Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

nie tylko twoje :) ale wiem jedno PRAWDA KOLE W OCZY :)

jak nie allegro to sprawdz sobie inne sklepy typu muve tam chyba 14 miesiecy golda lata za 150 zl ;) a nie 250 ;) obudz sie, przestan trolowac i poczuj jak wyziewa milosc do samochodow w gt 5 ;)

powaznie forza jest duzo lepsza wyscigowka nawet jesli nie mozesz podpiac kola logitecha, ogolnie uslugi i gry jakie oferuje ms zjada sony na sniadanie, sorry PRAWDA KOLE W OCZY chlopaku :)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano
  • Autor

A mnie to yebie że jakiś mod z foruma posiadający tylko ps3 ma problem z "dziwnymi" cenami lajwa i nie potrafi w żaden sposób udowodnić że coś jest nie tak (kupując teraz lajwa dostałem realne zdjęcie z kodem tak btw), podczas gdy wszyscy posiadacze Golda w Polsce tego problemu nie mają.

Przyznaj po prostu że jak tylko widzisz jak ktoś rozważa kupno klocka to dostajesz ataku astmy i zaczynasz nieudolnie zarzucać komuś kłamstwo :F

Opublikowano

Ale jak robil skladki z 4 innymi botami to juz bylo spoko xD

Opublikowano

Mendrek - sprawdziłem Ceneo - i faktycznie Euro ma jakieś powalone ceny (238zł - to już na xbox.com jest taniej xD) ale czy chcesz mi powiedzieć (wmówić) że Komputronik czy Electro sprzedaje lewego Live'a za 150zł ?

A pytam bo tym tekstem z allegro tak sugerujesz - przynajmniej ja tak to przyjąłem.

E: Przepraszam - Komputronik sprzedaje za tyle 12+2 :D

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Mazz: No odezwał się posiadacz wielu konsol.

Za chwile ktoś wyjedzie, że tak naprawdę abonament jest pół darmo, albo nawet gratis. Albo że się zarabia na tym wręcz... a chwila, hm... No tak.

Zawsze staram się rozdrapywać xbockie kłamstwa i manipulacje, po to by nikt nie czuł się potem pokrzywdzony. W zasadzie to przecież skoro Nemesis miałby mieć PS3 i Xboxa360, to przecież nie jest złe. Jeśli go stać i widzi, że ma te dwie czy trzy gry w które jednak chciałby zagrać, to ok. Posiadanie PS3 i X360 nie jest złe, gorzej jak ktoś np. chce mieć jedną konsolę i ktoś go przekonuje do X360. Sorry, ale to nie jest fair i dlatego ostro reaguję.

Co do składek, to przyganiał kocioł garnkowi - nie powiem kto tu wybraniał lewych punktów MSP z Allegro. Składki ofkoz były złe z punktu widzenia Sony, choć raz się wymsknęło jednemu z ich szefów że o tym wiedzą, i że tak naprawdę stymuluje to ruch w PSS. Ogółem miało to służyć czemuś innemu, ale ludzie to wykorzystali. Ale czy to cokolwiek zmienia?

Kyo - nie, nie uważam że te sieci sprzedają lewe. Ale Ins pisał, że są po 99 PLN, maks 120. Dlatego podniosłem larum, bo faktycznie najtaniej to właśnie mniej więcej tak jak piszesz.

Opublikowano
  • Autor

Najtaniej jest 99zł. Udowodnij że są one lewe albo skończ się błaźnić.

Proszę bardzo, jeden z opisów na allegro

Jesteśmy firmą z 6 letnim doświadczeniem na rynku gier w USA,od ponad 4 lat zajmujemy się sprzedażą hurtową i detaliczną kodów do gier oraz usług online,kupując u nas kupujesz z pominięciem pośredników,wszystkie kody które sprzedajemy pochodzą bezpośrednio od dystrybutorów i w większości przypadków są osobiscie przez nas skanowane.

Pewno to jest lewy biznes, idź zagoń go do MS albo Allegro to może dostaniesz 80pkt za anonimowe podpjerdolenie mimo, iż nie jest winny. Punkty do wykorzystania w PSS.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Kyo - nie, nie uważam że te sieci sprzedają lewe. Ale Ins pisał, że są po 99 PLN, maks 120. Dlatego podniosłem larum, bo faktycznie najtaniej to właśnie mniej więcej tak jak piszesz.

No to mniej więcej dobrze napisał - w Komputroniku w przeliczeniu z 14 na 12 miesięcy wychodzi 128zł - a np. na gram.pl wychodzi równe 120zł za 12 miechów. Oczywiście każdy szuka okazji i promocji lub jak najtaniej. Nadal nie rozumiem o co taki hałas robisz. Każdy ma swój rozum i ceny widzi.

Opublikowano

Ale każdy Sony fanboj musi przyznać że Live > PSN.

Nawet ja :( (chociaż może nie ten polski XBL bo to kupa max)

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Ej, Mietek spod monopola mówił mi to samo, gdy chciał mi sprzedać bluzę Adidasa za 30 PLN. Że to z Niemiec mu ojciec wysłał, że tam jest tanio i w ogóle. Frajerzy kupują w autoryzowanych sklepach wielokrotnie drożej, hehe.

Nie chcę mi się niczego udowadniać, je.bie mnie to bo nie jestem jakimś ub-kiem żeby się w to bawić. Wyraziłem własną opinię co o tym sądzę. Czekam aż ktoś napisze: "uber promocja, zdrapki po 40 PLN na Allegro" i wklei jakiś opis mówiący o 100 % legalności. Świat na psy schodzi.

Ps. Codename, ja akurat mam inne zdanie. Dla mnie PSN nie odstaje od XBL! , obie usługi są na bardzo wysokim poziomie. Tyle, że jedna jest płatna, a druga darmowa. To nie tak, że są identyczne bynajmniej, każda ma swoje atuty oraz wady.

Opublikowano

Ja chciałem tylko przypomnieć, że już jutro w godzinach wieczornych Microsoft dostarczy nam na swojej konferencji ogrom beki. To będzie ciężki dzień dla xbotów.

Opublikowano

Ps. Codename, ja akurat mam inne zdanie. Dla mnie PSN nie odstaje od XBL! , obie usługi są na bardzo wysokim poziomie. Tyle, że jedna jest płatna, a druga darmowa.

No te przerwy konserwacyjne rządzą ostatnimi czasy.

W najlepszej sytuacji są ci którzy kupili PSN+ i mysleli ze są premium xD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Codename, przerwy nie dotyczą grania. Ostatnie dwie jakie były, każdy grał normalnie, bo głównie usprawniano np. stronę www czy sklep. I trwały dosyć krótko. Ostatnio codziennie jestem na sesji w BF3 i nie było dnia, żebym nie mógł zagrać. Koledzy od działu BF-a potwierdzą ;)

Opublikowano

No jeżeli się zalogujesz do którejs tam h to bez lipy jest.

Ale ja lubie obadać co jest na storze np i takich luksusów to nie ma przy konserwacji.

Opublikowano

Jako posiadacz PS3 i X360 stwierdzam. Najważniejsza sprawa, czyli granie po sieci, nie mam problemu ani na PS3 czy X360. Gry mi w ogóle nie lagują (chyba, że problemy występują od developera). To jest najistotniejsza sprawa. Lajw ma przewagę w większych możliwościach, czyli zakładanie czatów, czy wysyłanie wiadomości głosowych, ale oczywiście też ma jeden wielki minus, każdy wie o co chodzi. Także takie gadanie, że lajw jest lepszy od PSN jest niesprawiedliwe.

No jeżeli się zalogujesz do którejs tam h to bez lipy jest.

Jak się zalogujesz nawet podczas przerwy, to spokojnie pograsz online, bo prace dotyczą czegoś innego.

Opublikowano

ogolnie uslugi i gry jakie oferuje ms zjada sony na sniadanie, sorry PRAWDA KOLE W OCZY chlopaku :)

Co do usług to można się zgodzić w końcu za coś się płaci ale przy fragmencie o grach o mało ze stołka nie spadłem ty z tymi grami tak na serio czy z rozpędu ? :whistling:
Opublikowano

Także takie gadanie, że lajw jest lepszy od PSN jest niesprawiedliwe.

Jest dla osoby posiadającej klapki na oczach oraz wypłaty od sony za bezsensowne najazdy na MS, tłumacząc się celem nawrócenia zgubionych owieczek na jedyną i właściwą drogę jaką jest Sony.

Opublikowano

Trzeba być naprawdę ślepym aby nie przyznac

xbl>psn

Xbox Live bije pod każdym względem psn. Dzięki cross chatowi którego nasza jednordzeniowka nie ma i wiele innych rzeczy których psn nie ma a jak ma to słabe

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Trzeba być naprawdę ślepym aby nie przyznac

xbl>psn

Xbox Live bije pod każdym względem psn. Dzięki cross chatowi którego nasza jednordzeniowka nie ma i wiele innych rzeczy których psn nie ma a jak ma to słabe

Jedziesz.

Opublikowano

xbl>psn

Opublikowano

Na szybko masz ten cross chat i grupy + stabilne działanie i zawsze full servery.

To moje najwieksze zalety xbl'a

Edytowane przez Codename

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.