Skocz do zawartości

Django Unchained

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po screenach wygląda to gorzej niz w hobbicie, który puszczony na 42 był trochę aoglądalny. <hmm>

Opublikowano

no ale wszechobecny oczoje.bny green-screen i rhadagasta popier.dalającego z prędkością światła na saniach ciągniętych przez króliki to widać nawet na lapku.

Opublikowano

ale chłopaku wchodzi quentin i nie tylko a ja nie mam bezdennego portfela. nie no pójdę przecież to jeden z największych filmów roku nie mógłbym przepuścić. ale już w tym momencie mogę powiedzieć, że nie spełnia oczekiwań.

Opublikowano

no jak założe okulary 3D na moje drugie czując się przy tym jak ostatni idiota na pewno poprawi jakość doznań xD

Ja nakładam na moje i nie czuje się przy tym jak idiota, bo innego wyjścia nawet za bardzo nie mam.

Czy to mnie czyni jeszcze większym idiotą? :ph34r:

Opublikowano

ale chłopaku wchodzi quentin i nie tylko a ja nie mam bezdennego portfela. nie no pójdę przecież to jeden z największych filmów roku nie mógłbym przepuścić. ale już w tym momencie mogę powiedzieć, że nie spełnia oczekiwań.

Przepraszam.

Opublikowano

w ogóle powinienem wychodzić. dobrze zmrożona finka na mnie czeka a ja tu z wami gadam o kocopołach. django unchained rozpier.doli nie ma co do tego wątpliwości. mówię wam to ja - teka teka. elo!

Opublikowano (edytowane)

Z roku na rok bedzie gorzej.

Wprowadzili nowe "zabezpieczenia", zlamali w 1 dzien. W dodatku w dobie XXI wieku jak nie chcecie x264 macie w xvid a dla "koneserow" sa nawet... VOBy. Niezle, niezle. Jakosc oczywiscie nie powala bo kopie sa zapaskudzone - niska rozdzielczosc, framerate, wyprane kolory, ostrzezenia, tagi od koncernow filmowych... Niby ludziki probuja upscalowac, sa wersje z zamazanymi ostrzezeniami (ktos pisal, ze hobbita ogladal bez ostrzezen - pewnie nie zauwazyl rozmazanych pasow na ekranie?) ale ludzie nie powinni sobie psuc Hobbita tymi xvidami - lepiej isc do kina, czekac na hd. Co Django rozdzialka mniejsza niz w Hobbicie, encoder popsul aspect ratio, osobiscie jakbym mial polecic koledze do ogladania wzialbym VOBy prosto z dvd, niby 4,5 gb a nie 2 ale o wiele lepiej to wyglada. ;>

0b1759230457308.jpg

Edytowane przez 2razyjot
Opublikowano (edytowane)

Cala wiedze czerpie z gugla, z piractwem mialem tyle wspolnego co z mercedesami czyli nic.

Czytales?

kopalniawiedzy.pl/piractwo-wyrok-IMAGINE-Group-MPAA,17274

Edytowane przez 2razyjot