Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Ile jeszcze razy skopiujecie ten filmik w cytatach? Bo za szybko mi się stronka otwiera

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

Jak gadacie o marketingu, to ciekaw jestem ile Microsoft wydał na te serial do Halo 4, który ma łącznie 90 minut.

Co do gier Nintendo - jeśli są uber grywalne, to grafika schodzi na drugi plan. Wszystkie Mario Galaxy, Super Mario, Kirby i Metroid kiedyś wciągnę nosem :)

Opublikowano

mozna smiac sie z gier nintendo ze dziecinne i ze od 20 lat daja gry z tymi samymi postaciami, ale powaznie te gry sa mega grywalne chociaz moja milosc do nintendo skonczyla sie wraz z gamecubem dla mnie byla to przeza(pipi)ista konsola z mega dobrymi grami ;)

po ostatnich akcjach typu 3ds xl bez ladowarki, drugiego analoga, wii u, niech nintendo sie je*ie mam nadzieje ze nie zarobia $$ i troche sie opamietaja,

wciskanie kitu ze drugi analog nie jest potrzebny przy tym wydajac osobna przystawke jest tak samo zalosne jak bylo sony probujac wmowic ze wibracje to przeszlosc i liczy sie tylko sixasis :rofl2:

mogliby zrobic reinkarnacje gameboya ;)

Opublikowano
wciskanie kitu ze drugi analog nie jest potrzebny przy tym wydajac osobna przystawke jest tak samo zalosne jak bylo sony probujac wmowic ze wibracje to przeszlosc i liczy sie tylko sixasis

i w co byś grał przy pomocy tego drugiego analoga? W kolejnego fps, których masa na pozostałych konsolach? Konsole N znakomicie radziły sobie bez drugiego analoga więc dlaczego nagle stał się on tak "potrzebny"?

Opublikowano

zgadzam sie ze gry od N tymbardziej na handheldach radza sobie doskonale bez 2 analoga, ale jezeli wydaja do starszej konsoli przystawke( ktora ulatwia granie w RE,MGS + za jakis czas MH + pewnie inne gry ) , po roku zapowiadaja kolejna wersje w ktorej w standardzie nie daja ladowarki + odrazu bedzie mozliwosc kupna przystawki to cos jest nie wporzadku,

zwykle wyciaganie kasy, a za brak ladowarki w 3ds xl to powinno sie powiesic ich za jaja. tyle.

Opublikowano

Prosta sprawa, jezeli da sie wyciagac kase to sie to robi (XBL, "tasiemce" od N, samograje od Sony). Wazne jest to, zeby to ciagniecie mamony wiazalo sie z przyjemna rozrywka. Mozna byc po calosci skur.wysynem i robic platne DLC, ktore jest juz na plycie a pozniej sie dziwic ze nastapil shitstorm, albo robic swietna usluge, mega grywalne tasiemce i interesujace samograje. Wszystko zalezy od podejscia.

PS. Ja je.be jaki ten renderowany Tekken (film) jest chu.jowy ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak gadacie o marketingu, to ciekaw jestem ile Microsoft wydał na te serial do Halo 4, który ma łącznie 90 minut.

Co do gier Nintendo - jeśli są uber grywalne, to grafika schodzi na drugi plan. Wszystkie Mario Galaxy, Super Mario, Kirby i Metroid kiedyś wciągnę nosem :)

Zamiast trwonić kasę na marketing lepiej niech microsoft wyda kasę na nowe exy.

Opublikowano
zgadzam sie ze gry od N tymbardziej na handheldach radza sobie doskonale bez 2 analoga, ale jezeli wydaja do starszej konsoli przystawke( ktora ulatwia granie w RE,MGS + za jakis czas MH + pewnie inne gry ) , po roku zapowiadaja kolejna wersje w ktorej w standardzie nie daja ladowarki + odrazu bedzie mozliwosc kupna przystawki to cos jest nie wporzadku,

Drugi analog to jest dodatek wykorzystywany przez garść gier. Załóżmy, że nie lubisz gier muzycznych - chciałbyś aby taki X360 był sprzedawany w standardzie z gitarą ale bez gry?

Tak samo jest tutaj - chcesz zagrać w fps? Kupujesz grę z odpowiednim kontrolerem.

Opublikowano

nie popadajmy w skrajnosc, w nowszej wersji konsoli drugi analog i ladowarka powinny byc w standardzie, idac takim tokiem myslenia w nastepnych generacjach rownie dobrze moga dac konsole bez czytnika bo jest dystrybucja cyfrowa, a jak kolekcjonujesz gry to dokup przystawke zeby odpalac plyty, takie glupie przyklady mozna mnozyc bez problemu, tylko po co ?

dla mnie wala w ch*ja i tyle, tym bardziej ze 3ds xl jest duzo wiekszy, ekrany to chyba z 80% wiec bez problemu mozna bylo by zaaplikowac drugi analog a nie jakas badziewna przystawke

Edytowane przez kubson

Opublikowano

W następnych generacjach? A PSPGo? ^_^

To, że drugiego analoga nie będzie było pewne w 100%. Konsola by się za dużo różniła od poprzednika. Ale już brak ładowarki to żart

Opublikowano

Zamiast trwonić kasę na marketing lepiej niech microsoft wyda kasę na nowe exy.

Każdy odpowiedzialny wydawca przeznacza adekwatne kwoty na marketing swoich produktów.

Opublikowano

Marketing to najbardziej kasożerny dział w praktycznie każdej firmie. To czy powstaje ten serial o Halo nie odbija się wcale na przyszłych grach.

Opublikowano

Ads up, games down: The ugly, profitable details about Xbox Live advertising

http://penny-arcade.com/report/editorial-article/ads-up-games-down-the-ugly-profitable-truth-about-xbox-live-advertising

Bardzo ciekawy artykuł o płaceniu za usługę, która zasypuje reklamami nie promując jednocześnie gier.

Opublikowano
  • Autor

tak odnośnie nowych IP i exów

Najbardziej wyczekiwane gry na konsolę PlayStation 3

Call of Duty: Black Ops II - 99%

Madden NFL 13 - 97%

Assassin’s Creed III - 97%

Resident Evil 6 - 96%

NCAA Football 13 - 93%

Borderlands 2 - 88%

NBA 2K13 - 85%

Darksiders II - 81%

NHL 13 - 80%

FIFA 13 - 79%

Far Cry 3 - 79%

Need For Speed: Most Wanted (2012) - 78%

Hitman: Absolution - 77%

Transformers: Fall of Cybertron - 77%

WWE ‘13 – 75%

Najbardziej wyczekiwane gry na konsolę Xbox 360

Halo 4 - 99%

Call of Duty: Black Ops II - 97%

Assassin’s Creed III - 94%

Madden NFL 13 - 94%

Resident Evil 6 - 93%

Borderlands 2 - 88%

NCAA Football 13 - 83%

NBA 2K13 - 82%

FIFA 13 - 79%

Fable: The Journey - 77%

Darksiders II - 76%

Need For Speed: Most Wanted (2012) - 74%

Far Cry 3 - 74%

Medal of Honor: Warfighter - 74%

NHL 13 – 69%

Opublikowano

Dziwne, na obu tych listach sa 3 gry (a i tak sa nisko) na ktore czekam i z 4 brakuje ^_^. Licha troche ta lista, ewidentnie pochodzenia hamburgerskiego (vide wysoka pozycja NFL i Gay of Duty).

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Dane z Hameryki nie powinny się liczyć

Opublikowano

Dziwi mnie te anty amerykańskie nastawienie forumowej braci w świetle tego, że Amerykanie kupują najwięcej wszelkiego rodzaju gier :)

Zdajmy się na wspaniałą Europę, to skończymy z samą FIFĄ i Call of Duty :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jedyna interesująca gra tutaj to AC3.

reszta moglaby nawet nie wyjsc.

Opublikowano

Dane z Hameryki nie powinny się liczyć

No jak nie, skoro to głównie tam gierki się sprzedają. Btw niska pozycja Hitmana i brak Dishonored ewidentnie pokazują, że gry nastawione na kombinowanie to teraz nisza i nic dziwnego, że taki Ubisoft już nie wypuści SC w stylu pierwszych części, bo to się nie opłaca.

Opublikowano
  • Autor

To twoje zestawienie czy jakiegoś głupiego hamburgera?

Myślisz ze wpi.erdalacz kabanosów, wielbiciel bagietki albo uzależniony od herbaty zrobiłby inne zestawienie?

Opublikowano

Zestawienie z Europy:

1. Fifa 13

2. Black Ops 2

3. Fifa 14

4. Modern Warfare 4

5. Fifa 15

6. Balck Ops 3

7. Fifa 16

8. Modern Warfare 5

9. Fifa 17

10. Black Ops 4

:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.