Skocz do zawartości

The Wonderful 101

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podoba mi się ta gra. Czemu ja się nią wcześniej nie interesowałem? Nie wiem, ale mam już 3 gry które mam do ogrania na Wii U także liczba rośnie!

Gość DonSterydo
Opublikowano

Podoba mi się ta gra. Czemu ja się nią wcześniej nie interesowałem? Nie wiem, ale mam już 3 gry które mam do ogrania na Wii U także liczba rośnie!

Bo była potraktowana po macoszemu i mało co w mediach się pojawiała.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Da się.

Całą grę da się przejść na pro controllerze? Jak grałem na pro, w momencie ustawiania kombinacji zamka szyfrowego (w etapie z dema), na TV pojawiał się komunikat żeby wziąć padleta. Podobnie było przy sterowaniu rakietami. 

Edytowane przez Kris77
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jaka ta gra potrafi być niemożebnie irytująca, a jednocześnie bardzo dobra. Nie mogę za cholerę pojąć decyzji projektowej o tym, aby praktycznie niczego nie uczyć użytkownika. Tak jak większość gier przesadza z trzymaniem gracza za rączkę, tak tutaj jest zupełnie odwrotna sytuacja.

Opublikowano

ta gra przez pierwszą połowę wkurza ale potem się już człowiek przyzwyczaja i jest lepiej. Większość gier ma niski próg wejścia i im dalej w las tym trudniej tu początek to hardcore ale im więcej grasz tym łatwiej :D

Opublikowano

Ja pyerdole pierwszy ragequit od czasów gdy grałem w Gearsy online. Operation 004-B. 

Walka z księciem na samym początku. Do jasnej cholery czemu połowy ataków nie mogę zablokować. Oczywiście jak dostanę to nie mam drużyny i prawie na pewno oberwę kolejnym atakiem, bo nie zdążę ich zebrać i zablokować.

Fuck. This. Shit.

• 6 miesięcy temu...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Właśnie kupiłem tego hiciora :D po tym co przeczytałem spodziewam się, że na początku będzie ciężko, ale czy jest jakiś sposób, żeby chociaż trochę sobie to ułatwić ? Nie wiem..może coś trzeba kupić w sklepie czy coś w tym stylu ?

• 1 rok później...
Opublikowano

Jest pp 3 operacjach i 5h gry. Coś mogę powiedzieć - PG znowu to zrobiło i Hideki jest geniuszem w robieniu nowych IP. Więcej juz napisze po przejściu ale kocham ten tytuł.

Opublikowano (edytowane)

To jeszcze lepiej..dwa lata nie sprawdzić tak dobrej gry i to jeszcze od firmy, którą tak lubisz ?! Mimo wszystko lepiej późno niż wcale ;) chciałbym dwójkę na Switcha

Edytowane przez funditto
Opublikowano

Dawkuje sobie gierki które z góry wiem ze będą dobre żeby było coś świetnego na te crapy z dużych konsol. No czekało dwa lata, ale jak smakuje.

Opublikowano (edytowane)

Mój Boże co za ostatni boss! Jutro skrobne coś więcej ale geniusz to mało powiedziane.

Edytowane przez XM.
Opublikowano

Bayonetta 2 > Nier > TW101 > Bayonetta > MGR >= Vanquish > Anarchy Reigns > Madworld 

Krzywdę robie temu studiu robiąc rankingi ich gierek bo przy każdej bawiłem się wyśmienicie ( no procz madworlda), a w 5 z nich nawet mam platyne. TW nawet nie wiem czy nie wyżej będzie od Niera ale to musze przejść ze dwa razy jeszcze.

• Plusik 1