saptis 620 Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 (edytowane) Wejdź do eshopu i sprawdź albo spytaj wujka gogle. Ale fail - mialem ci minusa dac bo odpowiadasz jak wypowy forumowicz "wiem, ale nie powiem, poszukaj se sam", ale zle kliknalem przyznajac ci plusa. Balon - z tego co przeczytalem na jednej ze stron to gra zajmuje 1,69GB, na inne pisza, ze 1,73GB czyli jakod do 2GB wolnego miejsca powinno wystarczyc. Edytowane 23 maja 2014 przez saptis 1 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 (edytowane) spoko, ja dam minusa (kurka wykorzystałem dzienny limit, dam później ), to się chociaż zrówna. Mnie też wku...ają takie odpowiedzi - wiem, ale nie powiem, szukaj sobie kur.o, i cichy śmiech pod nosem. Dokładnie 1.69 gb Edytowane 23 maja 2014 przez kazuyoshi 1 Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 Ja wrocilem do grania, 3d chwilowo odpuszczę. Dawno nie musialem sie skupiac przy grze tak bardzo i na dodatek rece mi sie pocą podczas grani,a a to ostatnio rzadko sie dzieje ;-) Kurde jak sobie pomyślę jakiego skila mialem te ~15 lat temu to az mi wstyd dzis. No ale nic wytrenuje sie. Kocham Cie Nintendo Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 Dzięki za odp. Co do trudności to dla mnie jest to najtrudniejsza platformówka od lat z segmentu aaa i pudełek. Najgorsze jest to że po śmierci nie cofa Ciebie do początku levelu ale 3-4 dalej, od czegoś takiego najbardziej się odzwyczaiłem, tzn. czy na Wii czy 2ds też tak to się działo z tym, że tam było znacznie łatwiej. Ja chwilowo odpuściłem, na jesień jak będzie większa chęc i lepsza aura do grania to przysiądę się i przejdę. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 (edytowane) Jeżeli to jest dla was trudna platformówka, to nawet nie odpalajcie Luigiego. Taki DKCR jest o wiele trudniejszy (nie wiem jak Tropical Freeze). Wyszliście z wprawy i tyle. @balon Zawsze możesz wyfarmić 99 żyć. Wpisz sobie na yt "nsmbu 99 life trick". Edytowane 23 maja 2014 przez ragus Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 No w tym, że ja przeszedłem bez problemów Donkey Konga na Wii i U. Łącznie w tych dwóch grach może miałem problemy z 4 levelami ale nie takie jak tu + nie było cofki o kilka leveli, skill może aż tak strasznie ńie spadł ale napewno cierpliwość się pogorszyła i zmńiejszył się czas na granie, a tym bardziej na powtarzanie tych samych poziomów po kilka razy. Co do żyć do nie wyfarmię, nie ma bata Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 23 maja 2014 Opublikowano 23 maja 2014 Zgodzę się z balonem,żę DKCR jest łatwiejszy do tego marian(tylko levele z beczkami mnie wkurzały).Trudność tego Mario nie leży w samym przejściu,ale chęci złapania wszystkich gwiazdkowych monet. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Nintendo takie dobre i dostałem od nich free NSMBU (sprzedałem specjalnie pudełko) więc "męcze" się dalej. Na czym polega ten quick save? On tylko raz działa a potem znika? Jak go użyjemy zapisze nam level pomiędzy standardowymi pkt zapisu ( boss i sub boss)??? Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 8 czerwca 2014 Opublikowano 8 czerwca 2014 Tak.Wtedy gra wywala do menu i możesz raz kontynuować od tego punktu. Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Gram ale powiem krótko - masakra. Jak ktoś to przechodzi i zbiera jeszcze 100% gwiazdek to szacun. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Gram ale powiem krótko - masakra. Jak ktoś to przechodzi i zbiera jeszcze 100% gwiazdek to szacun. No pisałem,już ileś razy, to dla mnie najtrudnejszy Marian od lat, czasami nawet jest ostro przy normalnym przechodzeniu planszy, bez monet. Dozuję sobie po godzince z razna miesiąc, bo za dużo nerwów mnie to kosztuje. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Ja sobie pogralem i zle nie jest. Jedynie z zyciami mam problem ze ich nie mam i jak sie skoncza to sto leveli wstecz sie cofasz. To boli najbardziej Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 6 lipca 2014 Opublikowano 6 lipca 2014 Ja sobie pogralem i zle nie jest. Jedynie z zyciami mam problem ze ich nie mam i jak sie skoncza to sto leveli wstecz sie cofasz. To boli najbardziej Level albo nawet kilka, to jest najgorsze. Czasami wracam się na pierwszy level i farmię życia. Do czego to doszło. Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Nie wiem nie ogarniam nie mam już cierpliwości. Trochę bez sensu że to takie trudne. Zawęża to niestety grono odbiorców bo np. chciałem córkę wkręcić w gierki ale ten tytuł odpada. A jak wygląda to w mario 3d na wiiu? Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 dokładnie też mnie ciekawi jak to się odnosi do 3d, bo tu gram z narzeczoną ale poziom trudności potrafi nas skutecznie w(pipi)ić , szczególnie że ona jest raczej niedzielnym graczem Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Panowie dla mnie NSMBU to chilloucik przy takim Super Mario Bros Advance 4 Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 dokładnie też mnie ciekawi jak to się odnosi do 3d, bo tu gram z narzeczoną ale poziom trudności potrafi nas skutecznie w(pipi)ić , szczególnie że ona jest raczej niedzielnym graczem Na 3ds i ds (na Wii zresztą też) jest łatwiej to jest zdecydowanie najtrudniejsza część z serii "NEW" Cytuj
kislawa 548 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Chodziło mi o porównanie do super mario 3d world, wybaczcie nieprecyzyjność Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 7 lipca 2014 Opublikowano 7 lipca 2014 Chodziło mi o porównanie do super mario 3d world, wybaczcie nieprecyzyjność No to 3d World jest znacznie, znacznie łatwiejszy. Spokojnie będziesz mógł razem z Panną pograć. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 8 sierpnia 2014 Opublikowano 8 sierpnia 2014 Nie wiem czy ja taki niepełnosprytny jestem czy ta gra jest taka trudna od samego początku Na liczniku mam ledwo 3h, dzisiaj 30 minut pograłem i wyłączyłem bo mięso po ścianach latało. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Opublikowano 9 sierpnia 2014 Nie, nie jesteś. Poczytaj wcześniejsze posty. Dużo osób ma/miało podobnie. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 I ja setny raz napisze, z kocham tą grę ale te cofanie o '30' leveli w tyl po stracie zyc to jest prze(pipi)ka Niewazne ze miales levele wymasterowane, Nintendo mowi ci "(pipi) sie, graj od nowa' Cytuj
Dobos 83 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Na szczęście w paru miejscach można nafarmić żyć, a w razie problemów z poziomem może go przejść automat-Luigi. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Na szczęście w paru miejscach można nafarmić żyć, a w razie problemów z poziomem może go przejść automat-Luigi. Równie dobrze możnp arzejść na yt, a tak serio to plama u mnie na honorze byłaby jakbym "sam", nie przeszedł jakiegoś mariana. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi