Skocz do zawartości

Rayman Legends

Featured Replies

• Odpowiedzi 273
  • Wyświetleń 92,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oto i nadszedł ten dzień! Po 5 miesiącach od pierwszego włączenia i 3 miesiącach nawalania czelendży najlepsza platformówka uległa, wyziewając ze swoich czeluści platynę:

• Odechciało mi się grać. Źle to rozwiązali. Powinny być jakieś profile czy coś. A tak jedno kliknięcie i kilka godzin gry poszło się je.. Razem z wyzwaniami i innymi rzeczami.

• Raymany sa swietne, zwlaszcza designowo ale po ograniu platformerow od niny (odyssey i donkey) zdecydowanie spadły w moim rankingu, to dalej cudowne gry (zwlaszcza origins bo legends jest za latwe) al

Opublikowano

kogo obchodza oceny, wszyscy dobrze wiemy, że to gra 10/10

Opublikowano

Wczoraj ogralem demo i jestem pod wielkim wrazeniem, graficznie prezentuje sie po prostu niesamowicie, dla mnie must-have, ciesze sie, ze dostaniemy jeszcze jedna czesc na obecne konsole i ze nie przeniesiono jej na nowe !

Mam nadzieje, ze po sukcesie poprzedniej czesci i niewatpliwym sukcesie nowej takich gier pojawi sie wiecej i platfomery 2D wroca do lask - chodzi o rozbudowane gry wydawane na plycie, a nie te mniejsze do pobrania.

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Gra zbiera rewelacyjne oceny co mnie nie dziwi, natomiast w zadnej z nich nie wspominaja o Vicie. W jedym komentarzu na YT ktos napisal ze we Wloszech przesuneli date premiery na 14 wrzesien. :/

Opublikowano

Panowie - Media Markt Rybnik już ma. 149 zł. Dziś zaczynamy zabawę. Specjalnie nie grałem w demo, żeby nie psuć sobie wrażeń. Przy Origins pad wytrzymał, ciekawe jak będzie przy Legends ;-)

Opublikowano

U mnie w mieście w EMPIKU po 60zł Rayman Legends na PC. Zrobiłem foto na dowód:

2gvjyiw.jpg

Edytowane przez Kornolio

Opublikowano

Zapomniałem dodać, że chodzi mi o wersję na jedyna słuszna konsolę (czyt. PS3).

Opublikowano

U mnie w mieście w EMPIKU po 60zł Rayman Legends na PC. Zrobiłem foto na dowód

Mogloby na konsole tyle kosztowac. ;) Cena na PS3 i tak nie jest az taka wysoka - wazne, ze nie sa to dwie stowki.

Opublikowano

Demo jest po polsku, wiec pewnie pelna wersja tez bedzie. ;)

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Ale, że jak? Ktoś się w tej grze wgl odzywa (oprócz chrząkania)?

Opublikowano

Na początku gry lektor coś mówił po polsku (coś jak w Puppetteer). Nie wsłuchiwałem się dokładnie co.

Opublikowano

Kończę pierwszy świat. Oczywiście wszystko robię na maxa. Jest moc. Uwielbiam tą grę. Czy mi się wydaje, czy zmienili latanie? W Origins wystarczyło trzymać X, a w tej części trzeba dwukrotnie nacisnąć X. Nie umiem się przyzwyczaić.

Opublikowano

Troche szkoda, ze gra nie ma trybu obrazu 3D - w levelach widac elementy wysuniete na blizszy plan, wiec mogloby to fajnie wygladac.

Opublikowano

Wczoraj odpaliłem demo na x360, ale zajebista gra.

Tryb Rock Castle sprawił, że poczułem się jak dzieciak :D

Origins też coś takiego ma? Zastanawiam się nad kupnem, będzie miła odskocznia od innych gatunków gier. 

Opublikowano

Origins nie ma leveli muzycznych, ale sa plansze w ktorych trzeba szybko gonic uciekajaca skrzynie - sa bardzo trudne, ale calkiem fajnie zrobione. Jednynka zdecydowanie jest warta zakupu, tym bardziej, ze aktualnie mozna ja dorwac za dobra cene.

Opublikowano

Ja też czekam na wersję na Vitę- Origins na ekraniku OLED wyglądał fenomenalnie.

Opublikowano

Wczoraj w neonecie widzialem ja za 169zlotych. Co do samej gry to robi robote, jestem nia oczarowany