wronerro 257 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Tez ostatnio je macie ? Ja np licytowalem bron, dalem cos ok 1,2 mln, przebili mnie. Juz 2 dzien nie dostaje rfundu za przebicie.. Chcialem sprzedac kusze, nie poszla, juz 1 dzien siedzi mi w zakladce i nie chce wyjsc do skrzynki. Problemy z kupowaniem wystawianiem o co kaman ;/ Najbardziej mnie denerwuje to, ze nie mam refundu juz 2 dzien a 1,2 mln to jakies 35zl ;p Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Nope. Zero problemów z AH od startu gry. Nie znam tez nikogo kto by miał jakieś "lagi" etc. Jedyne braki w AH to aukcje tych "specjalnych" itemow jak recki etc... Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 8 czerwca 2012 Autor Opublikowano 8 czerwca 2012 (edytowane) Pewne jest to, ze nie mamy wspolnych znajomych. Bo u mnie co 2 osoba narzeka. Wbijam na czat ogolny polska i 1 zdanie: https://dl.dropbox.com/u/20119711/Screenshot005.jpg Edytowane 8 czerwca 2012 przez wronerro Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 Ja tam siedzę na Eng cliencie, wiec może to temu. Nie wytrzymałbym wsi jaką robią Polacy na Generalu - już wolę gold selling oglądać ;p Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 8 czerwca 2012 Autor Opublikowano 8 czerwca 2012 No i dalej nie mam tych pieniedzy :| Napisalem im ticketa bo zdenerwowalo mnie to Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 8 czerwca 2012 Opublikowano 8 czerwca 2012 No dziś faktycznie było AH nieczynne. Pierwszy raz coś takiego widziałem, więc zwracam honor koledze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi