Skocz do zawartości

The Wonderful 101

Featured Replies

Opublikowano

Ja pier.dole jaki hard w tej grze jest trudny. Ciągle zabójcze comba najbardziej spierd.olonych przeciwników z gry na czele z żółwiami i czołgami z działami i jedenn cios i cala ekipa lezy na deskach. Szkoda tylko, ze na tym poziomie wychodzą wady tytułu z mega słabym rysowaniem broni na czele. W ferworze walki widać ze jest mało intuicyjne, często narysowany znak jest odbierany przez grę inaczej niż chcemy. Najgorzej jest z młotem i biczem - dramat czasem narysować to za pomocą analoga i konieczne jest korzystanie z ekranu dotykowego.

Edytowane przez XM.

• Odpowiedzi 50
  • Wyświetleń 33,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przeszedłem.   banderas.gif   Świetna giera. Rozbudowany system, niebywałe wręcz zróżnicowanie (chyba każdy poziom-operacja oferuje coś unikalnego), mnóstwo nawiązań do innych tytułów (m.in. Punch

• Kurczę, nawet nie widziałem, że ta gra jest tak mało popularna Ukończylem jakiś czas temu, i pewnie jeszcze do niej wrócę bo uwielbiam takie wykręcone klimaty (Power Rangers hehehe). Czasami irytuje

• Da się.