Skocz do zawartości

Console Wars 4 (TROLLING NAJLEPRZA RZECZ INTERNETACH IKSDE)

Featured Replies

Opublikowano

Co do

lol w sensie PS3 z fuzją jakiejś gry, ja bym chciał Uncharted lub MGS, zresztą z Final Fantasy lub GT5 też nieźle wygląda.

Oprócz wymienionych była z Yakuzą :nyam1: oraz Tales Of Xillia
  • Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 290,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 15 exów na PS3 w tamtym roku, zobaczmy ile ograł mendruś   http://psnprofiles.com/ComaPL   wychodzi na to że ledwie 4 exy, i to wliczając Dead Nation z PSN.   Ile exów z tego roku?        

• podsumujmy:   - Mendrek chwali exy Sony - ale w nie nie gra - Mendrek cieszy się darmowym multi - ale nie gra w multi bo mu szkoda czasu - Mendrek uważa statystyki MC za wiarygodne - ale tylko wt

Opublikowano

jak to przecież takie festyniarstwo to tylko żydbox

Opublikowano

Mendreku - uprzejmie zechciałbym ci oznajmić iż ton twych postów przyprawia moją skromną osobę o biały stan gorączkowy. Zwłaszcza sposób w jaki uraczyłeś nas totalnym umniejszeniem ilość i jakości powstających i już powstałych gier z tak zwanego gatunku MMO, wymieniając ten jedyny, który ukazał się na konsolę PlayStation 3, jednocześnie nie zwracając uwagi na to iż jest przykład dobrego przedstawiciela wcześniej wymienionej gałęzi gier w ten sam sposób, w jaki zużyta prezerwatywa nadaje się na lot balonem po doczepieniu do niej stosownej gondoli.

<mendrek mode off>

Opublikowano

Granie w RTSY na konsoli to jak jedzenie zupy widelcem

Oczywiście nie próbowałeś, ale wiesz.

Przy pomocy pada możesz też napisać maila ale to nie znaczy, że takie rozwiązanie jest efektywne.

O ile w przypadku takich fps można się jeszcze spierać nad tym czy pad jest równie dobry co m/k o tyle w przypadku rts i mmo pady przegrywają na całej linii. Owszem, można zrobić coś takiego jak ring z Red Alert ale wtedy trzeba przebudowywać (czyt. upraszczać) całą grę, bo mid game z poziomem trudności z pc stałby się niegrywalny i zawsze kończył się steamrollem.

PC, tak jak i każda inna platforma ma swoje wady i zalety. Otwartość jest pewnie największą z nich.

i Steam
Opublikowano

RTS najbardziej brakuję mi na konsoli :( Halo Wars ....i nic w tym temacie się nie dzieje :(

I to mnie najbardziej martwi. Ta gra to sam miód, zwłaszcza multi.

Opublikowano

RTS najbardziej brakuję mi na konsoli :( Halo Wars ....i nic w tym temacie się nie dzieje :(

potwierdzam, najlepsze Halo jakie wyszło a kontynuacji brak :/ i sterowanie jest tak opracowane że gra się przyjemnie w RTSa na padzie.

Opublikowano
  • Autor

potwierdzam, najlepsze Halo jakie wyszło a kontynuacji brak :confused: i sterowanie jest tak opracowane że gra się przyjemnie w RTSa na padzie.

propsuje

http://www.youtube.com/watch?v=Z89adFGjR3g

:(

Opublikowano

Już wiem skąd tvn bierze muzyke do ramówek na wakacyjne powtórki.

Opublikowano

Czy znajdę w Polsce jakieś forum konsolowe, na którym mniej niż 95% ludzi to pececiarze? Nie zrozumcie mnie źle, uwielbiam Steam i tak wiele genialnych RTS-ów, ale pewien dysonans pozostaje.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Czy znajdę w Polsce jakieś forum konsolowe, na którym mniej niż 95% ludzi to pececiarze? Nie zrozumcie mnie źle, uwielbiam Steam i ostre tekstury, ale pewien dysonans pozostaje.

musialbys zalozyc wlasne.

na pc jakos ta sie zrobic jakies wyprzedaze jak na steam.

na konsolach ni (pipi)a. Ciagle okradaja z kasy rowno :D

Opublikowano

Czy znajdę w Polsce jakieś forum konsolowe, na którym mniej niż 95% ludzi to pececiarze? Nie zrozumcie mnie źle, uwielbiam Steam i tak wiele genialnych RTS-ów, ale pewien dysonans pozostaje.

"Szukajcie a znajdziecie"-Janusz Chrystus xD

Opublikowano

to (pipi) wyzej to bład forum przy aktualizacji czy ch.ujowy uzytkownik?

