Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Fingus jestes jeszcze nudniejszy niz na n+

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Czychu by zniszczył takiego leszczyka jak ten cały Mendrek. Niech pamiętają, że na N+ mamy Sylvana. Odbanowanego. I jest forumowym popychadełkiem ^_^

Opublikowano

Fingus jestes jeszcze nudniejszy niz na n+

To moja zabójcza broń.

Opublikowano

Czychu, teraz sobie przypominam, to ten koles z avatarem Nirvany. To byłoby dobre wzmocnienie dla fanów najlepszej konsoli na rynku.

Opublikowano

Czychu kupił X360 jako pierwszego hdgena. Więc zdradził ideały. Teraz jest tak bezpłciowy jak jogurt naturalny w temperaturze pokojowej. Ale i tak takiego Mendrka łyka bez popity ^_^

Opublikowano

@fingus

(pipi)_tam_masz_dzwi_526.jpg

Opublikowano

uwaga!!! szprota goni randomów! xD

Edytowane przez Wściekły Pies

Opublikowano

Właśnie chciałem napisać, że Lionel zaczął grypsować xD

Opublikowano

Mazzeo nie płacz, aż tak dużo nas tam nie ma ... ale przybedzie Raikoh

Opublikowano
  • Autor

Ty lepiej powiedz który ban od Soula był tym ostatnim na golu, bo dobrą bekę momentami robiłeś.

Ja w ostatnich miesiacach rzadko tam piszę bo wieje chuyozą a Soul ma wściekliznę prostaty.

Opublikowano

Nudzi nam się, więc przyszliśmy się pośmiać z kmiotków :sir:

Opublikowano

Ty lepiej powiedz który ban od Soula był tym ostatnim na golu, bo dobrą bekę momentami robiłeś.

Ja w ostatnich miesiacach rzadko tam piszę bo wieje chuyozą a Soul ma wściekliznę prostaty.

Ostatniego bana na IP na GOLu zgarnalem jakos 5 lat temu chyba po tym jak pokazałem że mają luke w +5 goli i userzy sobie przesyłają sobie linki a potem wymieniaja na darmowe abonamenty. +5 goli na jakis czas zniklo, Soul sie w(pipi)il jak malo kiedy, ja zgarnalem bana i tyle ... wtedy znalazlem forum N+ i na gola juz nawet jak mnie odbanowali nie wchodze bo tam straszna gimbusiarnia teraz i wszyscy spijaja soulowi z dupy jak z fontany czokapik

Opublikowano

Raczej wrocił. Z krainy truskawek, grzybków rózowych chmurek.

tzn z Norwegii gdzie byl aby uzbierac na wiiU?

tak sie trenuje fanów! brawo nintendo

Opublikowano

to co wylazło teraz + to co przybędzie (przeglądający) = ten temat [*]

Opublikowano

Jako pracownik szczebla wyższego szczebla kierowniczego w branży bankowej nie muszę na nic zbierać. Po prostu idę i kupuję ^_^

Opublikowano

to chyba dobrze? xD

a gonie bo co za dużo to niezdrowo i muszę kontrolowac ilość "moich" randomow w tym temacie xD

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

czychu czekamy na wpis

Opublikowano

idźcie się miziać kutasami na tych swoich forach.

Opublikowano

Jako pracownik szczebla wyższego szczebla kierowniczego w branży bankowej nie muszę na nic zbierać. Po prostu idę i kupuję ^_^

zarozumiały fanie nintendo z wyższego szczebla nadużywający emotikonek, mała prośba - wyluzuj. ja lubie czasem poczytac ten temat, ale pod warunkiem, że nie schodzi on ponizej pewnego poziomu chu.yowizny

Opublikowano

Wynocha z mojej piaskownicy ^_^

Kazub, chill

Edytowane przez Albert Wesker

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.