Skocz do zawartości

Rayman Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj ogralem demo i jestem pod wielkim wrazeniem, graficznie prezentuje sie po prostu niesamowicie, dla mnie must-have, ciesze sie, ze dostaniemy jeszcze jedna czesc na obecne konsole i ze nie przeniesiono jej na nowe !

Mam nadzieje, ze po sukcesie poprzedniej czesci i niewatpliwym sukcesie nowej takich gier pojawi sie wiecej i platfomery 2D wroca do lask - chodzi o rozbudowane gry wydawane na plycie, a nie te mniejsze do pobrania.

Edytowane przez saptis
Opublikowano

Panowie - Media Markt Rybnik już ma. 149 zł. Dziś zaczynamy zabawę. Specjalnie nie grałem w demo, żeby nie psuć sobie wrażeń. Przy Origins pad wytrzymał, ciekawe jak będzie przy Legends ;-)

Opublikowano

U mnie w mieście w EMPIKU po 60zł Rayman Legends na PC. Zrobiłem foto na dowód

Mogloby na konsole tyle kosztowac. ;) Cena na PS3 i tak nie jest az taka wysoka - wazne, ze nie sa to dwie stowki.

Opublikowano

Kończę pierwszy świat. Oczywiście wszystko robię na maxa. Jest moc. Uwielbiam tą grę. Czy mi się wydaje, czy zmienili latanie? W Origins wystarczyło trzymać X, a w tej części trzeba dwukrotnie nacisnąć X. Nie umiem się przyzwyczaić.

• Plusik 1
Opublikowano

Wczoraj odpaliłem demo na x360, ale zajebista gra.

Tryb Rock Castle sprawił, że poczułem się jak dzieciak :D

Origins też coś takiego ma? Zastanawiam się nad kupnem, będzie miła odskocznia od innych gatunków gier. 

Opublikowano

Origins nie ma leveli muzycznych, ale sa plansze w ktorych trzeba szybko gonic uciekajaca skrzynie - sa bardzo trudne, ale calkiem fajnie zrobione. Jednynka zdecydowanie jest warta zakupu, tym bardziej, ze aktualnie mozna ja dorwac za dobra cene.