

A po wszystkim wchodzę do PS Home i przepierdzielam żetony w texas hold'a z innymi :)

Stres? Jaki stres?

Opublikowano

Nie Mendrek, w Twoim rozumowaniu jest blad.

Bede gral w gry w bezstresowym srodowisku stworzonym przez M$.

A na PS3 bede gral wylacznie w exy, bo juz wystarczyajaco duzo wlosow stracilem przez wazniejsze problemy.

Po prostu w(pipi)iaja mnie te "kompromisy". Przyzwyczailem sie, ze ich nie ma, wiec chyba potrafsz to zrozumiec.

Ja np rozumiem, ze Ty niewiele obcujesz z Xboxem, wiec nie wiesz co tracisz, bo tego nie kumasz.

Koniec tematu.

Dlatego tez uwaza, ze to samo jest u konkurencji za darmo. nie Mendrek - nie jest.

Figaro - prawda jest taka, ze jak zaczniesz korzystac z Xa, do PS3 sie nie wracasz. I seriously - "z wielkim trudem próbuję ustalić 10 gier, które chciałbym zagrać mając X360.", a na PS3 mi ustalisz, bo ja po paru Exach (na bank nie bylo ich 10) nie odpalilem tej konsoli ani razu, a pomijam juz fakt, ze w wiele nie pogralem online, bo sie po prostu NIE DAŁO.

Do tego wszystkie multiplatformy w ktore cioralem niemal zawsze lepiej byly wykonane na Xboxie.

no i ako - rozumiem, ze amerykanie na Xbox Live dostaja stream dodatkowo ? jak nie to tak jak pisze typfon - PC nikogo...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Niby to jakie problemy?

W zasadzie to trochę mało się póki co nagrałeś ostatnio, tak nawiasem mówiąc.

Ja tam żadnego stresu nie uświadczyłem - ściągam MS: Apocalypse, odpalam - zero patch'y, wchodzę do online od razu wyścig i jedziemy w 15 (z 16 możliwych), jazda na całego.

Potem włączam Darksiders - znowu zero patch'y, odpalam i gram. Ok trochę mnie znudziło, to dla relaksu Chime Super Deluxe - patch 8 mb, pyk i już. Gierka wypas, ponoć usprawniona wersja względem tej z X360.

Włączam VF 5: FS i gram już z jakimś gościem prawdopodobnie z Polski lub okolic (wszystkie kreski w ikonce), rozgrywam kolejne mecze w ranked, potem zaprasza mnie znajomy z backdash.pl do pokoju prywatnego, gdzie już czeka dwóch też innych. Spokojnie działa i voice chat i cross game chat - zapraszam jeszcze kogoś i tłuczemy się w pięciu.

A po wszystkim wchodzę do PS Home i przepierdzielam żetony w texas hold'a z innymi :)

Stres? Jaki stres?

Tylko ja uważam, że ten post jest żenujący i nawet niezręcznie się go czyta?

Opublikowano

@easye

Nie, ale oni chociaż dostają coś ekstra, co może usprawiedliwiać płacenie.

Na prawdę nie boli Was, że płacicie za coś, co powinniście mieć za darmo? W końcu wydaliście już kasę na sprzęt i ciągle wydajecie na gierki. Jak na moje, ktoś tutaj się daje ruchać w kakao.

@Mendrek

:rofl:

Edytowane przez ako

Opublikowano

za jakość się płaci, jak się chce syfiastą usługe kupujesz PS3

Opublikowano

no nie będę oczekiwał, że jakość będzie identyczna co na XBL, skoro nasza jest za darmo. Ale póki da się grać i serio rzadko są problemy, to nie wiem no. Nie widzę sensu. Wg. MS płacisz za Golda również dla usług, ale wy musicie sobie wmawiać, że tylko dla jakości (aha). Tak jak ako napisał, jednak czuć tu zapach zgwałconego odbytu.

Mendrek, geniusz ;p

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

http://www.psxextrem...ost__p__2646493

niespodziewałem się że ten xmb jest aż tak z(pipi)any!

To jest lepsze http://www.ps3site.p...my-znowu/116878 :D brawo sony.

Zastanawiam się skąd pojawiają się te troll-plotki, bo one są co jakiś czas i mają taką samą treść. Umierające konsole po aktualizacjach są niczym UFO. Ktoś gdzieś widział, ponoć istnieje, ale głównie na zasadzie "kolega kolegi stryja widział". Również dla pewności wszedłem dziś w testowanie połączenia internetowego (pomijam, że mogę to zrobić przez przeglądarkę), i na polskim XMB zwyczajnie mi zadziałało. I co mam wtedy powiedzieć? Że nie działa, skoro mi działa? :confused:

http://www.community...t/td-p/16486967

http://www.community...k/td-p/16486121

http://www.community...0/td-p/16459547

http://www.community...d/td-p/16429513

http://www.community...K/td-p/16477267

http://www.community...e/td-p/16459069

Dalej linki dawac czy przyjmiesz do wiadomosci,ze sony z(pipi)alo po raz kolejny?

Opublikowano

no nie będę oczekiwał, że jakość będzie identyczna co na XBL, skoro nasza jest za darmo. Ale póki da się grać i serio rzadko są problemy, to nie wiem no. Nie widzę sensu. Wg. MS płacisz za Golda również dla usług, ale wy musicie sobie wmawiać, że tylko dla jakości (aha). Tak jak ako napisał, jednak czuć tu zapach zgwałconego odbytu.

Mendrek, geniusz ;p

Przecież możesz sobię Major League Baseball - pooglądać :)

Opublikowano

Figaro, Ty po prostu tego nie zrozumiesz.

Pewnie gdyby PS+ kosztowalo 10 zl miesiecznie, ale ich uslugi bylyby na rownym poziomie z uslugami MS wszyscy klaskalibyscie uszami i placili bez zajakniecia, ale ze masz (pipi)owe PS3, to na sile bolacych odbytow szukasz!

Edytowane przez easye

Opublikowano

wariacje analne są częste u posiadaczy ps3 ...

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Figaro, Ty po prostu tego nie zrozumiesz.

Skąd czułem, że ktoś użyje takich słów? Super argumentacja :P

Opublikowano
  • Autor

o tego BF3, do stony się dowalałeś o hakerów na pecetach (wszystko na podstawie reprezentatywnych filmików z jutuba), pisałeś że na PS3 > PC w kwestii BF'a,

Filmiki, opinie innych, moje własne doświadczenia z PC-tem... ale to przecież nic nie znaczy, prawda? Wszędzie plują, a ty że deszcz pada. Poza tym mi zarzucasz że korzystam z "zewnętrznych źródeł" a sam podpierasz się cudzymi opiniami.

a jak ci wypomnę to co sam nawypisywałeś w dziale PS3 to nagle ci się przypomina żydboks xD Widzisz jak zabawnie żałosny jesteś?\

Oh, nie chodziło mi o to co wypomniałeś, bo ja swoich słów się nie wypieram. Chodzi o to JAK wypomniałeś. Aż Ci przypomnę:

granie na plejstejszyn in a nutshell

Tyle, że na X360 te problemy występują również. Czemu napisałeś więc o PS3? Bo selektywnie postrzegasz rzeczywistość. Tyle jeśli chodzi o "żałosność".

Error z windowsa nie pamiętam kiedy ostatni raz widziałem, aczkolwiek rozumiem że dla sonybota, dla którego chyba jedyną regularną, codzienną czynnością związaną ze sprzętem elektronicznym jest synchorizacja trofeów i ściąganie patchy, mógłby się ten złowieszczy windowsowy error pokazywać częściej.

Sztampowy sztandarowy "argument" komputrowców. Błędy systemu i gier na PC-cie dotyczą tylko tych głupich posiadaczy konsol (?), którzy zapragnęli zagrać na PC-cie i są tak głupi że sami te błędy powodują. Prawdziwemu PC-towcowi błędy się nie zdarzają, wszystko chodzi jak w zegarku i nawet cheaterzy jak widzą że ktoś jest tru-hardkor-pc lover to wyłączają swoje wszędzie dostępne w internecie wallhack'i i grają uczciwie.

:lol: człowieku brniesz dalej w maliny xD jakoś nie widziałem xbota który by mi wmawiał, że gram w gorszą wersję BF3 z powodu wyimaginowanych hakerów i "problemów" z windowsem. Sam też nie gram w BF3 na x360, więc po co go przywołujesz? Jedyne co potrafisz to dać jakiś wyjęty z dupska filmik z jutuba, rzucić argument w postaci "nigdy nie wiesz czy gościu jest hakerem" albo zdissować żydboksa który nie jest przedmiotem dyskusji. Chu.ja wiesz jak się gra na pececie, wymyśliłeś sobie jakąś bzdurę o tych cziterach i próbujesz robić za specjalistę, wmawiając w okół że jedynie ty jesteś ostoją obiektywizmu.

Ja jednego nie rozumiem - płacicie za ten Gold tyle ile amerykanie, a nie dostajecie ŻADNYCH USŁUG. Płacicie za coś, czego nie dostajecie. Czy ktoś nie powinien zrobić jakieś petycji, czegokolwiek? Bo to chyba jednak śmieszne jest i nie piszę tego z przekąsem.

Płacimy chyba mniej niż amerykanie za roczny abonament. I o jakiej petycji mówisz? A co to było WeWantLive? Niestety ta akcja ograniczyła się tylko do wrzucenia do Polski ogólnej usługi. Parę miesięcy temu rzuciłem na forum polygamii hasło, że to jest wkoorwiające że w mniej więcej podobnej cenie dostaje jedynie ułamek oferty amerykańskiej, czy chociażby brytyjskiej. Czołowi ludzie stojący za WWL i inni polygamiści stwierdzili że im to co jest teraz wystarczy o_O Wiem że są duże problemy z tymi licencjami, ale MS Polska nawet nie stara się czegoś załatwić, nawet yebanej ipli albo tvn player. Twierdzą że jest to dla nich nieopłacalne z powodu piractwa. Nie wiem co za marketingowcy u nich pracują, ale chyba nie wiedzą że potrzeba wpierw zainwestować w coś, by zbierać potem profit. I tu wychodzi oczywista oczywistość czyli SCEP >>>>>>>>>>>> MS Polska.

Zastanawia mnie tylko, że wrócisz do X360 i co tam będziesz miał? Z nowszych gier Girsy (trójka multi pustoszeje, a spin off robi ekipa od Bullestorm'a), nowe Halo i Forza w stylu TDU? Serio, warto?

A nie? Trzy gry z czołówki swego gatunku. Możesz jednak wmawiać swoim klakierom że nie warto.

Jeśli Gearsy 3 pustoszeją to co powiedzieć o grach Sony? Niedawno czytałem że zamknęli servery Motorstorma od Apocalypse w dół, o tym nie wspomnisz oczywiście :]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.