Dobos 83 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Opublikowano 10 sierpnia 2014 Żałuję właśnie że nie przeszedłem na YT, jest tyle lepszych gier które mogłem kupić Cytuj
Kakkoi 2 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Co się Tobie nie podobało w tej grze? Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Opublikowano 19 sierpnia 2014 Idzie jesieñ więc będzie kolejne podejście w drodze do skończenia. Mozolnie , powoli posuwam się do przodu, no kurde trudno jest. Przejdę 2-3 levele i mam przez to dość na 2-3 miesiące Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Aż takie ciężkie? IMO, nie. Ale ja gram w duuużo platformerów. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Aż takie ciężkie? No zobacz sobie ten temat, dla większości osób co grały było / jest ciężko, a nie są to raczej "niedzielniaki" Ninny. Wiadomo, że zdarzają się wyjątki jak kolega powyżej. Tak samo jak np dla mnie Donkey Kongi nie były trudne a dużo osób o tym pisało Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 20 sierpnia 2014 Opublikowano 20 sierpnia 2014 Z pewnością dużo cięższe niż przyjęte "standardy" w branży, a także cięższe od pozostałych gier Nintendo, przynajmniej z tego co na daną chwilę udało mi się liznąć Cytuj
Kakkoi 2 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Ograłem tę część. Moim zdaniem słabe mario, wieje monotonią. Twórcy odgrzali kotleta. Może mam takie wrażenie bowiem ostatni marian w jakiego grałem to 3d world, tytuł niezwykle grywalny i świetny pod każdym względem. Tu poziom trudności jest wysoki. Momentami miałem problemy, a przecież grałem i przeszedłem wiele gier z tej serii. Ostatni boss był dość prosty, ale niektóre plansze irytowały. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 1 września 2014 Autor Opublikowano 1 września 2014 (edytowane) Sprawa prosta - tę serię gra się tylko i wyłącznie we dwóch. Inaczej nudzi. Edytowane 1 września 2014 przez Figaro Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Sprawa prosta - tę serię gra się tylko i wyłącznie we dwóch. Inaczej nudzi. Na DS czy 3DS też grałeś we dwóch? O wersję z WiiU to się nie pytam nawet, nie chcę być złośliwy. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 (edytowane) Ja gram sam i jest dobrze, ale przechodzenie leveli i zdobywanie monet jest latwiejsze gdy graja dwie osoby - oczywiscie w miare obeznane z gra. Jednak to ma swoje minusy bo czasami grajac w dwie osoby robi sie lekkie zamieszanie gdy jedna osoba wchodzi drugiej w droge, wiec to zalezy. Edytowane 2 września 2014 przez saptis Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 2 września 2014 Autor Opublikowano 2 września 2014 Sprawa prosta - tę serię gra się tylko i wyłącznie we dwóch. Inaczej nudzi.Na DS czy 3DS też grałeś we dwóch? O wersję z WiiU to się nie pytam nawet, nie chcę być złośliwy. Proszę bardzo, bądź złośliwy. Grałem w wersję na DSa, Wii oraz Wii U. Ta na DSa była najgorsza i ledwo ją skończyłem. Dużo by zyskała z multiplayera. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Byla dla ciebie za trudna i tyle, w dwojke gra sie latwiej. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 2 września 2014 Autor Opublikowano 2 września 2014 (edytowane) Eee. Jaj nie rób. Wersja na DSa była absurdalnie łatwa. To jeden z powodów jej nudności, obok słabego level designu. Edit, teraz widzę że mówisz o wersji na wii. Edytowane 2 września 2014 przez Figaro Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Dla mnie to był pierwszy kontakt z serią od czasów Super Mario Bross. z Pegasusa, więc w sumie miło było wspomnieć dawne czasy. Jednak rownież mam nieodparte wrażenie, że we 2 grałoby się znacznie ciekawiej. Gra na pewno nie warta pełnej ceny, 10-20 € można na nią wydać, ale nie więcej. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Gra na pewno nie warta pełnej ceny, 10-20 € można na nią wydać, ale nie więcej. Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 No pełną sumę to bym bez pytań zapłacił za coś jak Super Mario Sunshine, w pełnym 3D, fabuła, cut-scenki itd... Cytuj
django 549 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 ... wybuchy, qte, deathmatch... Cytuj
Masamune 181 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 3D i fabuła wystarczą. Taka iluzja platformówki końca lat 90. Gdybym chciał co to co piszesz, to bym w ogóle Wii U nie kupował. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 (edytowane) Sprawa prosta - tę serię gra się tylko i wyłącznie we dwóch. Inaczej nudzi.Na DS czy 3DS też grałeś we dwóch? O wersję z WiiU to się nie pytam nawet, nie chcę być złośliwy.Proszę bardzo, bądź złośliwy. Grałem w wersję na DSa, Wii oraz Wii U. Ta na DSa była najgorsza i ledwo ją skończyłem. Dużo by zyskała z multiplayera.Co kolega WiiU pożyczył czy u niego grałeś w domu? Co do wersji na DS tego nie kwestionowałem, chodziło mi czy tak też w dwóch grałeś. Co do wersji na Wii to nie wymieniłem bo wiem, że masz i tam można grać w dwóch. Edytowane 2 września 2014 przez balon Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 2 września 2014 Autor Opublikowano 2 września 2014 U niego grałem. Nie wiem co w tym zabawnego. I nie mówcie, że w dwójkę jest łatwiej bo niekoniecznie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 (edytowane) NSMBU tak się broni level designem, że nie trzeba posiłkować się drugim graczem jak we włóczkowym Kirbim. Jestem w połowie Tropical Freeze i już sam nie wiem co lepsze. Obie tak samo idealne w swojej klasie tylko na różny sposób chyba. Edytowane 2 września 2014 przez ragus Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Ja przechodzę teraz DK na Wii i dla mnie miazga. Strach się bać co będzie jak kupię Tropical Freeze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi