Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Dla Anczartedów, to już trzy hehe. Infamous, Motorstormy, GT 5 (tak, wiem, Forza), Disgaea :P, Valkyrie Chronicles, obie części LBP (zabawa na dłuuugi czas), God of Wary, trylogia Resistance (wiem, że nie każdemu przypadnie do gustu ta seria, ale mnie zauroczyła swoją oldschoolością), MGS 4 :), Heavy Rain (mówcie co chcecie, właśnie przechodzę i jest to zaje.biste), wszystkie Ratchety, te wszystkie Yakuzy (nie powinno się oceniać tej gry po demie) i naprawdę sporo, sporo innych, pomniejszych perełek (ot takie 3D dot game heroes, Starhawki czy sporo Talesów). Lista idzie dalej, a już dawno przekroczyłem 10tkę, a przecież jest tyle fajnych zapowiedzi (czy tylko ja czaję się na kolekcjonerkę Ni No Kuni?;p)

edit. a no i Haze!!!!1

Takie gry do mnie trafiają, zaraz powiesz, że połowa z tej listy to dla Ciebie gó.wna i spoko (pytanie czy faktycznie w nie grałeś, czy tak uważasz po screenach ;p).

Bo obie konsole mają swoje plusy i minusy. Takie kłótnie trochę są bezsensu.

Zgadzam się dla samej Yakuzy 3/4 warto przynajmniej pożyczyć Ps3 niestety cześć graczy odstrasza grafa , to że trzeba o zgrozo czytać dialogi bo nie wszystkie są mówione i ogólnie pojęta japońszczyzna. Ta gra ma klimat i story które wciąga jak bagno tylko trza dać szanse :nyam2:
  • Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

nie nudzą was te suche gadki powtarzane co 15 stron?

Opublikowano

Jaki podejrzany serwis? Kupilem od nich kilkanascie kodow i nigdy nie bylo ZADNYCH problemow. Zawsze dostawalem skan klucza na maila w ciagu kilku minut od wplacenia pieniedzy, wiec sklep jest naprawde w porzadku.

Opublikowano

Te 130 PLN za Xbox Live to naprawdę dolna granica cenowa, w zasadzie najniższa.

Więc gdyby ktoś mi próbował opchnąć nową grę kosztującą średnio w sklepie 170 PLN za 70 PLN, to zacząłbym się zastanawiać czy wszystko gra. Jasne, jeśli robi to jakaś duża sieć marketów np. Saturn czy Empik to jestem w stanie uwierzyć w jakieś zrządzenie losu które nakazało sprzedawać tą grę po kosztach (tak było z kolekcjonerską edycją Fallout 3). A jak jakiś podejrzany serwis który nie jest w stanie wysłać faktury nawet oferuje mi niezwykle niską cenę, to chyba miałbym prawo mieć wątpliwości?

Jeden z największych sklepów z kluczami w Polsce to dla Mendrosława "podejrzany serwis".

Mendrosławie, a jak Ultima przez parę miesięcy sprzedawała MSP 2x taniej niż oficjalne ceny, to też była podejrzanym serwisem? :D

Normalnie powinieneś mieć ksywę Człowiek Rodzyn :P Twoje zakłamanie jest wręcz nieprawdopodobne.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie kupuję tam kluczy, a teraz po tym co przeczytałem w necie to już na pewno :) Czemu nie kupuję? BO NIE MUSZĘ, MAM PS3 haha. I to jest najpiękniejsze.

Ok, dobra - dajecie się dymać za 130 PLN I ANI GROSZA WYŻEJ.

Super.

To nadal nie jest 10 PLN miesięcznie, tylko 130 PLN za 14 miesięcy.

Opublikowano

biedota tego nie zrozumnie :) za jakość się płaci :)

plebs gra ba PS3 - i bajeczki o hI tech konsoli i tv można sobię w (_!_) wsadzić skoro te pare groszy to taki problem :)

Opublikowano

Czytam, czytam i się dziwię, że Mendrek jeszcze nie dostał roboty od Sony jako ich PRowiec.

