Skocz do zawartości

Aktualizacja konsoli 12.VI i problemy z nią związane.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Kilka minut temu zakończył się proces aktualizacji mojej konsoli (dziś wyszła jakaś nowa aktualizacja).

Ku mojejemu zdziwieniu nie zauważyłem niczego nowego a za to znalazłem jeden błąd objawiający się niepoprawny działaniem zakładki RYNEK APLIKACJI. Przy każdorazowej próbie wejścia do tejże zakłądki system wychodzi mi do głównego menu konsoli.

Pytanie: Też tak macie (dotyczy polskiego rynku Xbox LIVE).

• Odpowiedzi 8
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A co mają porty do tego (btw mam wszystko jak należy)? Chodzi mi o to, że przed aktualizacją wszystko było ok, a po aktualizacji przy kązdorazowym wejściu (tylko i wyłącznie) do zakładki RYNEK APLIKACJI konsola wraca do głównego menu. Tak jakby jej tam nie było (pusty przycisk).

Gość Wściekły Pies
Opublikowano

A co mają porty do tego (btw mam wszystko jak należy)? Chodzi mi o to, że przed aktualizacją wszystko było ok, a po aktualizacji przy kązdorazowym wejściu (tylko i wyłącznie) do zakładki RYNEK APLIKACJI konsola wraca do głównego menu. Tak jakby jej tam nie było (pusty przycisk).

przecież i tak tam nic nie ma xD

Opublikowano (edytowane)

To nie wina portów. Przełączyłem się na profil z USA oraz Czeski i tam wszystko działa normalnie. Nie jest to więc problem źle zainstalowanej aktualizacji a raczej Polskiego LIVE.

Wściekły Pies - nie chodzi o to, że mało co tam jest ale niektóre aplikacje można uruchomić tylko wchodząc właśnie do zakładki Rynek Aplikacji.

Edytowane przez Maniaczek
Opublikowano

był kiedyś jakiś bajer żeby niby usunąć źle zainstalowaną aktualizację ... ale nie pamiętam jak

telefon do MS i pewnie Ci powiedzą co i jak

Opublikowano

mam konto na uk i w paru miejscach to samo zauważyłem. to nie kwestia źle zainstalowanej aktualizacji tylko wadliwej aktualizacji. nie jest to jakoś męczące więc nie ma co się spisać ale że coś nie gra pozostaje faktem.

Opublikowano

był kiedyś jakiś bajer żeby niby usunąć źle zainstalowaną aktualizację ... ale nie pamiętam jak

telefon do MS i pewnie Ci powiedzą co i jak

nigdy nic takiego nie istnialo i nie istnieje