Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Liczą się zera na koncie, a nie graficzka w giereczkach ^_^

smiem twierdzic ze nintento ma mniej zer na kontach niz Microsoft.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Jaka zenada, w cs toczy się dyskusja czemu ps3 jest tak zaje.bi.ste, a x360 tak ch.u.nowy, a tu wpada fan konsoli przeznaczonej dla dzieci i starców z grami, które posiadają mechanike sprzed 15 lat i próbuje udowodnić coś jakimiś cyferkami. Tego jeszcze brakowało w tym temacie.

Opublikowano

Porównaj dywizje odpowiedzialne za konsole ^_^

Słupek, obv sam tak stwierdziłem grając w najgłośniejsze produkcje tej i poprzednich generacji. Oceny to tylko potwierdzenie ^_^

Opublikowano

Wii ma swietne exy i to jest fakt, sonoklapy nigdy sie z tym nie pogodza, no ale to normalnych ludzi nie obchodzi.

Ciekawe jak Mendrek reaguje na srednia gier N na Metacritic xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jestem jak ten leśniczy w dow(pipi)ie o partyzantach i Niemcach ^_^

Opublikowano

Jestem jak ten leśniczy w dow(pipi)ie o partyzantach i Niemcach ^_^

I nadużywasz tej emotki.

Nie ma to jak krytykowanie exów Ninny, w ogóle w nie nie grając. Spoko.

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

No, w krainie ślepców jednooki jest królem :D

Opublikowano

prawda jest taka że usługa sieciowa Ninetndo jest 440x lepsza niż beznadziejne PSN które rozłącza się pięć razy dziennie, ale leszczyki się cieszą że im Sony rzuciło stare crapy w psn+ gdzie wypożyczają giereczki :^^:

MS > reszta

Opublikowano
PS Network:
  • posiada darmowe MMO PS Home nie wierze XD
  • posiada ofertę Playstation Plus która jest najbardziej opłacalną ofertą cyfrową tej generacji konsol (darmowe gry, aplikacje, triale, mulitmiedia, opcje) - mozesz mi wytlumaczyc w jaki sposob gry sa darmowe? ja zeby WYPOZYCZYC gry na rok musialem zaplacic 195zl
  • jest za darmo i nie masz prawa czuć się ruchany - jesli cos jest za darmo to musze to wychwalac, otoz nie - PSN (czy to PSS) konserwacje ma o wiele czesciej niz XBL (ktory odkad podlaczylem swojego X'a jest online caly czas), rozne archaizmy typu synchronizacja trofeow, no i bardzo duze patche
  • posiada polskie usługi jak Ipla - calkiem fajny bajer, korzystalem z niego kilka razy jak chcialem sobie obejrzec powtorki jakis meczow
  • pełne wsparcie konsol przenośnych - Ad Hoc Party, cross game play, remote play, gry działające na konsoli przenośnej i PS3 + wystarczy kupić jedną by mieć ją w dwóch wersjach
  • AXN Player, Mubi - AXN u mnie nie dziala, Mubi nie sprawdzalem
  • 2 sloty w każdej grze - można grać na dwóch swoich systemach PS3 - skladki FTW!
  • umieszczanie save'wów w chmurze (pod warunkiem opłacenia P+) - XBL tez ma chmure
  • możliwość dołączenia do gry znajomego (po zaproszeniu go, lub z poziomu gry np. BF 3) - tylko kilka gier posiada te opcje
  • trofea (i nie tylko) się same aktualizują (pod warunkiem zapłacenia za P+) - Xbox ma to za darmo
  • w 99% grach multiplatformowych nie ma lagów, ani nic nikogo nie wywala co - tu sie musze zgodzic, PSN jest praktycznie wolne od lagow, a przynajmniej w tych grach, w ktore gralem, chociaz w FIFIE 11 nie moglem grac przez siec przez lagi wlasnie, w xboxowej 12 nie mam problemow na tym samym polaczeniu z netem
  • PS Store lepiej przemyślany, stuff jest głównie ten który jest najbardziej popularny - bardziej popularny = jest go mniej, Marketplace w XBL jest naprawde bogaty w gry (od retaili [ktorych jest znacznie wiecej niz w PSS], poprzez gry Arcade [kazda posiada triala, w PSS tylko niektore], konczac na grach Indie [z tego co pamietam na PSS nie ma indykow w ogole])
  • nie ma co tydzień jakiś konserwacji, problemów, - co tydzien moze nie, ale miesiac bez konserwacji na PSN to dla Sony miesiac stracony
  • można grać w we dwóch na jednej konsoli - XD szkoda tylko, ze w wiekszosci gier osoba grajaca na drugim padzie nie moze zalogowac sie na swoj profil PSN, przez co nie zdobywa punktow, czy trofeow, jedyne gry, w ktore gralem z ta opcja to obie czesci LBP. Oczywiscie na X360 na drugim padzie jest mozliwe zalogowanie na konto dzieki czemu obie osoby zdobywaja achievementy itp.
  • jako że bezpłatny, praktycznie każdy posiadacz PS3 może grać online, a dodatkowym atutem jest że w Europie i Polsce jest ich więcej. - w KZ3 czesto trafialem na serwery, gdzie bylo kilka osob, a Blur nie mogl znalezc gier online
  • interface nie zamula w przypadku gier puszczonych z BR - tego nawet nie skomentuje

