Gość DonSterydo Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Ja korzystam jak akurat mam konsolę włączoną albo wieczorem jak już w wyrze leżę i sobie przed snem ostatni raz rzucam okiem na ulubione strony. Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Najważniejszym dla mnie patentem wprowadzonym w dashu jest możliwość przypięcia sobie do strony głównej różnych zakładek i najczęściej odwiedzanych menusów, przez co w prosty sposób mam dostęp do wszystkiego co mi potrzebne na pierwszym ekranie dasha. Proste, a genialne. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 To do tego są przypięcia? XD Będę musiał sprawdzić Cytuj
Bzduras 12 470 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 To do tego są przypięcia? XD Będę musiał sprawdzić Pewnie Wrzucasz sobie jakąś zakładkę z IE czy któreś z menusów w dashu i masz je w jednym miejscu. Cytuj
Ownon 5 Opublikowano 28 sierpnia 2012 Opublikowano 28 sierpnia 2012 no to przyjemnie, zerzneli z WP :] jak człowiek korzysta z kilku funkcji to juz nie będzie musiał przewijać kilku ekranow Sent from my Lumia 800 using Board Express Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 1 września 2012 Opublikowano 1 września 2012 przeglądając dzisiaj windows store znalazłem coś takiego: całkiem przyjemnie to działa, obsługa konsoli, marketplace z poziomu windowsa. Na tabletach/smartfonach faktycznie może dawać rade Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 3 września 2012 Opublikowano 3 września 2012 Ten cały panel z betą został dzisiaj dodany do dasha czy on tam był od samego początku? XD Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 3 września 2012 Opublikowano 3 września 2012 po ostatnim updacie ktory byl pare dni temu Cytuj
saptis 620 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 (edytowane) Jak to bedzie z tym Smart Glass ? Mam konsole w wersji klasycznej i nie ma ona wbudowanego WiFi, wiec nie bardzo wiem jak ma dzialac polaczenie konsoli i smartfonem. Chyba, ze beda komunikowac sie przez jeden wspolny router, do ktorego podlacza sie konsole (kablem) i smartfona (wiFi). Edytowane 29 października 2012 przez saptis Cytuj
Ins 5 748 Opublikowano 29 października 2012 Opublikowano 29 października 2012 Moja konsola tez nie ma wbudowanego WiFi i SmartGlass dziala, komorka bezposrednio nie laczy sie z konsola. Smartglass -> internet -> konsola. Cos jak zdalny pulpit. 1 Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Mam pytanko - mam Tablet Pentagrama Tab 8.0 [p5332], jednak nie mogę zainstalować na nim SmartGlass - przy próbie pobrania wyskakuje mi komunikat o tym, że moje urządenie nie jest kompatybilne. Czego nie ma ten tablet co wymaga ta aplikacja? Nie ukrywam, że bardzo mnie to zmartwiło Cytuj
SpacierShark123 1 495 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Miałem to samo więc zassałem przez 4shared.com i tak chyba aplikacja darmowa i działa. Cytuj
Matriks_1111 288 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Dzięki za pomoc - udało się zainstalować ale niestety dalej mam komunikat, że tablet nie jest kompatybilny z aplikacją. Pozostaje czekać na nowszą wersję ew. zmienić tablet w przyszłości Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi