Skocz do zawartości

Watch Dogs

QTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak jak w tytule...

pokazana na E3 pierwszy gameplay co sadzicie??

Osobiście to nie mogę uwierzyć że to gra na aktualną generację...wszystko wygląda tak obłędnie że aż trudno wyobrazić sobie to na PS3...

Edytowane przez QTF
Opublikowano (edytowane)

@Zwyrodnialec

Nie, bylo grane na padzie od Xboxa ale mogl byc podpiety do PCa wiec poki co jest to jedna wielka niewiadoma.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Dam siurka uciąć, że kolo grał na padzie od ps3.

No to od teraz jestes eunuchem :P

Przyjrzyj sie dokladniej jak na youtubie sie pojawia filmiki w HD :D

Szkoda ze nie powiedzieli cholera kiedy to ma wyjsc mniej wiecej. Pre-order 100% z mojej strony po tym co widzialem.

Opublikowano (edytowane)

mi też się wydawało że to był czarny pad od X-a.

Tak jak ktoś wyżej napisał, aż dziw że nic nie wyciekło przed E3.

Edytowane przez QTF
Opublikowano

Watch Dogs pozamiatało. Wbili się w klimat. Connection is power - strzał w 10. Niby nic nowego. Ale gry poruszającej ten temat nie było. Jaram się MAX !

Do tego Tomb Raider, AC3 i ja dziękuję :D mam nadzieję, że i TR i AC3 jeszcze w 2012 ??? bo WD pewnie 2013.

Opublikowano (edytowane)

http://www.videogame...t_confirms.html

PC X360 oraz PS3.

Na twitterze Ubi ponoc ktos napisal ze prezentacja byla prowadzona na PC z podpietym xboxowym padem, probowalem znalezc ale jest tam teraz taki shitstorm po prezentacji WD ze ciezko cokolwiek tam teraz znalezc :P.

No to ja odkladam juz na kolekcjonerke, i ide happy spac :D. Wciaz trudno mi uwierzyc ze utrzymali taka gre w tajemnicy, taka bomba na sam koniec ze jpdole :o.

Edytowane przez Bansai