Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

lokata oprocentowana na 10% miesięcznie....takie rzeczy tylko na forum dla kąsomaniaków :D :D

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

nie dość że pady do PS3 są droższe, to jeszcze dużo gorszej jakości :/ w sumie można powiedzieć, że kupując drugiego pada, tak naprawdę dokłada się do PSN

Opublikowano

Ostatnie kilka stron tego tematu wygląda mniej więcej tak, a ten dalej brnie w zaparte :ph34r:

Mendrek->>>>roundkicktoface.gif<<<<-Forumek.

Opublikowano

Dzisiaj doszlem do wniosku jakie g.owniany jest pad od ps3

pad Xboxowy >>> pad ps3

Niestety...

BTW

Da się jakoś podłączayc pada od xboxa360 do ps3?

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano
  • Autor

Dzisiaj doszlem do wniosku jakie g.owniane są pady do ps3

pad Xboxowy >>>pad ps3

Niestety...

Tandetna próba wkupienia się w łaski xbotów. Wracaj do swojego gargamela

aha no i

Opublikowano

Mylisz się MaZZeo tylko taka smutna prawda

Opublikowano

O (pipi)a, dobrze, że Mazz zacytował bo bym nie rozwinął takiego pięknego rodzyna XD

130 zł x 4% = 5,2 zł

Jeśli taka kwota w skali roku cię Mendrek ratuje, to musi być już naprawdę źle. Co jadłeś na obiad? Korę i popijałeś deszczówką? :D

Opublikowano

Wlasnie pojawil sie Deus Ex na PS+, musialem sie niezle naklikac, zeby transfer w koncu osiagnal magiczna predkosc 1.3mb/s ...

Opublikowano

Wlasnie pojawil sie Deus Ex na PS+, musialem sie niezle naklikac, zeby transfer w koncu osiagnal magiczna predkosc 1.3mb/s ...

Da się jakoś zwiększyć ten beznadziejny transfer na PSN? Myślałem, że to tak ułomność psn i nic się nie da z tym zrobić.

Opublikowano

O (pipi)a, dobrze, że Mazz zacytował bo bym nie rozwinął takiego pięknego rodzyna XD

130 zł x 4% = 5,2 zł

Jeśli taka kwota w skali roku cię Mendrek ratuje, to musi być już naprawdę źle. Co jadłeś na obiad? Korę i popijałeś deszczówką? :D

5,20 - 19% podartku Belki = 4,21 PLN

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Da się jakoś zwiększyć ten beznadziejny transfer na PSN? Myślałem, że to tak ułomność psn i nic się nie da z tym zrobić.

Wstrzymuj i wznawiaj pobieranie, ja zrobilem tak 20 razy i w koncu zalapalo. U mnie to dziala ze wszystkim co sciagam z PS Store.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kiedy człowiek myśli, że SE już bardziej go wnerwić nie może, to dostaje taki news:

Fani od lat czekają na remake kultowej siódemki, jednak Square Enix jak na razie ignoruje te prośby. W zamian zaoferuje użytkownikom pecetów lekko podrasowaną wersję klasyka. W grze będzie można wyhaczyć aż 36 achievementów, dojdzie także specjalna, nowa opcja zwana "character booster". Pozwoli ona na zwiększenie do maksimum zarówno punktów HP, MP waluty wykorzystywanej w grze (Gil), jak i leveli postaci. Ma to pozwolić leniwym graczom na cieszenie się fabułą, bez konieczności żmudnego levelowania postaci.

Do tego swoimi osiągnięciami będziemy mogli dzielić się z innymi graczami, a także trzymać swoje save'y w chmurze. Dla osób, które nie miały okazji zagrać w Final Fantasy VII jest to okazja do nadrobienia zaległości. Pytanie, jak dużo jest takich osób? Jak dla mnie Square Enix chce po prostu zarobić trochę grosza niewielkim kosztem. Poniżej trailer "odświeżonej" edycji.

Źródło: http://www.ppe.pl/news-16538-Podrasowane_Final_Fantasy_VII_zmierza_na_PC.html

Podbita rozdziałka i nic więcej...

Opublikowano

Ogólnie fajnie tak widzieć, jak zrzuca się tu całe grono xbockie i nadal nie dają mi rady. To nie moja zasługa, lecz Sony które twardo dziś postawiło sprawę, a ja tylko przekazuje takie suche fakty. Powtórzę - stres, jaki stres? :)

Tak więc. Drogie dzieci xbotrady.

Znowu nie zrozumieliście treści posta. Dlatego ostatni raz wam tłumaczę. Otóż, w poście który napisałem chodziło mi o udowodnienie prostego ekonomicznie faktu, że te nieco ponad 10 PLN/miesiąc =/= 130 PLN za 14 miesięcy odgórnie. I żeby udowodnić tą tezę, podałem przykład z wpłaceniem tej sumy do banku i czerpania zysku, nieważne jakiego - chodzi o sam mechanizm. Bo w przypadku wybulenia 130 PLN odgórnie, tego zysku nie będzie, bo i nie będzie już z czego. Co można zrobić innego ze 130 PLN? Nie wiem, grę kupić na przykład. Powiedzmy że natrafiliśmy na okazję 120 PLN za grę. W przypadku faktycznego 10 PLN na miesiąc, możemy mieć i grę i miesiąc możemy w jej online szarpać (chyba że mamy PS3, to wtedy płacimy tylko za grę, ale mniejsza to każdy już tutaj wie). W przypadku 130 odgórnie mamy tylko online i zero gier do grania w nim.

Ja wiem, że próbujecie niezdecydowanych przekonać tą tanią manipulacją 10 PLN/m, ale chyba każdy co inteligentniejszy przejrzy na oczy i zobaczy że to bujda na resorach. I zobaczy, że będzie musiał odprowadzić 130 PLN za coś co inni mają za darmo. I zobaczy, że gold znaczy tyle co złoty kutas z Redmont w jego (pipi)e.

Szkoda, że niektórzy zamiast się stosownie wypiąć i kupić konkurencję, wolą tkwić w tym bagnie i udawać że deszcz pada.

Drogi zaq'u, w ubiegłym miesiącu PSN nie padł ani razu, tylko PS Store miał krótkie prace konserwacyjne. A chyba umiesz rozróżnić sklep od całej usługi sieciowej, prawda? Ponadto tak wychwalasz tego X360, a mimo to wbiłeś niedawno setny level w BF3 na PS3, a teraz klupiesz w tytuły z P+ . Twoje czyny przeczą Twym słowom, taki z Ciebie xbot romantyk :)

Opublikowano

Wstrzymuj i wznawiaj pobieranie, ja zrobilem tak 20 razy i w koncu zalapalo. U mnie to dziala ze wszystkim co sciagam z PS Store.

A, ok, ten sposób też znam, ale czasami i tak potem zwalnia albo co gorsza przestaje w ogóle pobierać (człowiek sobie zostawia na noc włączoną konsolę, a rano się okazuje, że nic się nie pobrało :/ ).

Opublikowano

Deus tez mi teraz zwalnia, ale tak do 1mb/s, pewnie dlatego ze dopiero co sie pojawil i sie ludzie rzucili. No ale to jest i tak lepiej niz 200kb/s bez uzywania tego sposobu. No i jezeli chodzi o mnie to jeszcze nie przestalo pobierac lub nie zwolnilo do tak malej predkosci, a nasciagalem sie przez ostatnie 2 tygodnie sporo (jakies 100GB contentu).

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dzięki wielkie za informacje.

BTW

Niech Sony zainwestuje wkoncu w porządne serwer bo z tych to wszystko wolno się pobiera :(

Opublikowano

Kiedy człowiek myśli, że SE już bardziej go wnerwić nie może, to dostaje taki news:

Fani od lat czekają na remake kultowej siódemki, jednak Square Enix jak na razie ignoruje te prośby. W zamian zaoferuje użytkownikom pecetów lekko podrasowaną wersję klasyka. W grze będzie można wyhaczyć aż 36 achievementów, dojdzie także specjalna, nowa opcja zwana "character booster". Pozwoli ona na zwiększenie do maksimum zarówno punktów HP, MP waluty wykorzystywanej w grze (Gil), jak i leveli postaci. Ma to pozwolić leniwym graczom na cieszenie się fabułą, bez konieczności żmudnego levelowania postaci.

Do tego swoimi osiągnięciami będziemy mogli dzielić się z innymi graczami, a także trzymać swoje save'y w chmurze. Dla osób, które nie miały okazji zagrać w Final Fantasy VII jest to okazja do nadrobienia zaległości. Pytanie, jak dużo jest takich osób? Jak dla mnie Square Enix chce po prostu zarobić trochę grosza niewielkim kosztem. Poniżej trailer "odświeżonej" edycji.

Źródło: http://www.ppe.pl/ne...erza_na_PC.html

Podbita rozdziałka i nic więcej...

japońce ostatnio to najbardziej leniwy naród

Opublikowano

Ogólnie fajnie tak widzieć, jak zrzuca się tu całe grono xbockie i nadal nie dają mi rady. To nie moja zasługa, lecz Sony które twardo dziś postawiło sprawę, a ja tylko przekazuje takie suche fakty. Powtórzę - stres, jaki stres? :)

Tak więc. Drogie dzieci xbotrady.

Znowu nie zrozumieliście treści posta. Dlatego ostatni raz wam tłumaczę. Otóż, w poście który napisałem chodziło mi o udowodnienie prostego ekonomicznie faktu, że te nieco ponad 10 PLN/miesiąc =/= 130 PLN za 14 miesięcy odgórnie. I żeby udowodnić tą tezę, podałem przykład z wpłaceniem tej sumy do banku i czerpania zysku, nieważne jakiego - chodzi o sam mechanizm. Bo w przypadku wybulenia 130 PLN odgórnie, tego zysku nie będzie, bo i nie będzie już z czego. Co można zrobić innego ze 130 PLN? Nie wiem, grę kupić na przykład. Powiedzmy że natrafiliśmy na okazję 120 PLN za grę. W przypadku faktycznego 10 PLN na miesiąc, możemy mieć i grę i miesiąc możemy w jej online szarpać (chyba że mamy PS3, to wtedy płacimy tylko za grę, ale mniejsza to każdy już tutaj wie). W przypadku 130 odgórnie mamy tylko online i zero gier do grania w nim.

Ja wiem, że próbujecie niezdecydowanych przekonać tą tanią manipulacją 10 PLN/m, ale chyba każdy co inteligentniejszy przejrzy na oczy i zobaczy że to bujda na resorach. I zobaczy, że będzie musiał odprowadzić 130 PLN za coś co inni mają za darmo. I zobaczy, że gold znaczy tyle co złoty kutas z Redmont w jego (pipi)e.

Szkoda, że niektórzy zamiast się stosownie wypiąć i kupić konkurencję, wolą tkwić w tym bagnie i udawać że deszcz pada.

Drogi zaq'u, w ubiegłym miesiącu PSN nie padł ani razu, tylko PS Store miał krótkie prace konserwacyjne. A chyba umiesz rozróżnić sklep od całej usługi sieciowej, prawda? Ponadto tak wychwalasz tego X360, a mimo to wbiłeś niedawno setny level w BF3 na PS3, a teraz klupiesz w tytuły z P+ . Twoje czyny przeczą Twym słowom, taki z Ciebie xbot romantyk :)

Badury. Nie gadaj ze PSN nie padalo bo tak wlasnie bylo. Prace konserwacyjne sklepu to swoja droga, bo tych padniec byloby wiecej. Nie moge sie zalogowac do PSN, na Battllogu jest burza i dopiero o 22 wkakuje do sieci zeby w BFa pograc. Mialem tak w czerwcu 2 razy, mozliwe ze bypy 3 takie padniecia. Do tego Sony o tym nie informuje.

Opublikowano

@Mendrek

Napisz mi proszę w punktach pod jakim względem BF3 na PS3 jest lepszy od tego na PC. Nie siedzę w tym temacie więc mi to umknęło a chciałbym poznać Twoje zdanie na ten temat.

Opublikowano
  • Autor

Szkoda że jesteś moderatorem. Brnij w to dalej xD

ZqGv1.gif

Opublikowano

@Mendrek

Napisz mi proszę w punktach pod jakim względem BF3 na PS3 jest lepszy od tego na PC. Nie siedzę w tym temacie więc mi to umknęło a chciałbym poznać Twoje zdanie na ten temat.

1) nie ma oszustów

2) serwery sa na 24 osoby wiec nie ma tloku.

3) pad jest lepszy niz myszka

4) klawiatura jest dla lamerówwww

5) potrzeba pc za 15000 zl aby odpalic bf3 na minimalnych

itp

xD

Opublikowano

Chyba już wiem, co Stona miał na myśli...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.