Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 czerwca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 21 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2013 już niebawem premiera...co chwilę umieszczane są nowe gameplaye...wszystko wskazuje na to, że gierka pomysłami i fanem może pobić arcygenialne origins. Co więcej...w grze na dzien dobry znajdziemy cale rayman origins czyli z tego co się orientuje będziemy mieli teraz 130 leveli(90 legends, 40 origins) - szalenstwo ja na pewno łykam na premierę, pytanie tylko czy ps3 czy vita...poczekam na recenzję (boję się o jakość portu na vitę) i na ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 860 Opublikowano 21 lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2013 40 leveli to nie jest całe Origins, aczkolwiek chyba więcej niż połowa Mówili, że wybrali najlepsze levele i je zamieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 sierpnia 2013 Ekskluzywne 20 minut z Rayman Legends. Wszystko byłoby fajne, gdyby nie te żabojady... http://www.youtube.com/watch?v=7-ptINsLVHw Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 13 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2013 (edytowane) Już jutro [14 sierpnia] na PSN i Xbox Live pojawi się demo Rayman Legends. EDIT: W demie będą 3 levele. Jest też nowy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=E7TRB8gka-4 Edytowane 13 sierpnia 2013 przez Ludwes Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 To będą też levele z Origins? To na trailerze wyżej do złudzenia przypomina etapy z tamtej części. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2013 Demo długie, 6 leveli (w tym 3 sprinty / najazdy). Ogólnie mechanika usprawniona i zmieniona (sterowanie dwiema postaciami naraz, 600 lumów zamiast 350, a wizualnie mniej ich w levelach niż w poprzedniej części, mniej monet, więcej znacznie skrzyń z uwięzionymi, ok 7 w levelu), jakby ciut wolniejsza całość, grafa jeszcze lepsza!!!, audio znowu kozak. Levele mają oznaczony za pomocą czaszek poziom trudności od 1 (bardzo łatwy) do 5 czaszek (bardzo trudny). Ja przy drugim sprincie / najezdzie oznaczonym 4 czaszkami zginąłem z 30-40 razy, odpußciłem , je.bną.łem padem i wykasowałem demo Gra będzie genialna, długa i trudna must have dla platformersów i fanów Raymana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 ja mam tylko 4 dylematy - na jaką konsolę brać, jaką wersję brać(cyfrowa czy pudełkowa), kiedy brać i za co brać origins było genialne, legends po demku widzę, że może być jeszcze lepsze...2013 rok najlepszym rokiem odchodzącej generacji?ojj zanosi się, że dla mnie zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 Ficuś a przeszedłeś na luzie ten najazd gdzie w dół się leci i manewruje się pomiędzy tymi ogniami ? Ja wezmę albo składkę, ze względu na dużą ilość gier w pudełku jeszcze w tym roku na premierę (GTA5, Beyond, nowy Batman ?, no i ze dwie gierki na PS4 + konsola ) No chyba, że wezmę cyfrową sam, żeby też popykać na Vicie. Ale ja jednak będę ogrywał 1 raz na PS3, jednak 46 cali robi robotę) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 na luzie nie, ogólnie demko jest nawet dość ciężkiew porównaniu do tego co przez większość gry oferowało origins, boję się, że przy platynowaniu nie jeden pad się rozleci. ja na razie na bank nie kupuje, poczekam jak jakaś wersja stanieje do poziomu ok 100zł. Wrzesień to gtaV i killzone mercenary dla mnie i nic więcej nie kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 Jak odblokowac ostatni 3 sprint w demie?(o ile jest takowy).Z tego co widze sa 3 poziomy zwykłe + 2 najazdy(sprinty).....jednak zeby bylo do pary to powinnien byc chyba jakis sprint zwiazany z tym muzycznym poziomem castle.Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 No w sumie to ja odpuściłem po drugim i myślałem, że będzie też 3 , a w sumie ten Rock Castle to sprint w sumie;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 ta gra jest genialna!!!!!!!!!!!!! gta v bedzie musialo jej ustapic miejsca we wrzesniu Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 grałem w rayman origins, spoko giera z super ładną grafiką, szkoda tylko że mała różnorodność etapów (latam na tym robalu pierwszy raz, strzelam super, drugi raz fajnie, potem zaczęła się monotonia). ale ogólnie dzis zasysam legends zobaczymy jak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 no w sumie tak, ale w takim razie wychodzi ze wszystkich poziomow razem jest 5 chyba ze cos sie odblokuje po uzbieraniu tych wszystkich niebieskich po(pipi)ek . Tak czy siak zapowiada sie sztos,dla mnie rayman orygins to najlepsza platformowka 2d wszechczasow(jedna z nielicznych gier ktora zasluguje na wydanie 2 stow w dniu premiery),a tutaj zapowiada sie ze bedzie jeszcze lepiej i jak dla mnie w takiej formie to rayman moze wychodzic regularnie co 2 lata. P.S.Przydalaby sie jeszcze jakas kozacka platformowka 3d w stylu crasha albo chociaz wersja hd choc to raczej malo realne Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 wpis, dla mnie rayman origins to top 5 generacji i jedna z najlepszych platformowek 2d ever. Teraz bedzie ladniej,lepiej,ciekawiej i dluzej - masakra jak poprawili praktycznie ideal pod kazdym wzgledem. Must have jak dla mnie i obok mercenary to moj wszesniowy zakup. gta v sobie zaczeka. rzeklem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 No, a oprócz tego ponad połowa odpicowanych [najlepszych] etapów z Origins. Wypasiony platformer się szykuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 (edytowane) No włacha, czyli są 3 poziomy i 2 sprinty? Ktoś zrobił na złoto ten sprint gdzie na końcu ucieka się przed zielonym olbrzymem? Ten drugi był bardziej poyebany, a jednak udało mi się w milisekundach zdobyć złoto ;3 Platyna to pewnie niezły hardkor. muzyka to serio jakiś geniusz w tej grze, no cudo po prostu Edytowane 15 sierpnia 2013 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 kurcze nie wiem na co brac raymana, czemu to nie ma cross buya z jednej strony rozgrywka na 40 calowym ekranie kusi, z drugiej na vicie to co na ps3 robimy za pomoca kółka czy r1/l1 będziemy robić paluchem na ekranie oleda... jeszcze mam obawę o oprawę - trochę wątpie czy wzorem origins przeniosą ją w 100% na handhelda...za bardzo ten engine podkręcili Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 Tego murphyego powinni przenieść na prawą gałkę, a nie jakieś niewygodne kółko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 183 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 Przyznam że mnie kupil tym poziomem z Black Betty warto brać Origins jak Legends za pasem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 15 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2013 możesz spróbować. to tylko jedna z najlepszych gier 2011 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2013 ja bym nie brał origins bo w legends bedzie 40 poziomow z origins w zremasterowanych wersjach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2013 To ile łącznie tego wszystkiego będzie? W Originis wykręciłem platynę i czekam na nowe levele, a nie na remastery w tak dużej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza
Adan 7 Opublikowano 16 sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2013 Świetna giera. W tym drugim sprincie z ogniem wykręciłem 35 sekund z groszem, myślałem, że to dobry czas ale odpaliłem tablicę wyników, a tam czasy po 16 sekund. Jakim cudem D: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi