Skocz do zawartości

Rayman Legends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra jest świetna, kupiłem wczoraj i jak najbardziej polecam, szczególnie za tę cenę. Wczoraj do 1 w nocy próbowałem pobić jednego Francuza żeby znaleźć się w Top 10 całego świata w wyzwaniu tygodnia...Zabrakło mi 30 metrów. :C Może dziś mi się uda.

Opublikowano

Miałem zrobione dwa pełne światy. Wyszedłem do głównego menu i przez przypadek dałem Nowa Gra. Rozumiem, że jestem w (pipi)e i od początku muszę wszystko przechodzić ? ;/

Opublikowano

Odechciało mi się grać. Źle to rozwiązali. Powinny być jakieś profile czy coś. A tak jedno kliknięcie i kilka godzin gry poszło się je.. Razem z wyzwaniami i innymi rzeczami.

• Plusik 2
Opublikowano

IMO Origins > Legends. Poziomy muzyczne są fajne, ale jest ich bardzo mało, a sterowanie "muchą" (czy cokolwiek to jest) kompletnie mnie nie cieszy. Dobrze, że dodali lwią część poprzednika w ramach bonusu do odblokowania.

Opublikowano

Dla mnie także, chociaż dopiero 2 pierwsze światy skończyłem.
Nie podoba mi się sposób zbierania lumków w określonym ciągu. W Origins o wiele lepiej było to rozwiązane, zbierało się dużego lumka, a potem wykazując się zręcznością zbierałeś szybko te małe.
Teraz to latają na wszystkie strony i albo się modlisz, że ci nagle nie skręci przed nosem, przez co zbierzesz nie tego co trzeba, albo siedzisz na (pipi)e i zapamiętujesz trasę. I najbardziej boli, że levele z origins tez zostały obdarowne tym patentem =/

Ale gra i tak cud miód, wiadomka, ale jednak Origins lepsze póki co.

Opublikowano

Dziwne pytanie, może ktoś wie.

Na PC w RL można grać jedynie na padzie od X360 ? Inne pady działają czy nie ?

Chyba nie ma powodu, żeby nie działały, choć znając pecety, lepiej chyba będzie pytać o konkretny model niż "inne pady".

Opublikowano

Post pod postem, żeby podbiło. Powiedzcie mi.. zrobiłem właśnie Toad Story na max'a (Zakumkana historia), lumy zebrane, malaki też, a nie moge dostać tego pucharu diamentowego czy coś. Wie ktoś o co moze chodzić?

Opublikowano

Post pod postem, żeby podbiło. Powiedzcie mi.. zrobiłem właśnie Toad Story na max'a (Zakumkana historia), lumy zebrane, malaki też, a nie moge dostać tego pucharu diamentowego czy coś. Wie ktoś o co moze chodzić?

Wraz z dalszym postępem w grze pojawią się tam dodatkowe obrazy(poziomy - biegi na czas), a razem z nimi dodatkowe malaki do zebrania.

Opublikowano (edytowane)

serio? przecież to wycięta 1/3 gry jest  =/ w dodatku ta lepsza

głupota imo, kiedy masz  nieokrojonego "pełniaka" na wyciągnięcie ręki

nie wspominajac o tym, ze nie wszystkim te dotykowe bajer podchodza. taki gamespot obnizyl ocene na wiiu  o caly punkt

Edytowane przez Dahaka
Opublikowano

Dopiero co zacząłem grać i gierka wcale nie jest łatwiejsza od Origins.  Już w tym pierwszym świecie pierwszy 5 czaszkowy najazd sprawił mi trochę problemów. Powtarzałem chyba z 20 razy. Chodzi dokładnie o level gdy biegnie za nami klon Raymana i nie można go dotknąć. Ostatecznie ledwo udało mi się nie przekroczyć 40s. Już pomijam, że na ostatnim etapie po wybiciu wszystkich pokrak jakieś 2 razy nie otworzyło mi przejścia i nie mogłem skończyć levelu. Oby więcej takich bugów nie było.

Opublikowano

serio? przecież to wycięta 1/3 gry jest =/ w dodatku ta lepsza

głupota imo, kiedy masz nieokrojonego "pełniaka" na wyciągnięcie ręki

nie wspominajac o tym, ze nie wszystkim te dotykowe bajer podchodza. taki gamespot obnizyl ocene na wiiu o caly punkt

Wiesz co, mam ograne Origins na Vicie w ktore gralo mi sie fantastycznie. Demo Origins i Legends na PS3 tez gra sie super, ale lepiej szpila sie w to imo na Vicie. Do tego te dotykowe bajery za mna przemawiaja bo sa idealne do tego typu gier. Poczekam do premiery co o tym porcie beda pisac w recenzjach.
Opublikowano

No to w takim razie poczekam sobie na wersję na Vitę, jak już będzie łatka. Jakoś mi się grać nie chce ostatnio, wiadomo przez co (GTA V) ;)   Oby port różnił się tylko tym (lumy + pacz z resztą poziomów), a AV było 100 % jak z dużych wersji.

Ogólnie nie licząc platformówek z PSN to postanowiłem, że na PS3 ogram już tylko GTA V, Beyond oraz Buzz na imprezach i to wsioooooooo.