Opublikowano

Helu, nie wiem skąd wywnioskowałeś że jakkolwiek umniejszam znaczenie MMO, gdyż wręcz napisałem że MMORPG to bardzo silna gałąź :) Jeśli o DCUO chodzi, to bardzo przyjemnie mi się grało, a ponoć wiele rzeczy jest zerżniętych z WoW-a, tyle że klimat w pełni profesjonalny jeśli chodzi o uniwersum Detective Comics - oryginalni aktorzy, naniesione miasta (Metropolis i Gotham), lokacje (większość znana z komiksów), fabuła - ogółem DC w pigułce :) Jak dla mnie pełnoprawny MMORPG, ale masz prawo nie lubieć. Wspomniałem o nim przy okazji wspominania o modelu ftp, ot tyle. Swoją drogą ta gra pokazała jaki potencjał tkwi w tym modelu gry - po przejściu z płatnego na ftp + nieobowiązkowe mikrotransakcje, w ciągu tygodnia seria zyskała milion graczy :P W zasadzie wtedy zaczęła też szybciej ewoluować. Tak czy owak ani nie chciałem nikogo urazić tonem ani treścią, ale przepraszam jeśli poczułeś się urażony, lub zdenerwowałem Cię czymkolwiek.

Tak z innej beczki, nie wiem czy zauważyliście ale od dziś na polskim PSN dostępny jest wreszcie TVN Player :P

Opublikowano

zawsze pod koniec generecji wszyscy zostają pececiarzami

chyba

Opublikowano

zawsze pod koniec generecji wszyscy zostają pececiarzami

chyba

Trochę dziwne, wszak niezrównany poziom precyzyjnego klikania myszką jest oferowany przez pecety w każdym momencie.

Opublikowano

Ja najczęściej w domu używam PS3 do internetu, nie jest wcale tak źle :] Forum przeglądam, posty piszę, warny daję - jest gites :]

Opublikowano

PPE Ci chodzi na PS3? bo u mnie całą konsole zawiesza.

Za to Vitasite śmiga. <dobry webmaster>

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Właśnie sprawdziłęm przed momentem i strona główna działa. Wiadomo jednak, że im więcej efektów tym wolniej, choć wtedy można wyłączyć javę i o ile strona cała nie jest w javie, to chodzi płynniej :)

Opublikowano

Wy tu pitu pitu

Niebieski CD Projekt zrywa z THQ

Całkiem nieoczekiwanie z planu wydawniczego CD Projektu zniknęły nadchodzące produkcje THQ. Wszystko wskazuje na to, że firma zerwała umowę dystrybucyjną z jednym ze swoich największych partnerów!

Jeszcze rok temu THQ miało z CD Projektem podpisaną umowę dystrybucyjną Wiedźmina 2 w Europie Zachodniej. Wydawało sie, że obustronna współpraca firm jest na naprawdę wysokim poziomie. Jednak w wyniku sporu sądowego pomiędzy CD Projektem a Namco Bandai, twórcy polskiego megahitu byli zmuszeni zapłacić THQ gigantyczne odszkodowanie w związku z niewywiązaniem sie z zawartej umowy. Nic nie wskazywało jednak, aby relacje pomiędzy firmami na tym ucierpiały, ponieważ problem udało się rozwiązać, a ostatecznie zagraniczni giganci jedynie zyskali...

Również, gdy 5 lipca byłem w warszawskiej siedzibie CD Projektu na imprezie z okazji nadchodzących Igrzysk Olimpijskich, atmosfera w studiu była tak niesamowicie sympatyczna, że w życiu bym się nie spodziewał, iż niebiescy dopiero co stracili jednego ze swych najważniejszych partnerów na polu dystrybucji! Jednak to już pewne - ani świetnie zapowiadające się Darksiders II, ani równie bardzo oczekiwane Metro: Last Light nie zostaną w Polsce wydane przez CD Projekt. Co mogło być przyczyną, tak nagłego zerwania współpracy?

Najprawdopodobniej zaważyła bardzo słaba, a przez to niepewna sytuacja THQ. Nie jest tajemnicą, że firma ta boryka się ostatnio z poważnymi problemami finansowymi. Możliwe więc, iż CD Projekt bał się, iż premiery wspomnianych gier zostaną po raz kolejny przełożone lub zagraniczny koncert zaoferował niebieskim gorsze warunki dystrybucyjne. Możliwe również, że prawa do dystrybucji gier THQ CD Projekt stracił na rzecz innego lokalnego dystrybutora, np. Cenegi lub Techlandu, tak jak to ostatnio było przy okazji Alan Wake czy DiRT: Showdown.

Premiera Darksiders II już 13 sierpnia, wiec jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem (debiut nie zostanie przełożony), to już na dniach powinniśmy dowiedzieć sie kto jest nowym partnerem THQ w Polsce.

Jakby jednak nie patrzyć - sytuacja filaru CD Projektu zajmującego sie dytrybucją gier na rodzimym rynku nie przedstawia się różowo...

http://www.gambler.pl/MATERIAL/6184/niebieski,cd,projekt,zrywa,z,thq.html

Jak to przejmie Cenedza to znowu trzeba będzie robić petycję o lokalizacje...

Opublikowano

Up. ważne by gry THQ były oficjalnie dystrybuowane w Polsce , największe szanse obecnie ma chyba Cenega by zstąpić CDP.

Opublikowano

Ale coś w CD PROJEKT jest nie tak.Najpierw stracili Konami,potem Codemasters a teraz THQ.

Opublikowano

Szybki jestes. CD projekt ledwo sie w ogole utrzymuje od dobrych kilku lat.

Nie mylic z CDPR.

Opublikowano

[bla bla bla...]

Jak to przejmie Cenedza to znowu trzeba będzie robić petycję o lokalizacje...

ucz się języków łajzo, a nie petycje o lokalizacje składaj.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.