Gość _Be_ Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 No to bierz kusze z shockerami i speedruna zrób. Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Misji fabularnych jeszcze nawet nie ruszyłem, chcę pobawić się tymi pobocznymi i jestem teraz w drugiej misji od tej babki (gdzie nikt nie ma prawa Cię zauważyć). Teraz zapytanie: O co chodzi z tymi Heavy Infantry? Czytałem w instrukcji, że jedyny sposób na nich to od góry lub od tyłu, ale od tyłu 8 na 10 razy zawsze ta menda zdąży się obrócić i wyjechać mi kolbą w pysk. Czy jest to spowodowane tym, że mam niski współczynnik stealth i dopiero jak go podniosę konkretnie (przez kupowanie nowych ciuchów) to mój problem się skończy? Czaiłem się na nich również przy drzwiach, 2 na 7 razy udało mi się go obezwładnić wciskając tylko "kwadrat" jak przechodził przez nie. Od czego to zależy? Chodzi o mój niski poziom stealth? Proszę o wskazówki, bo mięso zaczyna latać po pokoju, jak za każdym razem muszę zaczynać misję od nowa ps. rozumiem, że w misjach fabularnych już są checkpointy? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 (edytowane) W fabularnych są chekpointy. Misje poboczne sobie darowałem właśnie z powodu ich braku. Nie cierpię gier, które nie mają szacunku dla mojego czasu - ile razy można powtarzać całą misję od początku po 30 minutach grania tylko dlatego, że powąchał mnie pies ("przeciwnik Cię zauważył, mission failed"). Za to już kampania główna miodzio.Co do ciężkiej piechoty, to faktycznie wyrywali się gdy próbowałem ich chwytać zza winkla. Za to nie kojarzę bym miał problem gdy: - spadałem im na głowę - chwytałem od tyłu.PS.porada techniczna (w zasadzie nie spoiler, raczej przestroga) - nie kupuj gogli sonarowych póki nie dotrzesz do misji, która tego wymaga. Zobaczysz realną oszczędność kasy jak i przy przedwczesnym zakupie może pojawić się bug niepozwalający zacząć tej misji. Edytowane 26 Marca 2014 przez _Red_ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Kupiłem te gogle od razu po pierwszej misji hehe. Mam nadzieję, że nic nie siądzie :\ Jak do większości ludzi podchodzę od tyłu to obracają się, gdy jestem 3 metry od nich. Oczywiście, skradam się L3 bodajże. Może najpierw porobię trochę fabularnych i nabiję $ na upgrady, żeby być bardziej duchem, ale nie jestem pewny czy to od tego zależy, skoro piszesz _Red_, że z podchodzeniem od tyłu nie miałeś w ogóle problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 26 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 Jeśli słyszą Cię gdy zakradasz się od tyłu to upewnij się, że gałkę wychylasz max w 50%, tzn. skradasz się najwolniejszym tempem. Szybszy ruch (nawet mimo kucania) może zwrócić uwagę przeciwnika. No i oczywiście stealth pomaga - pakowałem tylko w ten skill, nie interesowało mnie tworzenie tanka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maztika 36 Opublikowano 27 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 Dzięki za radę z wychyleniem gałki, okazała się pomocna Co do tych misji pobocznych też sobie daruję, powtarzanie w kółko tego samego mnie irytuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
mikepointdotty 25 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Czy można platynę zrobić w taki sposób, aby przejść grę na EASY, dopakować Fishera i poprzez "MISSION SELECT" ukończyć każdą misję na najtrudniejszym poziomie i będzie to zaliczone jako przejście na najtrudniejszym poziomie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ma ktoś ochotę pograć w tryb współpracy? Mam premium membera mam nadzieje że to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 1 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2015 Ktoś chętny na trofiki do multi? Potrzebny jest mi jeszcze za asysty przy celach tj. za przejmowanie terenów, misje Charlie'ego i za ostatnią misję Briggsa (współpraca). No i okazjonalne laptopy, flash drive'y i ważne cele. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 Osoby zbierające trofea może zainteresować wiadomość, że powróciły wyzwania dzienne, które przez parę ładnych miesięcy zupełnie się nie pojawiały (całe UBI i ich zrąbane pucharki online) - spieszmy się je wykonywać, tak szybko odchodzą Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi