Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Ja korzystam jak akurat mam konsolę włączoną albo wieczorem jak już w wyrze leżę i sobie przed snem ostatni raz rzucam okiem na ulubione strony.
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Najważniejszym dla mnie patentem wprowadzonym w dashu jest możliwość przypięcia sobie do strony głównej różnych zakładek i najczęściej odwiedzanych menusów, przez co w prosty sposób mam dostęp do wszystkiego co mi potrzebne na pierwszym ekranie dasha. Proste, a genialne.
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l To do tego są przypięcia? XD Będę musiał sprawdzić Pewnie Wrzucasz sobie jakąś zakładkę z IE czy któreś z menusów w dashu i masz je w jednym miejscu.
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l no to przyjemnie, zerzneli z WP :] jak człowiek korzysta z kilku funkcji to juz nie będzie musiał przewijać kilku ekranow Sent from my Lumia 800 using Board Express
Opublikowano 1 września 201212 l przeglądając dzisiaj windows store znalazłem coś takiego: całkiem przyjemnie to działa, obsługa konsoli, marketplace z poziomu windowsa. Na tabletach/smartfonach faktycznie może dawać rade
Opublikowano 3 września 201212 l Ten cały panel z betą został dzisiaj dodany do dasha czy on tam był od samego początku? XD
Opublikowano 29 października 201212 l Jak to bedzie z tym Smart Glass ? Mam konsole w wersji klasycznej i nie ma ona wbudowanego WiFi, wiec nie bardzo wiem jak ma dzialac polaczenie konsoli i smartfonem. Chyba, ze beda komunikowac sie przez jeden wspolny router, do ktorego podlacza sie konsole (kablem) i smartfona (wiFi). Edytowane 29 października 201212 l przez saptis
Opublikowano 29 października 201212 l Moja konsola tez nie ma wbudowanego WiFi i SmartGlass dziala, komorka bezposrednio nie laczy sie z konsola. Smartglass -> internet -> konsola. Cos jak zdalny pulpit.
Opublikowano 11 listopada 201212 l Mam pytanko - mam Tablet Pentagrama Tab 8.0 [p5332], jednak nie mogę zainstalować na nim SmartGlass - przy próbie pobrania wyskakuje mi komunikat o tym, że moje urządenie nie jest kompatybilne. Czego nie ma ten tablet co wymaga ta aplikacja? Nie ukrywam, że bardzo mnie to zmartwiło
Opublikowano 11 listopada 201212 l Miałem to samo więc zassałem przez 4shared.com i tak chyba aplikacja darmowa i działa.
Opublikowano 11 listopada 201212 l Dzięki za pomoc - udało się zainstalować ale niestety dalej mam komunikat, że tablet nie jest kompatybilny z aplikacją. Pozostaje czekać na nowszą wersję ew. zmienić tablet w przyszłości