Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 51,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Panowie, odświeżam trupa żeby jeszcze więcej osób spróbowało zagrać w tą wspaniałą grę.   Nie należę do hardcorowych graczy, więc jak czytałem, że Okami to tytuł na około 30 godzin to się lekko przer

• No rzeczywiście, gracze oczekują od kolejnego remaster 11 letniej gry 60 klatek, co za zj.eby XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD       Weź ty się raz a porządnie wreszcie (pipi)nij w łeb zamias

• Normalnie nie pisze w tematach po skończeniu danej gry, ale tutaj muszę. Co za kurła wspaniała gierka. Poza zbyt częstymi cutscenkami, które momentami juz potrafiły mnie wkurzać przez ciągle odbierani

Opublikowano

Na problem nie wiem, jak zaradzić, ale Wasze wpisy przypomniały mi o tej gierce, więc chyba czas najwyższy odpalić kolejnego remastera (ostatnio Jak & Daxter II i MGSy) i nadrobić tą wstydliwą zaległość (na PS2 grałem, ale nie ukończyłem).

Opublikowano

to nie laser, bo Okami HD jest tylko cyfrowo

Jest tez retail.

Opublikowano

to nie laser, bo Okami HD jest tylko cyfrowo

aww....  :facepalmz:

wyszła też w pudełku w Japonii z ang. napisami  :sorcerer:

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jest jakiś sposób na rybki, czy muszę randomowo łowić, aż się trafi? Tak, wiem, że niektóre występują tylko w nocy, lub za dnia.

Opublikowano

Łowić aż się trafi, chyba z jedną miałem problem ale w końcu wpadła.

Opublikowano

Jeśli chodzi o łowienie ryb to jeśli ciągle łapiemy te które już mamy, warto zmieniać łowiska no i pory dnia. Przeważnie jak tak robiłem wpadała mi jakaś nowa.

• 1 rok później...
Opublikowano

OMG - "retail chains" i "physical releases" - te dwa zwroty sprawiły, że cieszę się jak głupi   :ohboy:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Okami HD na PS4, XOne i PC - Koreańczycy potwierdzają.

JajCh3O.png

Opublikowano

Ja tu widzę tylko krzaki, no ale jeżeli to prawda, to :obama:

Opublikowano

To współrzędne ataku kim dzong una :D

A tak na serio to cieszę się bardzo bo jest to jedyny tytuł z PS2 którego ominąłem grając w tym czasie w GCN :)

Opublikowano

Oby jeszcze w tym roku <3

Opublikowano

Super, kolejna kopia do małej Okami kolekcji. Biorę z miejsca i szarpię jak poje.bany. Co jest lepsze od platyny w Okami HD? Dwie platyny w Okami HD :)

Opublikowano

Kurczę wezmę chyba dwie kopie <3

Opublikowano

Szczerze mówiąc na switcha tez mógłby wyjść.

Opublikowano

Czy switchowcy niczym pecetowcy będą niedługo pisać petycje?

Opublikowano

Czy switchowcy niczym pecetowcy będą niedługo pisać petycje?

No ale czym się triggerujesz?

Opublikowano

Czy ja się triggeruję, ty taki i owaki? 

Opublikowano

No mógłby wyjść na switcha, nawet doplscilbym 10 euraskow

Opublikowano

Ta gierka aż prosi się o wydanie na słicza. 

Nie mogę się doczekać, gdy po razu drugi przejdę tę historię.

Opublikowano

Może na ps4 przeturlam wszystkie kule :(

Opublikowano

Ja póki co nadrabiam na PS3, na liczniku ponad 40h, zwiedzam każdy kąt staram się każdą znajdźkę odszukać, każde drzewo "rozkwitnąć" itp. Na PS4 biorę jak nic - taka perełka musi być fizycznie w kolekcji.