Opublikowano 13 grudnia 201212 l Moze zrobil wreszcie pierwszy dobry film od 1992. (chyba ze wolicie to od '94) aren't you controversial
Opublikowano 13 grudnia 201212 l mi tam wszystko od terantino się podobało, może poza death proofem i kill billem, na to czekam z wywalonym jęzorem. zaraz się dowiem w tym temacie że pulp fiction to balas. Edytowane 13 grudnia 201212 l przez Dr.Suess
Opublikowano 13 grudnia 201212 l zapowiada sie bosko... my body is ready tylko (pipi)a ile czekania w polandii jeszcze do 18 stycznia
Opublikowano 24 grudnia 201212 l http://themoviebox.net/2183 20min behind. bez spoilerow, tylko wprowadzenie kazdej postaci plus kilka niewidzianych wczesniej scen
Opublikowano 30 grudnia 201212 l django, pulp fiction i dwa kill bille wybieram się Edytowane 30 grudnia 201212 l przez Gość
Opublikowano 4 stycznia 201312 l reservoir dogs i inglorious basterds zamiast tych kill billów i bym sobie poszedł
Opublikowano 4 stycznia 201312 l http://www.youtube.com/watch?v=R4J_MS9MEHY Miałem obojętny stosunek dopóki nie posłuchałem OST'a. Jaram się teraz
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Czekamy na screanera Wcale nie znaczy, ze bedzie. Poza tym jak lubisz sie jarac fotkami to prosze wiecej. ;> xD
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Na co jak na co, ale na Django trzeba wybrać się do kina. Szkoda tylko, że jakość tych screenerów nie powala.
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Lincoln bardzo przyzwoity screener Zapowiada się świetnie, choć zawsze mam w pamięci kill bille któe w ogóle mi nie podeszły ale tu raczej się na to nie znosi. Edytowane 5 stycznia 201312 l przez xbor
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Autor powiem wam tak: żałujcie, że scena z ace woodym w szopie nie doszła do skutku.
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Czekam na ten film, mam nadzieję że mojej mieścinie będzie w kinie. Uwielbiam filmy Tarantino, nawet te które on uznaje za nieudane przyjemnie sie ogląda. Spodziewam się dzieła przynajmniej na miarę IB.