Słupek 2 181 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YuhfD48VRGE&hd=1 ttp://www.ppe.pl/ne...her_wraca!.html Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Ten gameplay przypomina mi Pandora Tommorow. Może być spoko, ale gdzie Ironside? Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Niby fajnie, bo nowy SC, ale mimo wszystko liczyłem na powrót do korzeni. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Od początku wiedziałem, że SC da radę i tak też się stało. Już ten etap pokazuje jak ładnie rozwinął się mark and execute. Jest trochę przyczajki + szybka eliminacja wrogów, to mi się podoba. Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 dla mnie jednak za szybko i za jasno .. ale może taki etap pokazali. Ale myślę że gra ma potencjał i będzie jedną z lepszych części serii Cytuj
aux 3 807 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Podoba mi się zaprezentowany fragment. Bardzo fajna miejscówka, nie przeszkadza mi że za dnia. Trochę z nowym Ghost Reconem się kojarzy. Ruchy i możliwości Sama świetne, zaznacz i zabij sprawdził się w Conviction więc dobrze że tu również będzie. Jestem spokojny o gierkę, myślę że nie dadzą już tak cienkiej misji jak Irak z Conviction. Must have! Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Fajnie i efektownie zapowiada się nowy Sam, ale nie do końca o to mi chodziło.Dobrze chociaż, że w pewnym stopniu nawiązują do trylogii.Oby dodali jeszcze więcej ciemnych miejscówek i będzie git. Tylko ten głos... Cytuj
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 4 czerwca 2012 Opublikowano 4 czerwca 2012 Hmm...czasy, gdy jeden dobrze ustawiony strażnik mógł narobić nam sporych kłopotów chyba bezpowrotnie minęły. Niech Sam sobie strzela, a ja poczekam na Agenta 47. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=qX09c2TUkxE Cytuj
pawelgr5 1 507 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Byłoby super gdyby nie ta opcja namierzania kilku celów jednocześnie. Naprawde trzeba się postarać żeby zginąć. Poczekam na pełną wersję. Może akurat późniejsze etapy są tak pomyślane, że trzeba trochę zacząć myśleć i (co będzie sporym szokiem) mieć po prostu skilla. Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 5 czerwca 2012 Autor Opublikowano 5 czerwca 2012 Wydaje mi się, że na targach na takich pokazówkach to specjalnie ustawiają poziom "dałn". Żeby wszystko szybko, sprawnie i efektownie pokazać. Przypomina mi się Max Payne 3 gdzie na gameplayach wyglądał jak gra dla ułomnych. A w rzeczywistości daje popalić i na filmikach to był jakiś poziom zero. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 5 czerwca 2012 Opublikowano 5 czerwca 2012 Byłoby super gdyby nie ta opcja namierzania kilku celów jednocześnie. Naprawde trzeba się postarać żeby zginąć. Poczekam na pełną wersję. Może akurat późniejsze etapy są tak pomyślane, że trzeba trochę zacząć myśleć i (co będzie sporym szokiem) mieć po prostu skilla. Przecież tego się nie da używać cały czas. By mieć taką możliwość, najpierw musisz kogoś zdjąć w bezpośrednim kontakcie. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Premiera w końcówce marca 2013, a dokładnie 29. Btw zawartość specjalnej edycji: - specjalny kombinezon - złote gogle - dodatkową misję - plakat formatu A2 http://www.ppe.pl/news-16620-Sam_Fisher_zaatakuje_w_marcu.html Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Data nie jest jeszcze potwierdzona. Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Trailer z E3, ale w rozszerzonej wersji Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Conviction był bardzo fajny, mimo wielu narzekań hardcorowych "fanów". Przesłuchania były genialne, fabuła najlepsza z całej serii i bardzo fajne połączenie akcji ze skradanką. Blacklist wygląda... średnie, lepiej jakby zrobili Conviction 2 (pamiętacie pierwsze zapowiedzi SC:C? Fisher miał brodę, walczył z przeciwnikami czym popadnie i chował się w tłumie, chętnie bym coś takiego zobaczył.) Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) nie ma ironside'a. Sam odmłodzony o dobre piętnaście lat (i wygląda jak klon sheparda). Gra to to prawie jak assasins creed z pistoletem... Dziękuję, postoję, może kiedyś kupię używkę, albo zaopatrzę się w znanym szwedzkim sklepie w wersję pc. Edytowane 19 lipca 2012 przez qraq_pk Cytuj
Dahaka 1 863 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 (edytowane) Ta gra powinna nazywać się Splinter Cell: Modern Warfare. Conviction miało zupełnie inny klimat, a tutaj co? Jakies taliby w afganistanie i zamawianie sobie nalotu z powietrza. Co to (pipi)a jest ja sie pytam? To wygląda jak ta mega chvjowa misja w Conviction, gdzie się nie dało skradać i gra zamieniła się w strzelankę. Przeżyje zmiane gameplayu, ale chce mieć misje w starym stylu, a nie klon coda. Edytowane 19 lipca 2012 przez Dahaka Cytuj
Zwyrodnialec 1 723 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 To z E3, więc musieli pokazać czystą akcję. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Sam odnalazl fontanne mlodosci, w nastepnej czesci bedziemy grac nastolatkiem. Ubisoft ewidentnie nie ma juz pomyslu na te serie, i zaczyna sie odcinanie kuponow z domieszka hamburgeryzacji. Bylbym w stanie jeszcze przelknac ten debilny zabieg odmladzajacy i odmozdzajacy gameplay ktory nijak ma sie juz do tego czym kiedys byla ta seria, jednak niezatrudnienie Michaela Ironside'a bylo gwozdziem do trumny z napisem "no buy for me". Obok Davida Haytera byl to dla mnie jeden z najbardziej charakterystycznych glosow wykreowanych w branzy. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 19 lipca 2012 Opublikowano 19 lipca 2012 Ironside pracuje nad gra ale nie podklada glosu. Jest wiec zatrudniony. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Wszystko to co bylo, tylko jest kilkunastosekundowe rozszerzenie zakonczenia w porownaniu do E3. Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Normalnie orgazm, Krek, dobra robota. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Opublikowano 16 sierpnia 2012 Wszystko to co bylo, tylko jest kilkunastosekundowe rozszerzenie zakonczenia w porownaniu do E3. Demo z E3 trwało 7 minut, poza tym było z komentarzem, co zawsze irytuje jak chcesz poczuć klimat oglądając. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi