CoATI 1 051 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 jemu chodzi o inne kwiatki, te do przemieszczania się (chyba) wszystko z czasem Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 no w sumie są zamknięte kwiatki na ziemi - np w lokacji w lesie gdzie pierwszy raz możemy łowić ryby - to ich sposób otwierania podałem, i są jeszcze zamknięte kwiatki co lewitują - tutaj rysuje się kreskę od kwiatka do wilczycy po uzyskaniu odpowiedniej zdolności 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 11 listopada 2012 Opublikowano 11 listopada 2012 Ficus o te wlasnie kwiatki mi chodzi heh ... zwykle koleczka Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 13 listopada 2012 Opublikowano 13 listopada 2012 Moon Cave zaliczone...pierwszy poważniejszy boss załatwiony, w sumie super walka - ciekawe pomysły i realizacja Na liczniku 17h, a jak mówi narrator "to dopiero początek naszej przygody" Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 gra ktoś jeszcze? ja niecałe 30h na liczniku i dragon palace przede mną. Niesamowita gierka....klimat przygody, beztroski wylewa się wręcz z ekranu....ojj nie robią już gier tego typu na współczesne konsole ( nie licząc Wii bo pewnie zaraz Albert napisze, że Okami to klon Zeldy) Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Ja gram i bardzo mi się podoba Wcześniej nie grałem w ten tytuł więc gram na świeżo. Na razie dotarłem do momentu w którym mogę rysować kółka na wodzie i pojawiają się roślinki. Daleko to nie jest ale za dużo gier w domu trzeba to wszystko jakoś pogodzić. Ale klimacik, grafika i gameplay bardzo mi się podobają Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Ja chyba 50 godzin na liczniku miałem. Genialna gra. Gdybym miał Move to i na PS3 bym kupił, bo warto Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 ja też gram pierwszy raz. Okami wyszło w czasach kiedy moje ps2 już wyzionęło ducha i byłem skazany czekać 6 lat aż wreszcie go dopadnę. Ale było warto Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Ja na Wii. Zagrałem potem na PS2 i nie ma powrotu do pada jak się grało wiilotem. Dlatego chętnie zagrałbym na PS3, ale Move. Padem nie ma opcji Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Ja po zaliczeniu wszystkiego co się dało miałem blisko 90h za pierwszym razem. Ficuś jeszcze sporo przed Tobą, nawet Okiego jeszcze nie było. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 apropo....o co chodzi z bajorkiem do którego można wrzucać pieniądze? Natknąłem się na takie coś przemierzając morze delfinkiem(było w podziemiach jednych z wysp). Wiem, że mógłbym poszukać w różnych gamefaqs ale boję się natknąć na spoilery Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Kasę tam się wrzuca i dostaje power slasha do cięcia specjalnych skał i dodatkowe bomby. 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 to ile tego tam muszę wrzucić by dostać tego power slasha? wrzuciłem 70tyś jenów i nic Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Musisz 3 razy wrzucać kasę pod rząd, najlepiej ostatnią sumę. Cytuj
vAHeR 52 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Ja mam już około 28 godzin za sobą, dopiero dotarłem na ten trzeci "mroźny" kontynent. Jak narazie gierka miodna, i jedyny minus jaki mam, to "różny" poziom dungeonów. Te z Moon Cave i Oni Island ( no może również ten statek w którym czegoś szukaliśmy) są naprawdę fajne, a reszta była przeważnie nudna i krótka. Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 A ja już skończyłem wbijając platynkę Na liczniku 49h i 6min... Szybko pękło bo to już mój piąty raz z tym genialnym tytułem i na pewno nie ostatni . To się po prostu nie nudzi. Ten tytuł to geniusz pod każdym względem. Ficuś@ musisz wrzucić 60.000 żeby dostać power slasha 2 (wysepka na północy centralna część), tu też jest jeszcze jedno jeziorko. Na północnym wschodzie (za 120.000 otrzymasz cherry bomb 2). 1 Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 28 listopada 2012 Opublikowano 28 listopada 2012 Gra jest świetna, jedna z najlepszych na ps2 w jakie grałem i jedna z najlepszych wogóle - tylko, że na ps2 zrobiłem wszystko na 100%, wszystkie koraliki zebrałem, polowania - kurcze czy będzie mi się chciało jeszcze raz? Poczekam aż stanieje i na pewno wezmę. Cytuj
Gość Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Duży plus za Okami HD - wersja w wyższej rozdziałce dużo fajniej prezentuje się niż pierwowzór, który męczyłem na PS2 7 lat temu. Przede wszystkim największe wrażenie robi bardzo fajna, dobrze nasycona kolorystyka (o reszcie efektów nie wspominając) Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Same here. Praktycznie nie czuję, że gram w grę z poprzedniej generacji. Cytuj
Kamiyama 0 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Mam takie pytanie. Za 10 dni kończy mi się subskrybcja ps+, a że chciałem pograć jeszcze trochę w okami hd to czy ktoś wie czy jest jakiś sposób aby mi ta gra nie zniknęła za te 10 dni? Nie wiem, myślałem, że jak nie będę podłączał ps3 pod internet to jakoś to będzie, ale odliczanie remaining days trwa. Za 10 dni wyskoczy info, że gra jest już niedostępna? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Eh, dzięki PS+ przypomniałem sobie jaką cudowną produkcją jest Okami. Po prostu małe dzieło sztuki. Wersja HD prezentuje się bajecznie, oprawa wcale się nie postarzała (i w tej formie raczej nigdy się nie zestarzeje). Już w samym Kamiki można stać godzinami i słuchać tej niesamowitej muzyki, a to dopiero początek... Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 Czy skarby które znajduję w okami (te na filetowych serwetach, latarnie, rogi, wazony itp.) mogę spokojnie sprzedawać u byle jakich sprzedawców, czy lepiej je zachować i kolekcjonować? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 25 maja 2013 Opublikowano 25 maja 2013 (edytowane) Właśnie skończyłem. Taki sobie ten port. Niektóre bitmapy wyostrzone do granic dobrego smaku, checking z wilkiem rwie, zmieniono chyba niektóre kwestie Issuna na jeszcze gorsze i politycznie poprawne, dodany pierdyliard logo różnych firm. Zastanawiające jak dzięki temu "cellshadingowemu sumi-e", grafika mało się zestarzała. Prawie wszystko na żywca przeniesione z PS2, a mimo to wygląda to zjadliwie. @Hrubaz Możesz sprzedawać, na początku to nawet lepiej i zbieraj na technikę obszczywania żeby potem nie grindować demon fangów. Edytowane 25 maja 2013 przez Berion Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi