Gość suteq Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Luigi będzie grane jak skończę Mario. Po recenzji arhn.eu mam trochę pietra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Archon to każul. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 (edytowane) Pewnie już wiecie, że jest problem z kupieniem samego LuigiU w eshopie gdy ma się New Super Mario Bros U. Ma ktoś może jakiś sposób, żeby wydać tylko 10 Euro, a nie płacić również za podstawkę ? Edytowane 16 Kwietnia 2016 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Na tą chwilę chyba nie ma możliwości kupna, nawet przez stronę: http://www.nintendo.co.uk/Games/Wii-U/New-Super-Luigi-U-764675.html Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Sprzedałem nsmbu za 90 zł po czym kupiłem nsmbu+nslu za 99 zł. To chyba najlepszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Tylko, że NSMBU mam cyfrowo.. Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) To w takim wypadku nie pomogę, może za jakiś czas naprawią. Właśnie dzisiaj ukończyłem nslu i gdyby nie coop i druga osoba grająca Nabbitem to było by ciężko. Ogólnie fajny dodatek warty swojej ceny Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
adasiulko 201 Opublikowano 15 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 W eshopie jest już możliwość kupna dodatku New Super Luigi za 40 złotych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 ej ziomeczki bo trochę nie ogarniam https://youtu.be/52lMfpyT5Ds?t=38m Tu na filmiku jest ten mostek do następnego etapu a u mnie ten mostek się tak zaokrąglił do tyłu i nie mogę iśc do następnego levelu. Muszę cos zebrać czy to przez to że jeden level mi bot przeszedł? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) Secret Exit znajdź. Serio odpaliłeś pomoc Luigiego? Pawcio, co z tobą Edytowane 21 Lipca 2016 przez Rayos Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Byś grał w ordery i uncharted to też byś tak skończył Secret exit w tym levelu przed mostkiem, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 21 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 i level na prawo i level na lewo maja secret exity ktore Cie doprowadza do dalszej czesci lasu Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Świetna jest ta gra. Jestem w połowie 5 światu i co się tam dzieje... im dalej w las tym lepiej i choć poziom trudności nie jest wybitny jest satysfakcjonujący w momencie zbierania wszystkich monet i odkrywania ukrytych lokacji. Jedyny minus to słabi u łatwo bossowie. Systematycznie robie 100% w każdej lokacji i na pewno wycisne wszystko z tej gry, a potem dodatek. :bamderas: Kolejna genialna perła na Wii U choć fakt, że nie grałem w poprzednie części serii ma tu swoją zasługę. Edytowane 5 Listopada 2016 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Pomijając aspekty graficzne i patrząc na serię czystko gameplayowo, NSMBU to najlepiej zaprojektowany dwuwymiarowy marian i cieszę się, że kolejna osoba doceniła tę świetną grę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 oczywiscie ze NSMBU to sztos, najlepszy "new" jaki wyszedl, najbardziej mnie tam chyba jarala mapa jak w super mario world . chociaz Wii tez niezgorszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 (edytowane) Pomijając aspekty graficzne i patrząc na serię czystko gameplayowo, NSMBU to najlepiej zaprojektowany dwuwymiarowy marian i cieszę się, że kolejna osoba doceniła tę świetną grę. To prawda. Gra jest idealnie wyważona pod względem poziomu trudności(chociaż miejscami było za łatwo) jednocześnie mając naprawdę dobrze zaprojektowane poziomy. No i gra jest śliczna. @XM Dodatek z Luigim to jest gruba sprawa. Nie dałem rady tego ukończyć, chyba zbyt hardkorowe dla mnie. Edytowane 5 Listopada 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Dodatek polecam ograć w coopie, jako p2 Nabbit Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Koniecznie ograj dodatek Luigiego, wcale nie jest taki trudny. Trudniej jest wymaksować podstawkę co też bardzo polecam, bo poziomy bonusowe są jeszcze lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 No gram i gram i nie wiem - chyba nie można się nazwac graczem nie grając w ten tytuł. To jakieś szaleństwo i to chyba będzie kolejna dycha na tej konsoli. Coś wspaniałego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak ci będzie mało, to zawsze masz Mario Makera z jeszcze lepszymi poziomami. Jakby co mam namiary na dobrych twórców Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) SMM mam na półeczce także tego - dawaj namiary. : Edytowane 6 Listopada 2016 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Godot 416 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Jak dla mnie ta gra jest ze trzy klasy gorsza od Rayman Legends i ze dwie od DKCR. Ale może za mało jej dałem czasu? Bo Wasze opisy entuzjastyczne są bardzo. Poczekam aż wyjdzie w Select i spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Od Raymans Legends? Boże, dlaczego? Bo rayman ładniejszy? Może i ładniejszy, ale to zdecydowanie przerost formy nad treścią i gra, w której śmierć nie ma żadnych konsekwencji, bo co ekran jest checkpoint. No bardzo słabo. NSMBU to majstersztyk gdy mówimy o projektach poziomów i trudności. No taka jest w sam raz. Edytowane 6 Listopada 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) RL dobra gierka, ale 3-4 etapy i koniec na dziś. Również bardzo prosta prócz kilku czasówek. A tutaj prosze - długie, świetnie zaprojektowane etapy. Jak dla mnie to wadami tego tytułu sa tyko walki z bossami i brak mozliwosci rozpoczecia od nowa etapu, gdy juz dojdziemy do checkpointa. No u w sumie nie jest zbyt ciężko - cały czas mam 90 zyc i jak strace dziesięc na zdobycie jakiejś monety to zaraz się je odzyskuje, ale w przypadku mariana poziom trudnosci nie zanudza i jednak nie zawsze jest tak bajecznie łątwo. No, ale od wysokiego poziomu trudności pozostaje dodatek. :czesc: Edytowane 6 Listopada 2016 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 SMM mam na półeczce także tego - dawaj namiary. : https://supermariomakerbookmark.nintendo.net/profile/Sekmitarz?type=liked#type-selector Trochę poziomów, którym dałem gwiazdki. Jak się zalogujesz na swoje konto to możesz dodawać do zakładek plansze z poziomu przeglądarki, a potem odpalić od razu na WiiU. Za darmo gwiazdek nie daję :czesc: Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi