Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ja pjerdole :) 3DS przynajmniej na premierę miał jakiekolwiek gry, a potem dostał kolejne szpile to i sprzedaż poszła.

Jak to można porównywać do konsoli, której kartą przetargową jest tablet i gry dostępne wszędzie indziej? Chyba jedynie Mario i ten Pikmin będą exami na początek.

W grach moda szybko się kończy. Guitar Hero, gry na fejsbuka, 3D, przykładów może być więcej.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Przynajmniej plus mocniejszych gabaratyów jest taki, że i na WiiU będziemy mieli multiplatformy, więc de facto w takiego Colonial Marines czy Darksiders II będzie można zagrać już na trzech platformach. Mimo wszystko zawsze jest to jakiś plus, czyż nie?

Opublikowano

Dla mnie stacjonarki Niny to co generacje takie sprzęty do kupienia w końcowym cyklu życia, ogrania kilku kozaków i puszczenia dalej, w takim układzie jest to idealny sprzęt, szczególnie dla kogoś kto mimo wszystko woli częściej używać guzik odpowiedzialny za skakanie niż strzelanie.

Samym mario i zeldą konsoli nie sprzedadzą :) Wii wcale nie było napędzane przez marki Nintendo tylko przez casuali.

Tutaj na launch konsoli oferta składa się z multiplatform, niektóre dostępne od jakiegoś czasu już na PS360. Skończy się failem i dobrze.

Wypuszczą symulator pakowania łydek, to nie może się nie udać, będzie hit.

E tam to nie będzie żadna innowacja przecież już ktoś wydał (chyba to był MS) taki symulator patrząc na łydy niektórych konsolomaniaków z naszego forumka... :)

Opublikowano

Trochę beka z tego Battlefielda, spodziewałem się że tak będzie, ale myślałem że wpierw Bad Company 3 wydadzą. No cóż, pozostaje mieć tylko nadzieję, że to na nextgeny już. Inna sprawa, że kłamczuszki z DICE cały czas wspominają o ME2, ale ostatecznie i tak jedyne co przez następne 10 lat będą robić to trzepać co 2 lata kolejne współczesne strzelanki, pewnie coraz bardziej upodabniając się do coda. Smutne. :(

Opublikowano

Trochę beka z tego Battlefielda, spodziewałem się że tak będzie, ale myślałem że wpierw Bad Company 3 wydadzą. No cóż, pozostaje mieć tylko nadzieję, że to na nextgeny już. Inna sprawa, że kłamczuszki z DICE cały czas wspominają o ME2, ale ostatecznie i tak jedyne co przez następne 10 lat będą robić to trzepać co 2 lata kolejne współczesne strzelanki, pewnie coraz bardziej upodabniając się do coda. Smutne. :(

W singlu to może być tylko zaleta.

Opublikowano

Ja pjerdole :) 3DS przynajmniej na premierę miał jakiekolwiek gry, a potem dostał kolejne szpile to i sprzedaż poszła.

Jak to można porównywać do konsoli, której kartą przetargową jest tablet i gry dostępne wszędzie indziej? Chyba jedynie Mario i ten Pikmin będą exami na początek.

Nie pjerdol, tylko sobie zobacz na konkretne listy startowe obu konsol. Nie są trzymane w sekretnej skrzynce. Tak, wiem, Google jest dla casuali.

Już do tej pory jest dość zabawnie - 3DS miał gry, a Wii U ma Mario i Pikmina. Okazuje się, że w ramach trzymania się argumentu unieważnienie gry jako "niehardkorowej" to za mało, Pikmin już w ogóle nie jest grą.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

http://www.deadpoolgame.com/

Wolałbym, żeby High Moon robiło kolejne Transformersy - oczywiście nie na licencji tych gównianych filmów.

Opublikowano

Co do WiiU to nie oczekuje wyższego poziomu graficznego od obecnie panujących konsol. Za to oczekuje gier wykorzystujących w sensowny sposób zawyżającego cenne tableto-pada no i mniej marianna więcej świeżych tytułów jak ZombiU a będzie dobrze.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że N posiada "największą" bazę fanatyków konsolowych.

