Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

tak tu spedzacie wolny czas? z kim sie ostatnio miziales? ze swonsonem?

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Jako pracownik szczebla wyższego szczebla kierowniczego w branży bankowej nie muszę na nic zbierać. Po prostu idę i kupuję ^_^

zarozumiały fanie nintendo z wyższego szczebla nadużywający emotikonek, mała prośba - wyluzuj. ja lubie czasem poczytac ten temat, ale pod warunkiem, że nie schodzi on ponizej pewnego poziomu chu.yowizny

serio? po tej całej stercie debilnych postów, jakich ten temat musiał przeżyć, dalej nie zeszliśmy poniżej tego pewnego poziomu chuyowizny? czy ty masz Mendrka na liście zignorowanych?

Opublikowano

Kazub juz tu nie wejdziesz, jako ze forum n+ zostanie niebawem zamkniete bo kraza plotki ze pismo padlo, przybedzie tu cala masa z(pipi)ow od nas, tur story

Opublikowano

Jako pracownik szczebla wyższego szczebla kierowniczego w branży bankowej nie muszę na nic zbierać. Po prostu idę i kupuję ^_^

to teraz wiem czemu mam taka do dupy oferte z banku. Jak nim kieruje fan N <facepalm>

Opublikowano

No to zaczyna powiewać h.ujem robactwo się złazi.

A tak było fajnie czytać pełne prawdy posty Mendrka. Teraz będzie wojenka forumekPSX vs reszta świata.

Opublikowano

hmm... ładnie tak się w gościach zachowywać?

Opublikowano

A z jakiego? Bo (jeszcze) wszystkich banków nie kontroluję ^_^

Opublikowano

Te randomki z neogejo:

Pozwoliłem(bo ja tu jestem królem randomow i muszę kontrolowac mój lud) wam się tu udzielac

BTW

Pisać na PW w sprawie tymczasowego pisania tu xD

Opublikowano

A z jakiego? Bo (jeszcze) wszystkich banków nie kontroluję ^_^

analizujac twoje ciagoty do pewnej konsoli wyczuwam ze masz cos wspolnego z majewskim przebranym w sukienke :P

@ludzie z neogogo

Jak wam sie nie podoba uklad tego forum ( pewnie jest zbyt skomplikowany) to zawsze mozecie zalozyc sobie wlasne forum

polecam fora.pl ( bo na jakis hosting pewnie i tak sie nie zrzucicie)

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

tur story

7af77a7b23dac36e64e1c67a83d3e554.jpg?1339454959

Nawet nie wiedzialem, ze znajde odpowiedni obrazek do tego O_o

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@Ins rozyebałeś system tym obrazkiem dałbym plusa ale sie skończyły :P

Opublikowano

o (pipi) :D przecież ja wymyśliłem 'tur story' ktos zrobil obrazek? najs :D

Opublikowano
  • Autor

Co to (pipi)a ma być, to jakaś zorganizowana akcja? widzę że i na gejonly tałatajstwo się złazi trolowac

zarozumiały fanie nintendo z wyższego szczebla nadużywający emotikonek, mała prośba - wyluzuj. ja lubie czasem poczytac ten temat, ale pod warunkiem, że nie schodzi on ponizej pewnego poziomu chu.yowizny

serio? po tej całej stercie debilnych postów, jakich ten temat musiał przeżyć, dalej nie zeszliśmy poniżej tego pewnego poziomu chuyowizny? czy ty masz Mendrka na liście zignorowanych?

Ty figlarz grabisz sobie. Od kiedy zacząłeś sięudzielać na gejonly to przyrosłeś w piórka. A chuyowiznę wprowadza tylko mendrek, chociaż beka z jego postów jest dobra.

Opublikowano

Suchary na poziomie masy.

Opublikowano

Nie podniecaj się tak tylko:

(pipi)_tam_masz_dzwi_526.jpg

Opublikowano

wakacje sie zaczęły i młodzieży sie nudzi.

Opublikowano

moge zalatwic gimberie z gola

Opublikowano

i cytując Pana wyżej "dżihadowców z ps3-site"

Opublikowano

i cytując Pana wyżej "dżihadowców z ps3-site"

Mendrek byłby w niebie, tam są ludzie którzy prezentują zbliżony do niego poziom.

Opublikowano

moge zalatwic gimberie z gola

ty lepiej załatw sobie "bilet" powrotny z tego forumka(psx)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.