Skocz do zawartości

Smart Glass i Internet Explorer

Featured Replies

Opublikowano

Ja korzystam jak akurat mam konsolę włączoną albo wieczorem jak już w wyrze leżę i sobie przed snem ostatni raz rzucam okiem na ulubione strony.

• Odpowiedzi 37
  • Wyświetleń 6,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• dla zainteresowanych link do zapisów na beta testy: https://login.live.c...osoft$microsoft 5 minut roboty i dostałem kod

• ustaw ENG jako język w dashu

• Moja konsola tez nie ma wbudowanego WiFi i SmartGlass dziala, komorka bezposrednio nie laczy sie z konsola.   Smartglass -> internet -> konsola. Cos jak zdalny pulpit.

Opublikowano

Najważniejszym dla mnie patentem wprowadzonym w dashu jest możliwość przypięcia sobie do strony głównej różnych zakładek i najczęściej odwiedzanych menusów, przez co w prosty sposób mam dostęp do wszystkiego co mi potrzebne na pierwszym ekranie dasha. Proste, a genialne.

Opublikowano

To do tego są przypięcia? XD Będę musiał sprawdzić :P

Opublikowano

To do tego są przypięcia? XD Będę musiał sprawdzić :P

Pewnie :) Wrzucasz sobie jakąś zakładkę z IE czy któreś z menusów w dashu i masz je w jednym miejscu.

Opublikowano

no to przyjemnie, zerzneli z WP :] jak człowiek korzysta z kilku funkcji to juz nie będzie musiał przewijać kilku ekranow

Sent from my Lumia 800 using Board Express

Opublikowano

przeglądając dzisiaj windows store znalazłem coś takiego:

4GPhn.png

całkiem przyjemnie to działa, obsługa konsoli, marketplace z poziomu windowsa. Na tabletach/smartfonach faktycznie może dawać rade ;)

Opublikowano

Ten cały panel z betą został dzisiaj dodany do dasha czy on tam był od samego początku? XD

Opublikowano

po ostatnim updacie ktory byl pare dni temu :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jak to bedzie z tym Smart Glass ?

Mam konsole w wersji klasycznej i nie ma ona wbudowanego WiFi, wiec nie bardzo wiem jak ma dzialac polaczenie konsoli i smartfonem.

Chyba, ze beda komunikowac sie przez jeden wspolny router, do ktorego podlacza sie konsole (kablem) i smartfona (wiFi).

Edytowane przez saptis

Opublikowano

Moja konsola tez nie ma wbudowanego WiFi i SmartGlass dziala, komorka bezposrednio nie laczy sie z konsola.

Smartglass -> internet -> konsola. Cos jak zdalny pulpit.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko - mam Tablet Pentagrama Tab 8.0 [p5332], jednak nie mogę zainstalować na nim SmartGlass - przy próbie pobrania wyskakuje mi komunikat o tym, że moje urządenie nie jest kompatybilne. Czego nie ma ten tablet co wymaga ta aplikacja? Nie ukrywam, że bardzo mnie to zmartwiło :(

Opublikowano

Dzięki za pomoc - udało się zainstalować ale niestety dalej mam komunikat, że tablet nie jest kompatybilny z aplikacją. Pozostaje czekać na nowszą wersję ew. zmienić tablet w przyszłości :P