Opublikowano 5 stycznia 201312 l Autor pier.dolat się, serio czekam do 18stego. hobbita mogłem obejrzeć bo to gó.wno.
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Hobbit to tylko kino;p Całkiem przyzwoita jakość, żadnych znaków wodnych itp.
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Autor no w hobbicie masz co jakiś czas "property of <znak wodny>. ale da się poznać, że chu.joza.
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Po screenach wygląda to gorzej niz w hobbicie, który puszczony na 42 był trochę aoglądalny. <hmm>
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Autor no ale wszechobecny oczoje.bny green-screen i rhadagasta popier.dalającego z prędkością światła na saniach ciągniętych przez króliki to widać nawet na lapku.
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Co tak wysypało tymi screenerami? xD Ocenianie wizualiów filmu po tanim screenerze z torrenta. 2xD Edytowane 5 stycznia 201312 l przez MajorZero64
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Autor no jak założe okulary 3D na moje drugie czując się przy tym jak ostatni idiota na pewno poprawi jakość doznań xD
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Autor ale chłopaku wchodzi quentin i nie tylko a ja nie mam bezdennego portfela. nie no pójdę przecież to jeden z największych filmów roku nie mógłbym przepuścić. ale już w tym momencie mogę powiedzieć, że nie spełnia oczekiwań.
Opublikowano 5 stycznia 201312 l no jak założe okulary 3D na moje drugie czując się przy tym jak ostatni idiota na pewno poprawi jakość doznań xD Ja nakładam na moje i nie czuje się przy tym jak idiota, bo innego wyjścia nawet za bardzo nie mam. Czy to mnie czyni jeszcze większym idiotą? :ph34r:
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Tak ... mam nadzieje ze pomoglem ( ja mam szkla na wyjscia do pubow barow kin itd )
Opublikowano 5 stycznia 201312 l ale chłopaku wchodzi quentin i nie tylko a ja nie mam bezdennego portfela. nie no pójdę przecież to jeden z największych filmów roku nie mógłbym przepuścić. ale już w tym momencie mogę powiedzieć, że nie spełnia oczekiwań. Przepraszam.
Opublikowano 5 stycznia 201312 l Autor w ogóle powinienem wychodzić. dobrze zmrożona finka na mnie czeka a ja tu z wami gadam o kocopołach. django unchained rozpier.doli nie ma co do tego wątpliwości. mówię wam to ja - teka teka. elo!
Opublikowano 5 stycznia 201312 l no kur.va wszystko w tym roku wycieklo nie pamietam takiego roku screenerow
Opublikowano 6 stycznia 201312 l Z roku na rok bedzie gorzej. Wprowadzili nowe "zabezpieczenia", zlamali w 1 dzien. W dodatku w dobie XXI wieku jak nie chcecie x264 macie w xvid a dla "koneserow" sa nawet... VOBy. Niezle, niezle. Jakosc oczywiscie nie powala bo kopie sa zapaskudzone - niska rozdzielczosc, framerate, wyprane kolory, ostrzezenia, tagi od koncernow filmowych... Niby ludziki probuja upscalowac, sa wersje z zamazanymi ostrzezeniami (ktos pisal, ze hobbita ogladal bez ostrzezen - pewnie nie zauwazyl rozmazanych pasow na ekranie?) ale ludzie nie powinni sobie psuc Hobbita tymi xvidami - lepiej isc do kina, czekac na hd. Co Django rozdzialka mniejsza niz w Hobbicie, encoder popsul aspect ratio, osobiscie jakbym mial polecic koledze do ogladania wzialbym VOBy prosto z dvd, niby 4,5 gb a nie 2 ale o wiele lepiej to wyglada. ;> Edytowane 6 stycznia 201312 l przez 2razyjot
Opublikowano 6 stycznia 201312 l Autor wujek znasz jakichś wariatów co stoją tam wyżej gdzieś na tej drabinie piractwa?
Opublikowano 6 stycznia 201312 l Cala wiedze czerpie z gugla, z piractwem mialem tyle wspolnego co z mercedesami czyli nic. Czytales? kopalniawiedzy.pl/piractwo-wyrok-IMAGINE-Group-MPAA,17274 Edytowane 7 stycznia 201312 l przez 2razyjot
Opublikowano 10 stycznia 201312 l http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eBoFdK1Wurs Czekam na HD bo aż zał taki film w guwnianej jakości oglądać