Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

nie pierdolcie że to jest prawdziwe, wygląda jak:

14082008032.jpg

model 16GB fajnie teraz czytać wypociny sonybotów broniące takiej wersji a jeszcze ileś stron temu były wojny o x360 4GB mimo że nie ma wymaganych instalacji i można wykorzystać dowolne pamięci podpinając pod USB w przeciwieństwie do plejsztejszona, samo gt5 z patchami to kilkanaście GB i uj wie czy się zmieści, powodzenia :)

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Konsola pewnie wygląda lepiej niż na zdjęciach. Na gafie wpadli na pomysł, że klapka u góry może być rozsuwana, a nie otwierana do góry. I z porównania wielkości wejść wychodzi na to, że będzie podobnych rozmiarów co obecna wersja, tylko niższa i trochę krótsza. Ciekawe kiedy zapowiedzą i na jakich poziomach cenowych.

Opublikowano

no na pewno lepiej trochę co nie zmienia faktu że wygląda jak elektronika z lat 90tych, te same rozmiary właściwie co ps3slim, jeszcze bardziej okrojona, brzydsza i z gorszych materiałów (?) to jest przepis sony na sprzedawanie tego samego, na bank cena spadnie co powinno zmusić w końcu MS to obniżenia ceny x360 która od 3 lat jest taka sama.

ciekawe kiedy będzie wersja ostateczna ps3 slim +

e276bf2b57ce414514542331cf6482cd.jpg

Opublikowano

No fajnie, teraz czytam że 20 minutowe instalki i notoryczne robienie miejsca na dysku dla nowej gry to nie problem, a jeszcze niedawno zmiana płyty w żydboksie to był powód do beki :confused:

No robienie wolnego miejsca na dysku to nie problem dla wszystkich w przeciwieństwie do wymiany płyt, która dotyczy wszystkich posiadaczy danej gry :] Poza tym gadamy tutaj o modelu konsoli który nawet się na rynku nie ukazał.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

No wymiana plyt w 1% tytulow to nie lada problem xD Oj betony betony.

Opublikowano

Beka w ogóle z tego, że takie coś jest.

Opublikowano

No fajnie, teraz czytam że 20 minutowe instalki i notoryczne robienie miejsca na dysku dla nowej gry to nie problem, a jeszcze niedawno zmiana płyty w żydboksie to był powód do beki :confused:

No robienie wolnego miejsca na dysku to nie problem dla wszystkich w przeciwieństwie do wymiany płyt, która dotyczy wszystkich posiadaczy danej gry :] Poza tym gadamy tutaj o modelu konsoli który nawet się na rynku nie ukazał.

Wymiana płyty, która trwa 20 sekund. Faktycznie... lepiej instalować 20 minut grę, jak zabraknie miejsca na nową instalkę, to kasować i instalować, a jak stwierdzimy, że jednak teraz w nią nie będziemy grali, to odinstalować i znowu instalować 20 minut poprzednią grę.

Poważnie się zastanawiam gdzie byłaby tu beka, heh.

Wyżyny hipokryzji - najpierw M$ niby oszukuje sprzedając konsolę bez HDD, a jak to samo robi Sony gdzie 80% gier nie odpalisz bez instalacji, to "nie problem". :D

Tak czy siak wydaje mi się, że to jednak chodzi o 160 Gb. Ale pamięć flash w konsoli to fajna sprawa, kumpel ma X360 Slim 4 Gb i jak odpaliłem u niego Trials Evolution, to gołym okiem widać, że są szybsze loadingi. Nowe konsole mogłyby się opierać w 100% na flashu.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Własciciele ps3 w tym temacie to chyba jakieś podstawione osoby, ośmieszają siebie i sprzęt zamiast wskazywać zalety.

Jak można twierdzić że 16 gb dla przymusowej w instalki konsoli jest lepsze niż 4gb w konsoli z opcj. instalacją?

Nawet hela który raczej głupot nie gada się zbłaźnił.

I te zmienianie płyt, no coś strasznego xD

Chociaż z drugiej strony czekanie przy palącym snejku też miało swój urok, no ale była to przykrywka dla pewnej formy nędzy i ułomnności konsoli.

Opublikowano

Nie czepiaj sie Kojimy, tylko 4 lata zajelo mu dodanie pelnej instalacji, a jako juz w ogole mega ficzer beda trofea xD (pipi) jak sobie przypominam te teksty o tym, ze ta gra nie poszlaby na 360tce i musialaby gra by wyjsc na pieciu plytach (co i tak byloby o wiele lepszym rozwiazaniem niz te zalosne instalki) to az zwieracze mi popuszczaja ze smiechu xD Sonoklapy dawaly czadu, nie ma co :)

PS. Nienawidze Hideo po tym jak z genialnej serii zrobil srakowata opere w postaci czwartej czesci sagi.

Opublikowano

Ekipa z neo plus pewnie wychodziła równo ze snejkiem na ćmika na balkon i mysleli o sensie istnienia. Ten sam balkon co przy mgs2.

Opublikowano

Ale słabo ten nowy model wygląda. Ciekawe o co tak naprawdę chodzi z tymi 16GB pamięci i jaki spec z Sony to obliczył. Przecież gdyby ktoś chciał jakąś większą grę z PSS kupić to nawet nie da się jej ściągnąć. Chyba że to pomyłka o jak Don wspomniał - chodzi o 160GB.

Opublikowano

Na pewno chodzi o 160GB, na obrakzu widać klapkę na dysk po prawej stronie... a nikt nie pakowałby dzisiaj dysku 16GB ;)

btw. Co do instalacji to... Lionel (pipi)nął z tymi 20-30min a wszyscy już się tym podniecają. Raptem kilka gier instaluje się dłużej niż kilka minut (RE5, DMC4, MGS4 - jeśli zsumować wszystkie instalki, plus chyba jeszcze większa porażka czyli GT5 - prawie godzina instalacji).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

model 16GB fajnie teraz czytać wypociny sonybotów broniące takiej wersji a jeszcze ileś stron temu były wojny o x360 4GB mimo że nie ma wymaganych instalacji i można wykorzystać dowolne pamięci podpinając pod USB w przeciwieństwie do plejsztejszona, samo gt5 z patchami to kilkanaście GB i uj wie czy się zmieści, powodzenia :)

najpierw pojdz do kolegi i sprawdz ile naprawde potem zacznij pisac tutaj.

mam gt5 i wszystkie patche dlc = 6 gb ?

co do napedu jak ps2

to ja chetnie wymienie moj naped szczelinowy na taki otwierany

a jesli ma byc tansza to konsola moze byc nawet robiona ze sklejki lub styropianu. Wali mnie to. ja na tym gram a nie pokazuje przechodnia aby podkreslic jak za(pipi)isty jestem

Edytowane przez szpic

Opublikowano

mnie najbardziej rozdu*cylo w ps3 jak posciagalem pelno stuffu z sklepiku, chce odpalic a tu wyskakuje instalacja o.O co za (pipi) hahaha, kolejna slaba opcja to synchronizacja pucharkow :) a najlepsze w tym wszystkim jest to ze w ps3 250gb padl mi naped po tygodniu, a to ponoc x360 taki awaryjny ;) tak czy inaczej ogralem gry na ktorych mi zalezalo, pozniej pozyczylem konsole az w koncu sprzedalem

Opublikowano

Świetne wygląda te nowe Ps3. Za gówniarza zawsze podobały mi się mini-wieże tak zwane pralki. W których było widać się kręcącą płytę/y na zasadzie właśnie przezroczystej klapki.

Opublikowano

Na promocyjnym picu wygląda 100x lepiej, ale "grill" śmieszny.

Ciekawe czy z tą rewizją doszli już układu CPU/GPU na jednej płytce.

EDYTA: Jednak 16 Gb O_o

PS3-Slimmer-Leak_006.jpg

No ciekawe co będą mówić fanatycy Sony, pewnie coś w stylu "super opcja kur*o" :P, ale wiadomo, wiatr i te sprawy ;)

Ciekawe czy przedziały cenowe będą 200-300$ czy 150-250$

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Świetne wygląda te nowe Ps3. Za gówniarza zawsze podobały mi się mini-wieże tak zwane pralki. W których było widać się kręcącą płytę/y na zasadzie właśnie przezroczystej klapki.

ale ta górna czersc jest chyba przesuwana, tak wynika z widoku z boku.

Opublikowano

ale ta górna czersc jest chyba przesuwana, tak wynika z widoku z boku.

Tak, klapka jest rozsuwana w bok.

Opublikowano
No ciekawe co będą mówić fanatycy Sony, pewnie coś w stylu "super opcja kur*o" :P, ale wiadomo, wiatr i te sprawy ;)

no mam nadzieję, że trollujesz [']

Opublikowano

Eeeee szkoda, zasugerowałem się zdjęciami Disvertego.

Na tym zdjęciu właśnie widać wyraźnie jak się klapka rozsuwa ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.