Skocz do zawartości

Watch Dogs

Featured Replies

Opublikowano

no korva nie wiem jak to bedzie smigac na x'ie pomijajac , ze bedzie na 6 plytach

sama gra to

cdfdf.gif

Edytowane przez erix

• Odpowiedzi 67
  • Wyświetleń 11,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• btw jak typ wchodzi do "knajpy" to łazi tam kelner z pudłem na głowie , i podło wyświetla kod "kreskowy" (tak naprawde ten rodzaj kodu nazywa sie QR) , w kazdym razie zrobilem fote komorką temu pudełk

• no korva nie wiem jak to bedzie smigac na x'ie pomijajac , ze bedzie na 6 plytach sama gra to

Opublikowano

to nie jest oficjalny pad od X360/PS3

nMhGc.png

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Nareszcie po 6 latach blurej w PS3 się na coś przyda.

Opublikowano

Nowe konsole nie zostaly zapowiedziane na E3 ale gra mialaby byc na next geny? Wezcie kurde pomyslcie.

Pytanie bylo tylko na jakie obecne platformy jest ta gra. Potwierdzone ze na PC X360/PS3 i git. Teraz kolejne pytanie pozostaje jak wyglada gra na konsolach.

Opublikowano

no wlasnie - jak gra wyglada na konsolach. bo napewno nie tak samo jak na pc

ale trzeba przyznac ze robi ogormne wrazenei

Opublikowano

Niech pokaża gameplay z PS3 czy Xa, bo przecież to wygląda aż za pięknie. I te animacje! Masakra, normlanie GTA na sterydach. O__o

Opublikowano

to teraz na pc wyglada fantastycznie! Jak pokaza gameplay z konsoli to gra na 100% bedzie wygladac co najmniej swietnie :)

Opublikowano

Nie lubię sandboxów ale Watch Dogs mnie zaintrygowało. Bardzo ładna grafika i fizyka, do tego lekki cyberpunkowy klimacik i klimatyczna muzyka powodują, że trzeba będzie się zainteresować tym tytułem. Oby tylko pod względem fabularnym i gameplay'owym nie było zawodu, bo pod tym ostatnim mam największe wątpliwości.

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

Na prezentacji mowili ze ma byc open world game. Dzisiaj to pojecie przestaje oznaczac ze mamy do czynienia z sandboxem, ale koncowka pokazu moglaby na to wskazywac.

Opublikowano

No właśnie, teren niby na mapce jest otwarty, ale może się okazać, że połowa dróg jest niedostępna albo nie jest to jakieś wielkie miasto. Gdyby pokazali możliwość poruszania się pojazdami to nie byłoby wątpliwości.

Opublikowano

No właśnie, teren niby na mapce jest otwarty, ale może się okazać, że połowa dróg jest niedostępna albo nie jest to jakieś wielkie miasto. Gdyby pokazali możliwość poruszania się pojazdami to nie byłoby wątpliwości.

Od 9 minuty ;)

Opublikowano

No to nie ma już wątpliwości, przy okazji jak to możliwe, że wcześniej tego nie widziałem? :ph34r:

Opublikowano

No właśnie, nie przypominam sobie tam jeżdżenia samochodem, gameplay chyba się skończył w momencie, gdy przełączyło się na inną postać na dachu.

Opublikowano

To było po konfie inna końcówka.

Na konferencji był końcówka z typem na dachu.

Opublikowano

Zdecydowanie gra targów. Klimat, grafika, animacja, gameplay i wszystko inne - po prostu miażdży. Chociaż mam nadzieję, że UBI daruje sobie current-geny i z WD zrobi launch title na next-geny (bo nie chcę sobie wyobrażać jak ta gra wygląda na X360/PS3 :/ ).

Opublikowano

Śmigało na PC, będzie na PS360, właśnie CEO Ubi powiedział na GT.

Opublikowano

btw jak typ wchodzi do "knajpy" to łazi tam kelner z pudłem na głowie , i podło wyświetla kod "kreskowy" (tak naprawde ten rodzaj kodu nazywa sie QR) , w kazdym razie zrobilem fote komorką temu pudełku i daje to linka do tej stronki

http://dotconnexion.ubi.com/

Opublikowano

I czar prysł po tej informacji :( właśnie to przeczytałem i smutek na mojej twarzy się pojawił. Więc się nie napalajcie bo widać jaka platforma jest priorytetem ;)