Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

xD to był cios poniżej pasa... ale na pewno znajdą się jacyś gracze co łykną, że tak będzie wyglądał BF na konsolach (np. Lionel).

PS. No to wiem o czym już będą pisać w Extremie przez najbliższy czas ;/

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

No kiedyś gry tak nie wyglądały, tak że innowacja.

Innowacja, z definicji, powinna się rozprzestrzeniać. No na szczęście "ta" tego nie robi

Opublikowano

No nie każdego developera byłoby stać na zrobienie tak pięknej gry jak Heavy Rain.

Łatwiej zrobić kolejnego BF-a niż grę która "może" poruszyć gracza. Czy porusza inna temat niż ratowanie księżniczki lub walka z rosjanami.

Opublikowano

EA ma rzadko jakieś przebłyski inwencji twórczej (DS, ME) i zawsze nastawiali się na masówkę. Teraz podobno jak notują straty, a szefem ma być Moore sytuacja tym bardziej się nie poprawi.

Gdzieś ostatnio ktoś z górnego szczebla Ea twierdził że nowe IP będą robić dopiero ze startem następnej generacji :rofl2: Co do ME 2 to sobie w kulki lecą ale jak mają to z(pipi) to może lepiej żeby nie wydawali w cale bo jeszcze zrobią z tego zwykłego Fps'a byle się lepiej sprzedało.

Ps. Ktoś pisał by nie kupować Coda w ramach protestu ? To nawet nie wiedziałem że protestuje bo nie kupiłem od dawna ani Coda , Bfa ani jego klona pod pseudonimem Moh :whistling:

Opublikowano

No kiedyś gry tak nie wyglądały, tak że innowacja.

Innowacja, z definicji, powinna się rozprzestrzeniać. No na szczęście "ta" tego nie robi

Motyw na grę udającą grę się nie rozprzestrzenia? Chyba na Live Arcade.

Opublikowano

xD to był cios poniżej pasa... ale na pewno znajdą się jacyśz gracze co łykną, że tak będzie wyglądał BF na konsolach (np. Lionel).

Eee,ja nigdy tego bełkotu marketingowego nie łyknełem :P

Opublikowano

Jakby mi recenzje EA opłacało to też bym pisał że BF3 Wygląda lepiej na konsolach niż na pc :P ale beka była niezła

Opublikowano

xD to był cios poniżej pasa... ale na pewno znajdą się jacyśz gracze co łykną, że tak będzie wyglądał BF na konsolach (np. Lionel).

Eee,ja nigdy tego bełkotu marketingowego nie łyknełem :P

Ale jak pelikan łykasz inny: że gry na Wii wymagają dzikiego machania łapami przed TV ^_^

Opublikowano

Jakby mi recenzje EA opłacało to też bym pisał że BF3 Wygląda lepiej na konsolach niż na pc :P ale beka była niezła

Całe EA to jedna wielka beka. Ostatnio straszą, że jak DS3 nie sprzeda się przynajmniej w 5 mln to inwestycja w kolejne części przestanie być opłacalna.

Opublikowano

Nie ma najmniejszych szans żeby poszło 5 baniek. Tym bardziej w lutym wychodzi BiO: Infinite, sam mimo, że lubię DS. Bez zastanowienia wybiorę Infinite.

Opublikowano

Myślę, że sprzedanie sklepom 5 baniek na 3 platformy to nie jest jakiś wielki wyczyn w tym przypadku.

Opublikowano

A jak sprzedawały się poprzednie DS-y?

Poza tym to gorący okres nowy rok (btw w marcu dwa GoW-y?). No i z tego co czytam to zainteresowanie nowym DS jest znikomeee.

Opublikowano

Poprzednie części chyba razem sprzedały się niewiele lepiej.

Opublikowano

A nich sobie straszą , sami klientów zniechęcają. Co do znikomego zainteresowanie nie ma co się dziwić jak na chama idą jeszcze bardziej w akcje bo poprzednie DS były zbyt straszne i się nie sprzedawały :whistling:

Opublikowano

Poprzednie części chyba razem sprzedały się niewiele lepiej.

vgchartz twierdzi ze 6.5 mln wszystkie mozliwe czesci na PS3/X'a/Wii/PC

Opublikowano

A jeszcze Alien: CM ma wyjść w lutym (o ile nie go nie przesuną po raz 1000) i ten śmieszny, nowy Tomb Raider. To chyba też luty.

Opublikowano

model 16GB fajnie teraz czytać wypociny sonybotów broniące takiej wersji a jeszcze ileś stron temu były wojny o x360 4GB mimo że nie ma wymaganych instalacji i można wykorzystać dowolne pamięci podpinając pod USB w przeciwieństwie do plejsztejszona, samo gt5 z patchami to kilkanaście GB i uj wie czy się zmieści, powodzenia :)

najpierw pojdz do kolegi i sprawdz ile naprawde potem zacznij pisac tutaj.

mam gt5 i wszystkie patche dlc = 6 gb ?

co do napedu jak ps2

to ja chetnie wymienie moj naped szczelinowy na taki otwierany

a jesli ma byc tansza to konsola moze byc nawet robiona ze sklejki lub styropianu. Wali mnie to. ja na tym gram a nie pokazuje przechodnia aby podkreslic jak za(pipi)isty jestem

instalacja kilka GB + patche kolejne kilka GB nawet nie licząc DLC, najpierw uruchom grę a później zacznij pisać. Nie pamiętam ile dokładnie bo pozbyłem się tej gierki ponad rok temu.

No to już pewne ps3 16GB, kup konsole i instaluj/kasuj na zmianę gry bo nie ma miejsca :rofl2: mimo wszystko taka wersja spóźniona o 2-3lata na walkę cenową z X360, za rok next geny.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Nie chcą zająć ostatniego miejsca i przegrać generacji.

Chociaż i tak się skompromitowali, z absolutnego hegemona stali się firmą do końca walczącą o to żeby nie być ostatni :lol:

Opublikowano

Nie chcą zająć ostatniego miejsca i przegrać generacji.

Chociaż i tak się skompromitowali, z absolutnego hegemona stali się firmą do końca walczącą o to żeby nie być ostatni :lol:

Nintendo też przez 2 generacje było w takiej sytuacji. ;] Ratowały ich handheldy.

Opublikowano

No i chyba nikt nie powie, że GCN i N64 było sukcesem.

A weź powiedz, że PS3 jest porażką :lol:

Opublikowano

Nie wiem jaka to porażka Sony - Ps3. Konsola działać działa, świetne gry na nią wychodzą, developerzy (multi) gry na nią robią, a sprzedaje się trochę gorzej od Klocka.

Więc?

Ciekawe jak PS360 od N będzie się sprzedawać.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Nie wiem jaka to porażka Sony - Ps3. Konsola działać działa, świetne gry na nią wychodzą, developerzy (multi) gry na nią robią, a sprzedaje się trochę gorzej od Klocka.

Więc?

Ciekawe jak PS360 od N będzie się sprzedawać.

Wczoraj brechtałem jak to czytałem.

http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2012/28/iwata-na-wii-u-nie-wszystko-bedzie-dzialalo-pieknie

COD może się okazać zbyt dużym wyzwaniem na WiiU. :rofl2:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.