Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

To może taki przykład

M$ nie wydaje nowych oraz innowacyjnych gier (exów) a mimo to, Sony to robi.

Więc wcale M$ nie ma takiego złego wpływu na Sony. To samo EA mogłoby robić, wydawać swoje (ME2) i srać na Acti/Coda.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

To może taki przykład

M$ nie wydaje nowych oraz innowacyjnych gier (exów) a mimo to, Sony to robi.

Więc wcale M$ nie ma takiego złego wpływu na Sony. To samo EA mogłoby robić, wydawać swoje (ME2) i srać na Acti/Coda.

EA ma rzadko jakieś przebłyski inwencji twórczej (DS, ME) i zawsze nastawiali się na masówkę. Teraz podobno jak notują straty, a szefem ma być Moore sytuacja tym bardziej się nie poprawi.

Opublikowano

Beyond prawdopodobnie.

The Last Guardian też kiedyś musi wyjść. :sorcerer: The Last Of Us też nie zapowiada się na sztampową gierkę jakie wychodzą sezonowo.

Opublikowano

Heavy Rain, Beyond, TLoU (btw nowy trailer to PS4 ;] ), LBP.

Kurde tyle, że ja nie chciałem/nie chcę zaczynać kolejnej wojny exowej :(

Bardzo lubię exy Microsoftu (nie wszystkie, tak jak u Sony) dodam dla równowagi.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano
  • Autor

Aha. Dwa filmy + kolejny uncharted (tyle że bardziej brutalny) no i LBP (tu racja akurat, ale ponoć Trials Evolution daje podobne możliwości).

No innowacje w chui

Opublikowano

Aha. Dwa filmy + kolejny uncharted (tyle że bardziej brutalny) no i LBP (tu racja akurat, ale ponoć Trials Evolution daje podobne możliwości).

No innowacje w chui

dobrze że się zgadzamy w tej kwestii

Opublikowano

Mazz już kiedyś ci pisaliśmy na youtubie KAŻDA GRA WYGLĄDA JAK FILM nawet Halo czy Girsy.

To zamień słowo "innowacyjne" na "Sony oferuje szerszą paletę exów" lub "Sony oferuje większą różnorodność wśród exów".

Uprzedzam, wymieniać nie będę bo to chyba każdy wie.

Opublikowano

Z tych gierek to tylko LBP zasługuje na miano innowacyjnej i ambitnej. Serio innowacyjna jest giereczka oparta w 100% na QTE?

Opublikowano
  • Autor

To zamień słowo "innowacyjne" na "Sony oferuje szerszą paletę exów" lub "Sony oferuje większą różnorodność wśród exów".

Uprzedzam, wymieniać nie będę bo to chyba każdy wie.

No mogę zamienić i wtedy będzie w porządku.

Opublikowano

Yep.

Bardziej niż kolejna giereczka o wąsatym hydrauliku czy zielonym elfie.

Opublikowano

lub znowu kolejne części ŁII sport

Opublikowano

O hejting! Kto grał i ukończył Super Mario Galaxy i Zeldę: Skyward Sword? Bo ja ukończyłem Heavy Rain

Wii Sport nie było innowacyjne? LOL Wii Sport totalnie zmieniło branżę i odwróciło jej proporcje o 180 stopni. Nie ma bardziej innowacyjnej i mającej większy wpływ na branżę gry od wielu, wielu lat

Opublikowano

Nie zapomnij napisać, że Wii Sport zarobiło MILIARDY dla Nintendo. Którymi pewnie się jarasz nieziemsko, bo Reggie odpala Ci działkę od każdej sprzedanej gry N czy konsoli N.

I jeszcze dodaj, że Wii Sport ma średnią ocen MILION na STO co czyni ją najlepszą grą na Planecie Ziemi.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

O hejting! Kto grał i ukończył Super Mario Galaxy i Zeldę: Skyward Sword? Bo ja ukończyłem Heavy Rain

Wii Sport nie było innowacyjne? LOL Wii Sport totalnie zmieniło branżę i odwróciło jej proporcje o 180 stopni. Nie ma bardziej innowacyjnej i mającej większy wpływ na branżę gry od wielu, wielu lat

A ja ukończylem wiele innych gier i się nie chwale

Szkoda mi kasy na Łiii i nie jestem głupi aby grać w RPEGA(jak mozna nazwać ta Zelde) machajac lapami przed telewizorem jakbym miał ADHD

Opublikowano
  • Autor

Szkoda mi kasy na Łiii i nie jestem głupi aby grać w RPEGA(jak mozna nazwać ta Zelde) machajac lapami przed telewizorem jakbym miał ADHD

Ty może ić wracaj do robienia filmiku o skokach z pomostu ze swoimi kumplami z gimbazjum?

Opublikowano

Gdzie zapowiedź Bad Company 3 kur.wa !?!?

Opublikowano

a co to za różnica czy gra się w Zelde, czy HR, czy cokolwiek innego machając łapami przed tv?

co do głupoty, nie będę się wypowiadać bo znowu jakiegoś warna dostanę.

Opublikowano

Nie będzie, bo jeszcze sprzeda się gorzej niż trójka.

Opublikowano

Trzeba być głupim, żeby myśleć, że tak się gra w Zeldę. I że jest ona rpgiem

Opublikowano

Heh nawet nie chcę myśleć, jak teraz po takim czasie Dice opanowało swój silnik. I będą puszczać trailery/gameplaye z NASA pecetów a na końcu napis PS3/X360.

Baa, nawet na psstore trailery z BF3 to z pecetów - bekaaa.

Opublikowano

Z tych gierek to tylko LBP zasługuje na miano innowacyjnej i ambitnej. Serio innowacyjna jest giereczka oparta w 100% na QTE?

No kiedyś gry tak nie wyglądały, tak że innowacja.

Opublikowano

Heh nawet nie chcę myśleć, jak teraz po takim czasie Dice opanowało swój silnik. I będą puszczać trailery/gameplaye z NASA pecetów a na końcu napis PS3/X360.

Baa, nawet na psstore trailery z BF3 to z pecetów - bekaaa.

A Butcher napisze, że marketingowiec z DICE zapewniał go, że to na konsolach będzie wyglądać jeszcze lepiej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.