Opublikowano 7 września 20159 l Na problem nie wiem, jak zaradzić, ale Wasze wpisy przypomniały mi o tej gierce, więc chyba czas najwyższy odpalić kolejnego remastera (ostatnio Jak & Daxter II i MGSy) i nadrobić tą wstydliwą zaległość (na PS2 grałem, ale nie ukończyłem).
Opublikowano 7 września 20159 l to nie laser, bo Okami HD jest tylko cyfrowo aww.... :facepalmz: wyszła też w pudełku w Japonii z ang. napisami
Opublikowano 17 marca 20169 l Jest jakiś sposób na rybki, czy muszę randomowo łowić, aż się trafi? Tak, wiem, że niektóre występują tylko w nocy, lub za dnia.
Opublikowano 17 marca 20169 l Jeśli chodzi o łowienie ryb to jeśli ciągle łapiemy te które już mamy, warto zmieniać łowiska no i pory dnia. Przeważnie jak tak robiłem wpadała mi jakaś nowa.
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Kotaku: Okami HD wyjdzie na PS4 i XOne w grudniu br. - http://www.kotaku.co.uk/2017/08/14/report-okami-hd-heading-for-xmas-release-on-ps4xbox-one
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l OMG - "retail chains" i "physical releases" - te dwa zwroty sprawiły, że cieszę się jak głupi
Opublikowano 8 września 20177 l To współrzędne ataku kim dzong una :D A tak na serio to cieszę się bardzo bo jest to jedyny tytuł z PS2 którego ominąłem grając w tym czasie w GCN :)
Opublikowano 8 września 20177 l Podobno 12 grudnia https://www.gamespot.com/articles/ps4xbox-one-version-of-okami-hd-reportedly-on-the-/1100-6452503/ E: nie zauważyłem, było już to info wyżej. Edytowane 8 września 20177 l przez Hum
Opublikowano 8 września 20177 l Super, kolejna kopia do małej Okami kolekcji. Biorę z miejsca i szarpię jak poje.bany. Co jest lepsze od platyny w Okami HD? Dwie platyny w Okami HD :)
Opublikowano 8 września 20177 l Czy switchowcy niczym pecetowcy będą niedługo pisać petycje? No ale czym się triggerujesz?
Opublikowano 8 września 20177 l Ta gierka aż prosi się o wydanie na słicza. Nie mogę się doczekać, gdy po razu drugi przejdę tę historię.
Opublikowano 9 września 20177 l Ja póki co nadrabiam na PS3, na liczniku ponad 40h, zwiedzam każdy kąt staram się każdą znajdźkę odszukać, każde drzewo "rozkwitnąć" itp. Na PS4 biorę jak nic - taka perełka musi być fizycznie w kolekcji.