Opublikowano 14 czerwca 201212 l Co to ku.rwa za kwadraciki które się pojawiają (z serduszkiem itd) pod Tobą gdy skaczesz? To już chyba przesada z tym ułatwianiem rozgrywki... Eh.
Opublikowano 14 czerwca 201212 l Co to ku.rwa za kwadraciki które się pojawiają (z serduszkiem itd) pod Tobą gdy skaczesz? To już chyba przesada z tym ułatwianiem rozgrywki... Eh. Te prostokąty robi drugi gracz, który gra na padzie i na tym ekranie zaznacza gdzie mają się pojawić te prostokąciki. Tu to masz dokładnie pokazane: http://tvgry.pl/?ID=2514 Edytowane 14 czerwca 201212 l przez MBeniek
Opublikowano 13 września 201212 l Autor Ten niebieski Yoshi i Toad... Trochę analogiczna sytuacja do loga RE 6. Cannot be unseen.
Opublikowano 11 października 201212 l Kolejna gierka ,która będzie chodziła w full HD Nintendo confirms New Super Mario Bros. U will run in 1080p HD It wasn't 100% confirmed until now, but according to Nintendo's official website for New Super Mario Bros. U the game will run in full 1080p high definition. The company confirms the news by saying on their site: "Experience Mario like never before… in full 1080p HD, only on the Wii U console!" http://gonintendo.com/?mode=viewstory&id=187578
Opublikowano 12 października 201212 l Wii U jest za slabe na pociagniecie takiej gry w Full HD i tyle, trzeba czekac na nastepna konsole, ktora moze udzwignie taka grafe w 1080p. Edytowane 12 października 201212 l przez saptis
Opublikowano 16 listopada 201212 l http://arstechnica.com/gaming/2012/11/new-super-mario-bros-u-review-the-best-2d-mario-in-decades/ Arstechnica: Najlepsze 2D Mario od dekady! I chooy, właśnie mój portfel do mnie przemówił
Opublikowano 17 listopada 201212 l Mi sie kompletnie nie podobało Już lepiej pyknąć w stare paper mario na N64, bo nic się nie zestarzało Edytowane 17 listopada 201212 l przez Dahaka
Opublikowano 17 listopada 201212 l Paper Mario na Wii było słabe. Podobnie jak Paper na 3DSa. Za to Papery na N64 i GCN są genialne ^_^
Opublikowano 17 listopada 201212 l no własnie mi sie podobała wersja na wii więc pewnie dostane orgazmu z tym na wiiu
Opublikowano 17 listopada 201212 l Też uwarzam, że Paper Mario na Wii był super, a ten na 3Ds'a zapowiada się wspaniale...
Opublikowano 17 listopada 201212 l Ma wady gameplayowe, które są dla mnie absolutnie niedopuszczalne Wiem, pisałeś już o nich. Dziwne, że w USA już grają i ludzie się nie skarżą na błędy w mechanice rozgrywki.
Opublikowano 18 listopada 201212 l Greg "miłośnik gier obojętnie jaka platforma" już wyłapał wady w SPM nie widząc nawet płyty z grą... bo on tak ufa recenzją edit: typowy beton Niny i Halo ;p Edytowane 18 listopada 201212 l przez balon1984
Opublikowano 18 listopada 201212 l Gra jest na carcie ^_^ Miałem Paper Mario 3D kupić w dniu premiery. Recenzje mnie do tego skutecznie zniechęciły. Grę sprawdzę, oczywiście. Ale nie teraz. Kasę przeznaczyłem na Paper Mario na GCN ^_^
Opublikowano 18 listopada 201212 l Heh, gdybym miał brać pod uwagę każdą recenzję, to nie zagrałbym pewnie w najlepszą grę na 3DS'a, bo na jednym serwisie dostała 5/10. Wolę kierować się opiniami graczy, a te w kierunku Paper Mario 3DS są bardzo pochlebne. <koniec offtopa> Gameplay z nowego Mariana. Plansze wyglądają o wiele lepiej niż na 3DS'ie czy WiiU, ale nadal boli mnie ta beznadziejna muzyka. Aż chce się uszy wyrywać.
Opublikowano 18 listopada 201212 l Mylisz pojęcia kolego. Mnie nie zniechęciły oceny. Tylko recenzje. To dwie różne sprawy
Opublikowano 18 listopada 201212 l Chyba nie sądzisz kolego, że nie czytałem tej recenzji. Użyłem po prostu skrótu myślowego. Nie mam zamiaru sugerować się jedną, czy dwoma recenzjami i przez to skreślać grę. Stawiając po jednej stronie opinie 2 recenzentów, którzy gry muszą kończyć jak najszybciej - byle tylko zdążyć przed deadlinem, a po drugiej opinie dziesiątek graczy, którzy wychwalają nowego Paper Maria, polecając go przy okazji każdemu posiadaczowi konsoli, muszę przyznać, że bardziej wiarygodni są dla mnie ci drudzy. Edytowane 18 listopada 201212 l przez ragus