Na tym forum ludzie dzielą się na fanów gier Nintendo oraz na tych, którzy nigdy w żadną z nich nie zagrali

Opublikowano

Ile poszło na promocje MW3? Bo wydaje mi sie ze na MW2 było zdecydowanie lepiej promowane niz 3ka

Większość kasy do trójki pewnie poszła na to

http://www.youtube.com/watch?v=zuzaxlddWbk

Choćby nie wiem jak się ludzie wkurzali na Acti za odświeżanie tego kotleta to trailer zrobili rewelacyjny.

Opublikowano

Co nie zmienia faktu, że N posiada "największą" bazę fanatyków konsolowych.

Na tym forum ludzie dzielą się na fanów gier Nintendo i tych co w nie grali oraz na tych, którzy nigdy w żadną z nich nie zagrali

fixed to że ktoś lubi grac w gry od Big N nie musi oznaczać od razu że jest ich fanem :blum1:

Opublikowano

To zależy jak rozumiesz słowo fan. Mi chodziło o osobę, która lubi te gry, lubi do nich wrócić oraz czeka na kontynuacje. Nie miałem na myśli fanatyzmu

Opublikowano

Ile poszło na promocje MW3? Bo wydaje mi sie ze na MW2 było zdecydowanie lepiej promowane niz 3ka

Choćby nie wiem jak się ludzie wkurzali na Acti za odświeżanie tego kotleta to trailer zrobili rewelacyjny.

No zgadza się, nawet ten grubas schudł do tej jednej "roli".

Opublikowano

Kiedyś do EA miałem wielki szacunek(np za wprowadzenie wiele nowych marek na rynek),ale po akcjach:

-Online Passy(czy to przypadkiem oni zaczeli je masowo wprowadzac?)

-z Dragon Age 2(to EA naciskako na BioWare aby jak najszybciej wydano sequel

-za ta akcje ze strona MW3

-za zrobienie Javika dodatku DLC do ME3 (w pierwotnej wersji scenariusza był od razu w grze)

-za zamykanie serwerow do gier z Online.Passem

-Origin jako szpieg

- i za wiele mniejszych akcji

stracili zaufanie w moich oczach.

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Ciekawe skąd skopiowałeś ten post, Ty mały oszuście.

hehe Słupo no perwera z tym kopiowaniem postów i wklejanie na inne fora :) ale co się nie robi dla akcepetacji, ale żeby nie było OT. Szanuję EA za NBA Live 95.

Opublikowano

Ciekawe skąd skopiowałeś ten post, Ty mały oszuście.

domyślam się, że Gamezili, często to robi

Opublikowano

Czasami kopiuje bo mam to samo na myśli i jak siedzę na telefonie nie chce mi się tego klepac na klawiaturze ekranowej :P

A i ten post sam napisalem

Edytowane przez LionelPL

Opublikowano

Beka z ludzi hejtujących coda a napier'dalający w battlefielda i kupujący preniumy xD

@brawo leo!

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Czasami kopiuje bo mam to samo na myśli i jak siedzę na telefonie nie chce mi się tego klepac na klawiaturze ekranowej :P

MISTRZ! Szkoda, że nie ma rodzynów wersja dla graczy.

Skopiowałeś cały post lothronika na temat jego rozkminki o GTAV (okładki GI). I zapewne miałeś to samo na myśli ahahahaha.

Bez offtopu, ciekawe kiedy Mass Effect 4 jako fps xD

Opublikowano

Leo jak myślisz jak ktoś lub używasz kogoś pomysłu, konceptu lub innej wartości intelektualnej to lepiej zaznaczaj, że to kogoś rozkminka bo jak nie w najlepszym razie będą Tobą pomiatać na forumach, a w najgorszym pójdziesz siedzieć za plagiat :)

Opublikowano

Leo jak myślisz jak ktoś lub używasz kogoś pomysłu, konceptu lub innej wartości intelektualnej to lepiej zaznaczaj, że to kogoś rozkminka bo jak nie w najlepszym razie będą Tobą pomiatać na forumach, a w najgorszym pójdziesz siedzieć za plagiat :)

Trzeba to zgłosić Lajonela wychowawczyni, że jeżeli ściąga wypracowania to tylko dlatego, że miał to samo na myśli co autor xDDDDDD

Opublikowano

No reklama jest rewelacyjna i CoD ma genialne haslo marketingowe z tym "There's a soldier in all of us".

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.