Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

'cross game play' :huh:

Chyba chodzi o to, że Mendrek może grać w dwie gry jednocześnie na Ps3. Na przykład podczas wyścigu w Gran Turismo 5 wyskakuje Crash Bandicoot razem z Coco.

To chyba sam Hirai i Kutaragi nie doszli jeszcze do tej funkcji w Ps3.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Ej mogę obrazić Mendrka czy dostanę warna albo bana?

Opublikowano

Ej mogę obrazić Mendrka czy dostanę warna albo bana?

Obraz ogol osob o jego pogladach i nie dostaniesz.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
  • Autor

Zaraz przeczytacie że jedyne na co was stać to inwektywy, nie potraficie zaprzeczyć faktom, wasze argumenty nie istnieją i że zwyczajnie stara się pomóc ludziom pisząc obiektywne posty, mając jedynie PS3 a X360 liżąc przez monitor podczas oglądania jutuba.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

przecież on pisze o 'cross game play' cokolwiek to jest

Napisał dokladnie i to nie raz.

a przy okazji mam resztę rzeczy co konkurencja z graniem online, trofeami, cross game chatem za darmo

A cross game play to granie z uzytkownikami PSV.

Opublikowano
mając jedynie PS3 a X360 liżąc przez monitor podczas oglądania jutuba

Wybacz, ale czy czasem u Ciebie nie jest tak samo, tyle że z odwróconymi rolami? :P

Opublikowano

Wybacz, ale czy czasem u Ciebie nie jest tak samo, tyle że z odwróconymi rolami? :P

w sensie że xbox liże go przez szybę podczas oglądania youtuba?

edit: @square nie wiedziałem że jest coś takiego, aczkolwiek nazwa jest strasznie głupia.

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Każdy kto uważa że PSN jest lepszy od Xbox Live! jest debilem aka betonem nie mającym pojęcia o czym pisze z którym to nawet nie warto wdawać się w dyskusję. Ogólnie mówiąc :)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Lubię te wojenki ^_^ Przypominają mi walkę w piaskownicy. Tymczasem Nintendo trzepie kolejne miliony. Wii sprzedało się do tej pory w liczbie 96 baniek, X360 67, a PS3 65 milionów. Spora różnica, nie? 3DS poszedł w 18 milionach, a PS Vita w lekko ponad 2 :D Nintendo miażdży te śmieszne firemki, zwłaszcza Sony ^_^

Opublikowano
  • Autor

Chcesz f(pipi)? Nie porównuj mnie do niego. Ja nie robie z siebie ostoi obiektywizmu i nie wypowiadam się szerzej o PSN bo go nie znam, w przeciwieństwie do Mendrka.

Opublikowano

Nintendo miażdży te śmieszne firemki, zwłaszcza Sony ^_^

Oj tak i pewnie dlatego ich nextgenowa konsola generuje grafikę taką jak 6/7 letnie Ps3 i Xbox ^_^

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Liczą się zera na koncie, a nie graficzka w giereczkach ^_^

Opublikowano

No mnie akurat bardziej interesują giereczki/konsole niż to ile Sony/M$ czy N (szczególnie N) zarobiły.

Szkoda, że kasa którą zarabia Nintendo nie idzie w parze z wydawanymi przez nich produktami ^_^

Opublikowano
Chcesz f(pipi)?

A czy Ty w ryj byś chciał? :ermm:

Oj tak i pewnie dlatego ich nextgenowa konsola generuje grafikę taką jak 6/7 letnie Ps3 i Xbox ^_^

Robią to samo co z Wii, też mi szok :) Tylko że pewnie tym razem różnica między WiiU a konkurentami nie będzie aż tak drastyczna.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Szkoda, że kasa którą zarabia Nintendo nie idzie w parze z wydawanymi przez nich produktami ^_^

Super Mario Galaxy 97.46%

Super Mario Galaxy 2 97.12%

Zelda: Twilight Princess 94.51%

The Legend of Zelda: Skyward Sword 93.11%

Metroid Prime Trilogy 92.27%

Faktycznie, słaba ta jakość ^_^

Opublikowano
Faktycznie, słaba ta jakość ^_^

A także DKCR, Sin and Punishment 2, Mad World, Last Story i Xenoblade.

Zawsze mam bekę gdy wyznawcy Sony i MS pałują się nad tym, która konsola ma lepsze EKSKLUZIWY, a nad tą piaskownicą stoi Nintendo z najlepszymi EKSKLUZIWAMI.

Opublikowano

SIC - nie chodziło mi o gryyyyyyyyyyyyy tylko o sprzęt.

A nawiasem pisząc to akurat te cyferki (pewnie z metacritic) mnie ryrają ^_^

Pamiętam jak wyglądają z Tobą wojny Albert (zaraz w ruch pójdą ilość sprzedanych kopii) a WIĘC WYCHODZĘ PÓKI PORA :P

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

No brak argumentów, więc lepiej wyjść, proste ^_^

Opublikowano

No ale jak brak argumentów, ja piszę szkoda, że zarobione siano N nie wpływa na ich sprzęt. A Ty mi podajesz cyferki ze średniej ich gier więc WTF o.O

Niech mają nawet średnią po 100 nie zmienia to faktu, że wydają konsole "za murzynami".

PS. Nie zamieniłbym "swoich ulubionych" exów Sony i M$ za te N...

Opublikowano

No mnie akurat bardziej interesują giereczki/konsole niż to ile Sony/M$ czy N (szczególnie N) zarobiły.

SIC - nie chodziło mi o gryyyyyyyyyyyyy tylko o sprzęt.

Mhm.

PS. Nie zamieniłbym "swoich ulubionych" exów Sony i M$ za te N...

A grałeś w nie chociaż? :P

A gra

Opublikowano

Nie zamieniłbyś, bo nie masz takiej możliwości ^_^ Fakty są takie, że Nintendo robi najlepsze gry i zarabia najwięcej kasy na nich oraz na konsolach ^_^ A skąd wiem, że robi najlepsze gry? Bo, jako prawdziwy gracz, mam wszystkie current-geny ^_^

Opublikowano

edit: @square nie wiedziałem że jest coś takiego, aczkolwiek nazwa jest strasznie głupia.

No nazywa się to Cross Play, bądź tak jak napisał Szczurek czyli Cross Platform Game.

http://www.youtube.com/watch?v=-co4XqjZW1Q&hd=1

Edytowane przez Square

Opublikowano

Fakty są takie, że Nintendo robi najlepsze gry

Ale jak mówili o tym w wiadomościach, pisali w Game Informerze czy Ty tak stwierdziłeś?

Faktem to może być jedynie to, że zarabiają najwięcej.

Edytowane przez SłupekPL

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.