Skocz do zawartości

Watch Dogs

QTF

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

no korva nie wiem jak to bedzie smigac na x'ie pomijajac , ze bedzie na 6 plytach

sama gra to

cdfdf.gif

Edytowane przez erix
  • Plusik 1
Opublikowano

Nowe konsole nie zostaly zapowiedziane na E3 ale gra mialaby byc na next geny? Wezcie kurde pomyslcie.

Pytanie bylo tylko na jakie obecne platformy jest ta gra. Potwierdzone ze na PC X360/PS3 i git. Teraz kolejne pytanie pozostaje jak wyglada gra na konsolach.

Opublikowano (edytowane)

Nie lubię sandboxów ale Watch Dogs mnie zaintrygowało. Bardzo ładna grafika i fizyka, do tego lekki cyberpunkowy klimacik i klimatyczna muzyka powodują, że trzeba będzie się zainteresować tym tytułem. Oby tylko pod względem fabularnym i gameplay'owym nie było zawodu, bo pod tym ostatnim mam największe wątpliwości.

Edytowane przez Paliodor
Opublikowano

No właśnie, teren niby na mapce jest otwarty, ale może się okazać, że połowa dróg jest niedostępna albo nie jest to jakieś wielkie miasto. Gdyby pokazali możliwość poruszania się pojazdami to nie byłoby wątpliwości.

Opublikowano

No właśnie, teren niby na mapce jest otwarty, ale może się okazać, że połowa dróg jest niedostępna albo nie jest to jakieś wielkie miasto. Gdyby pokazali możliwość poruszania się pojazdami to nie byłoby wątpliwości.

Od 9 minuty ;)

Opublikowano

Zdecydowanie gra targów. Klimat, grafika, animacja, gameplay i wszystko inne - po prostu miażdży. Chociaż mam nadzieję, że UBI daruje sobie current-geny i z WD zrobi launch title na next-geny (bo nie chcę sobie wyobrażać jak ta gra wygląda na X360/PS3 :/ ).