Opublikowano 19 marca 201411 l milion lumów to jest nic, ostatni poziom zaje...fajności to potwór brakuje mi jeszcze ~1350punktów, a lumsów mam 1,2mln. Jeszcze ~135dni i wpadnie platyna Gram w wyzwania online, i mam problem. Od paru dni nie nalicza mi punktów za pucharki, które powinienem dostać, tak jakbym w danym wyzwaniu nie uczestniczył (nawet na tablicy nie ma wzmianki, że brałem w danym challengu udział). Czy ktoś z aktualnie grających ma podobnie? Miałem tak 2 razy, nie wiem czym to jest spowodowane, ale strasznie wkur.wia Edytowane 19 marca 201411 l przez KopEr
Opublikowano 20 marca 201411 l Też zauważyliście, że grając we dwoje dużo łatwiej kosić po te 600 lumów w etapie, czy to mnie się już coś pierniczy w bani?
Opublikowano 28 marca 201411 l Ktoś przeszedł na 100% na PS4 ? Został mi ostatni świat 8bitowy. Reszta zrobiona. Jedną czasówkę, gdzie trzeba było zejść poniżej 40 sek. przechodziłem chyba z 1000 razy.. Ja już ukończyłem wszystko co było do zrobienia... ale 1 000 000 lumów nie będę zbierał, ile razy można przechodzić jedną planszę...mam obecnie około 480 000 lumów i to będzie na tyle. Jak masz problem z jakąkolwiek czasówką zobacz na YT, tam ludzie cuda robią - można podpatrzeć i na pewno się uda.
Opublikowano 30 marca 201411 l Chcę zdobyć trofea: "Pobiłem Cię!" i "Rywal" w wyzwaniach, do czego potrzebuję znajomych. Ktoś chętny mi pomóc? Gram na PS4. ----- Wpis nieaktualny. Już mam, dzięki Piotrek. Edytowane 1 kwietnia 201411 l przez Gość
Opublikowano 19 maja 201410 l Oto i nadszedł ten dzień! Po 5 miesiącach od pierwszego włączenia i 3 miesiącach nawalania czelendży najlepsza platformówka uległa, wyziewając ze swoich czeluści platynę:
Opublikowano 19 maja 201410 l Warto wspomnieć że wersja PS4/X1 jest tą najłatwiejszą wersją Zauważyliście te drobne różnicę?
Opublikowano 19 maja 201410 l masakra, gratulacje niesamowitego samozaparcia d otej platyny!!!! czemu wersje nextgenowe sa najlatwiejsze? cos zmienili w pucharkach?
Opublikowano 19 maja 201410 l Warto wspomnieć że wersja PS4/X1 jest tą najłatwiejszą wersją Zauważyliście te drobne różnicę? czemuż to?
Opublikowano 19 maja 201410 l Kupiłem w promo origins i załuje ze legends nie lyknalem tez od razu bo gierka przekozacka. Gdzie mozna wyrwac w jakiejs fajnej cenie teraz legends?
Opublikowano 20 maja 201410 l Warto wspomnieć że wersja PS4/X1 jest tą najłatwiejszą wersją Zauważyliście te drobne różnicę? czemuż to? Chyba chodzi o pad vs Vita, na padzie jakoś wygodniej się gra, przynajmniej mi.
Opublikowano 20 maja 201410 l Mój błąd.Wyczytałem jakąś plotkę o tym że potrzeba mniej czasu do max. level czaderskości ale jednak okazał się nieprawdą(chyba).
Opublikowano 20 maja 201410 l Na PS4 nie ma trofka "Champion", który dostaje się za wygranie Diamond Cupa w czelendżu (1% graczy spośród rozgrywających go dostaje). Także moim zdaniem to duże ułatwienie, bo wyskillowanie któregoś z czelendży do takiego poziomu zabiera kupę czasu. Edytowane 20 maja 201410 l przez KopEr
Opublikowano 22 maja 201410 l najlepsza platformówka uległa, wyziewając ze swoich czeluści platynę: Widać, w mało platformówek grałeś.
Opublikowano 28 maja 201410 l Bys sie zdziwil. Po prostu nie lubie tego gatunku(nudzi mnie 95% platformowek), a Rayman mi wyjatkowo siadl.
Opublikowano 29 maja 201410 l Dwa miechy z tym tytułem były warte spędzonego czasu. Trochę żałuję, że wystawiłem na sprzedaż, bo za jakiś czas chętnie bym do niego wrócił. No nic, może kiedyś w PS+ się pojawi. Ode mnie rekomendacja!
Opublikowano 1 stycznia 201510 l Ktoś mi powie jakie są zasadnicze różnice pomiędzy wersjami na X360/PS3/Xone a WiiU? A właściwie to interesują mnie róznice pomiędzy Xone a WiiU, bo domyślam się, że obie wersje są w 60 FPS. Edytowane 1 stycznia 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 2 stycznia 201510 l Ktoś mi powie jakie są zasadnicze różnice pomiędzy wersjami na X360/PS3/Xone a WiiU? A właściwie to interesują mnie róznice pomiędzy Xone a WiiU, bo domyślam się, że obie wersje są w 60 FPS. Z tego co wiem, to na Wii U, podobnie jak na PS Vita w levelach z murphym, sterujesz zieloną żabą. Masz ekskluzywne stroje i wydaje mi się, że niektóre minigierki ("za drzwiami", gdzie ratujesz króla/królową teensów) sa ekskluzywne dla Wii U. No i każdy twierdzi, zapewne przez te dodatkowe ficzery, że wersja na Wii U jest tą definitywną, najlepszą
Opublikowano 4 stycznia 201510 l Jak masz WiiU to bierz ta wersje na ta konsole. Ta wersja, a takze na Vite sa najlepszymi.