Opublikowano
  • Autor

prawda jest taka że usługa sieciowa Ninetndo jest 440x lepsza niż beznadziejne PSN które rozłącza się pięć razy dziennie, ale leszczyki się cieszą że im Sony rzuciło stare crapy w psn+ gdzie wypożyczają giereczki :^^:

MS > reszta

tyou%20must%20be%20ne.jpg

Opublikowano

"stare crapy ale leszczyki się cieszą że im Sony rzuciło"

No (pipi)a jeszcze zboczeńca od chińszczyzny tu brakowało.

Opublikowano

Taikun? Ten sam co na gry-onlajn?

Opublikowano

olo ... tego ze tu spotkam kogos z gola to sie nie spodziewalem :o

Opublikowano

Masz w sygnie jakieś chyjowe anime, to od razu skojarzyłem.

Opublikowano

No ale taka prawda :D Ciekawe, czy ktokolwiek by się z fanbojków Sony zapisał na taki ryczałt do knajpy. Kupują i nie wiedzą co będzie. Przychodzisz coś zjeść, a tu wątróbka z cebulką. Następnym razem jajecznica. A jeszcze następnym kurczaczek i rosołek. A, że masz ochotę na coś innego? Pfff, nikogo :D Jedz co jest albo spadaj :D

No, ale jak usługę ryczałtu oferuje Sony, to wiadomo, że jest to dla konsumenta okazja stulecia :D

Opublikowano

Greg, Taikun - sprowadzcie tutaj jeszcze Czycha, zeby Mendrka wspieral. Bedzie niezla beka xD

Opublikowano

Fan Nintendo i tak zaraz zostanie "zniszczony" przez "Armie Xboxa pod wezwaniem Daddy'ego" i "Armie Templariuszy PS3 pod wezwaniem Mendrka" :/

Opublikowano

Przez tych leszczyków? Daj spokój :D

Opublikowano

Ins czychu tu nie chce przychodzić bo mówi że nie da rady pobić tego całego masy bo mówi że robi małe kupki i nie starczyłoby na rozsmarowanie po całym samochodzie ... no może po masce malucha

Opublikowano

Mase trudne pobic, to fakt, ale takie dynamic duo jak Czychu i Mendrek mogloby zawojowac forumkiem.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dzień dobry, przybywam z przyszłości. W moim świecie nie ma już wojen, gdyż każdy ma w domu taką konsolę, na jaką ma ochotę, a niektórzy (jeśli nie żal im pieniędzy) nawet dwie, trzy lub więcej - i nikomu żal doopy nie ściska, że "on ma lepiej niż ja", albo że "nie pogram sobie w grę taką czy owaką". Czas upływa nam leniwie i beztrosko na graniu w najnowsze hity, choć lubimy też sięgnąć po starsze przeboje w wersji odświeżonej. A jak jest u Was? Myślę, że jeszcze parę lat musi upłynąć, nim ten świat stanie się Waszym. ^_^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.