Opublikowano 5 czerwca 201212 l no korva nie wiem jak to bedzie smigac na x'ie pomijajac , ze bedzie na 6 plytach sama gra to Edytowane 5 czerwca 201212 l przez erix
Opublikowano 5 czerwca 201212 l to nie jest oficjalny pad od X360/PS3 Edytowane 5 czerwca 201212 l przez LeszeK-
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nowe konsole nie zostaly zapowiedziane na E3 ale gra mialaby byc na next geny? Wezcie kurde pomyslcie. Pytanie bylo tylko na jakie obecne platformy jest ta gra. Potwierdzone ze na PC X360/PS3 i git. Teraz kolejne pytanie pozostaje jak wyglada gra na konsolach.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l no wlasnie - jak gra wyglada na konsolach. bo napewno nie tak samo jak na pc ale trzeba przyznac ze robi ogormne wrazenei
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Niech pokaża gameplay z PS3 czy Xa, bo przecież to wygląda aż za pięknie. I te animacje! Masakra, normlanie GTA na sterydach. O__o
Opublikowano 5 czerwca 201212 l to teraz na pc wyglada fantastycznie! Jak pokaza gameplay z konsoli to gra na 100% bedzie wygladac co najmniej swietnie
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Nie lubię sandboxów ale Watch Dogs mnie zaintrygowało. Bardzo ładna grafika i fizyka, do tego lekki cyberpunkowy klimacik i klimatyczna muzyka powodują, że trzeba będzie się zainteresować tym tytułem. Oby tylko pod względem fabularnym i gameplay'owym nie było zawodu, bo pod tym ostatnim mam największe wątpliwości. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Paliodor
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Na prezentacji mowili ze ma byc open world game. Dzisiaj to pojecie przestaje oznaczac ze mamy do czynienia z sandboxem, ale koncowka pokazu moglaby na to wskazywac.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l No właśnie, teren niby na mapce jest otwarty, ale może się okazać, że połowa dróg jest niedostępna albo nie jest to jakieś wielkie miasto. Gdyby pokazali możliwość poruszania się pojazdami to nie byłoby wątpliwości.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Te skrawki gameplay'u i mapka w rogu raczej mi mówią, że to będzie sandbox.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l No właśnie, teren niby na mapce jest otwarty, ale może się okazać, że połowa dróg jest niedostępna albo nie jest to jakieś wielkie miasto. Gdyby pokazali możliwość poruszania się pojazdami to nie byłoby wątpliwości. Od 9 minuty
Opublikowano 5 czerwca 201212 l No to nie ma już wątpliwości, przy okazji jak to możliwe, że wcześniej tego nie widziałem? :ph34r:
Opublikowano 5 czerwca 201212 l No właśnie, nie przypominam sobie tam jeżdżenia samochodem, gameplay chyba się skończył w momencie, gdy przełączyło się na inną postać na dachu.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l To było po konfie inna końcówka. Na konferencji był końcówka z typem na dachu.
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Zdecydowanie gra targów. Klimat, grafika, animacja, gameplay i wszystko inne - po prostu miażdży. Chociaż mam nadzieję, że UBI daruje sobie current-geny i z WD zrobi launch title na next-geny (bo nie chcę sobie wyobrażać jak ta gra wygląda na X360/PS3 ).
Opublikowano 5 czerwca 201212 l btw jak typ wchodzi do "knajpy" to łazi tam kelner z pudłem na głowie , i podło wyświetla kod "kreskowy" (tak naprawde ten rodzaj kodu nazywa sie QR) , w kazdym razie zrobilem fote komorką temu pudełku i daje to linka do tej stronki http://dotconnexion.ubi.com/
Opublikowano 5 czerwca 201212 l I czar prysł po tej informacji właśnie to przeczytałem i smutek na mojej twarzy się pojawił. Więc się nie napalajcie bo widać jaka platforma jest priorytetem