Opublikowano

Nie kupuję tam kluczy, a teraz po tym co przeczytałem w necie to już na pewno :)Czemu nie kupuję? BO NIE MUSZĘ, MAM PS3 haha. I to jest najpiękniejsze.

Mendrek said: Lubię przepłacać bo jestem gupi yhyyy

Opublikowano

Mednrek nie moze sie pogodzic, ze za 8.25zl miesiecznie mam sporo lepsza jakosc uslugi - dla niego jest to dymanie i stara sie znalesc zdrapki gdzie wychodzi 10.80zl, zeby udowodnic swoja racje xD

Czlowiek Rodzyn faktycznie pasuje :)

Opublikowano

A jak bylem kiedys na szkoleniu M$ to na moje pytanie o live i psn odpowiedzieli tak:

"owszem, placi sie za live, ale dzieki temu usluga ta jest wysokiej jakosci, ponadto, przez to, ze Sony ma darmowa usluge sieciowa odbiera sobie pieniadze poprzez wyzsza cene akcesorii oraz gier, ktore wydaja jako Sony. Nie dajcie sie zwiesc, ta oplata istnieje, tylko jest ukryta".

Mniej wiecej.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Bo MS rozdaje pady/kable itd. za pół darmo.

Opublikowano

Zrobili Ci Czezky pranie mózgu , przyznaj się :blum2:

Opublikowano

Czezky: Też mi tak mówili na większości szkoleń marketingowych w firmach, które miały droższe produkty tylko dlatego, że chciały się nachapać. Nic nowego. Poza tym przyznaj się że po prostu u nich robisz :)

Ins - umiesz pojąć że nie ma ceny miesięcznej a roczna? A to duża różnica. Mógłbym bowiem te 130 PLN ulokować w banku i mogłoby wtedy procentować, a miesięcznie pobierałbym z tego te ponad 10 PLN i oddawał MS, zachowując sobie pewien zysk. Jednakże w przypadku tej kwoty, muszę ją odgórnie oddać całą i nie mogę np. przerwać na jeden miesiąc. Wtedy to MS sobie tą sumę włoży na konto i jemu będzie procentować.

Widać ekonomia nie jest najlepszą stroną xbotów.

Opublikowano

Tlumacz sobie to jak chcesz, wiem ile na to wydaje i wiem, ze w ogolnym rozrachunku jest to malutka kwota, ktora place za sporo lepsza usluge.

Czemu przy omawianiu Playstation Plus non stop mowi sie caly czas o grach, "za darmo", "free" itp Czemu nikt nie pojmuje, ze jest to po prostu wypozyczalnia ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ulokuj więc 130 zł w banku i pobieraj te 10 zł - powodzenia, widać nie masz pojęcia o lokatach.

Opublikowano

Kurde właśnie do Mnie dotarło ile M$ dostaje rocznie miliardów na dojeniu klientów przez tą usługę

Konsol mamy 65 milionów , liczmy , że 50 mln ma dostęp do sieci i kupiło pakiet LIVE warty ok 40 $

40$ x 50 000 000 = 2 000 000 000 $

Shit Just got Real !

Pozostane jednak przy Sony...

Opublikowano

nie bo xboxty lubią luksusowy towar najwyższej jakości,

widocznie plejslejvy muszą liczyć każdy grosik :)

Opublikowano

Bo cie wyje.bali z pracy i nie stac cie na Live'a.

Opublikowano

Czezky: Też mi tak mówili na większości szkoleń marketingowych w firmach, które miały droższe produkty tylko dlatego, że chciały się nachapać. Nic nowego. Poza tym przyznaj się że po prostu u nich robisz :)

Ins - umiesz pojąć że nie ma ceny miesięcznej a roczna? A to duża różnica. Mógłbym bowiem te 130 PLN ulokować w banku i mogłoby wtedy procentować, a miesięcznie pobierałbym z tego te ponad 10 PLN i oddawał MS, zachowując sobie pewien zysk. Jednakże w przypadku tej kwoty, muszę ją odgórnie oddać całą i nie mogę np. przerwać na jeden miesiąc. Wtedy to MS sobie tą sumę włoży na konto i jemu będzie procentować.

Bolic cie,ze ich stac zaplacic? psn ssie i taka prawda. w(pipi)ia mnie ta usluga na maksa,jest wolna,niema demek gier z psn,xbm chodzi gorzej niz 5letni komp.Nie zapominaj,ze w zeszlym miesiacu tylko 3 razy psn zdechl bez zapowiedzi. Jedyne co ratuje sony to psn+. a xbl jest tanszy w PL, w irl rok 50euro=210-220zl. wiec masz maly % uslug ale jest tanszy.Wiec twoje stwierdzenie,ze wszedzie tyle samo kosztuje jest wyjete z dupy.Gry na ps3 wygladaja gorzej niz na x360,mimo ze podobno to ps3 jest mocniejsze. Nie liczac tego,ze kolejny update kladzie konsole.

Opublikowano

Bo cie wyje.bali z pracy i nie stac cie na Live'a.

Ale na droższe pady go stać.
Opublikowano

A jak bylem kiedys na szkoleniu M$ to na moje pytanie o live i psn odpowiedzieli tak:

"owszem, placi sie za live, ale dzieki temu usluga ta jest wysokiej jakosci, ponadto, przez to, ze Sony ma darmowa usluge sieciowa odbiera sobie pieniadze poprzez wyzsza cene akcesorii oraz gier, ktore wydaja jako Sony. Nie dajcie sie zwiesc, ta oplata istnieje, tylko jest ukryta".

Mniej wiecej.

Bo to jest prawda. Podam wam podobny przyklad, w sieciach komorkowych. W Orange placi sie za wymiane karty SIM, w PLAY nie. Dlaczego? Przeciez PLAY na tym traci, co nie?

Nie. W PLAY masz wieksza oplate aktywacyjna i siec na starcie sobie to odbija.

Bolic cie,ze ich stac zaplacic? psn ssie i taka prawda. w(pipi)ia mnie ta usluga na maksa,jest wolna,niema demek gier z psn,xbm chodzi gorzej niz 5letni komp.Nie zapominaj,ze w zeszlym miesiacu tylko 3 razy psn zdechl bez zapowiedzi. Jedyne co ratuje sony to psn+. a xbl jest tanszy w PL, w irl rok 50euro=210-220zl. wiec masz maly % uslug ale jest tanszy.Wiec twoje stwierdzenie,ze wszedzie tyle samo kosztuje jest wyjete z dupy.Gry na ps3 wygladaja gorzej niz na x360,mimo ze podobno to ps3 jest mocniejsze. Nie liczac tego,ze kolejny update kladzie konsole.

Wpis. Uklad XMB jest dla mnie spoko, ale to jak on dziala - nie. PSN dziala lamersko w kazdym elemencie. Jest bez dodatkowych oplat i to jest przynajmniej w porzadku. Jest Plus z genialna oferta i jest mnostwo innych zalet. Ale zaklamywanie rzeczywistosci jest po prostu przykre. X'a sprzedalem z powodu awaryjnosci, ktora dzisiaj juz nie istnieje. Zbieram sie do ponownego kupna jak mucha w smole i odciaga mnie to ze mam wiekszosc eksow, ktore mnie interesuja nadrobionych i to ze majac 2 konsole trudno juz w ogole sie bedzie oderwac od konsoli, a trzeba to troche ograniczyc, itd.

Opublikowano
  • Autor

Co? (pipi)a xD dawaj namiary na ta lokate to sprzedaje xboxa z gierkami i lokuje tam moją fortunę.

7297_3688.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.