ogqozo 6 533 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Czy na tym forum można napisać cokolwiek negatywnego o grze i odpowiedź będzie inna niż "bo nie umiesz grać" mdr. Evil gate triale to prawie 100 przeciwników, mających duuużo więcej HP niż zwyczajne wersje tych potworów jakie w danym momencie gry spotykamy. Wrzuć wideo jak to robisz w 5 min, ciekawi mnie jak eq i jakie sposoby niemashowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 Sacrébleu opcjonalny content z nagrodami za długo trwa. Żeby nie było, bez sarkazmu podziwiam, jeżeli w Skyward wszystko dałeś radę ogarnąć. Jako gracz z ponad 20-letnim stażem w gierki uczucie spadania twarzą w każde możliwe miejsce poza środkiem celu praktycznie na początku przygody w samouczku kazało mi się nad sobą poważnie zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 4 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2021 32 minuty temu, ogqozo napisał: Czy na tym forum można napisać cokolwiek negatywnego o grze i odpowiedź będzie inna niż "bo nie umiesz grać" mdr. Evil gate triale to prawie 100 przeciwników, mających duuużo więcej HP niż zwyczajne wersje tych potworów jakie w danym momencie gry spotykamy. Wrzuć wideo jak to robisz w 5 min, ciekawi mnie jak eq i jakie sposoby niemashowania. Dobra spokojnie, jak czytałem o evil gejtach to myślałem o czym innym, chociaż to też nie było jakoś przesadnie męczące i szedłem jak przecinak z moim EQ Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 (edytowane) Normalnie nie pisze w tematach po skończeniu danej gry, ale tutaj muszę. Co za kurła wspaniała gierka. Poza zbyt częstymi cutscenkami, które momentami juz potrafiły mnie wkurzać przez ciągle odbieranie kontroli i sporym pop upem (najgorzej ze zwierzakami) to nie mam się do czego przyczepić. Ilość duszy wykracza poza skale Dla takich gier jestem G R A C Z E M Edytowane 12 Września 2022 przez Dahaka 1 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 Coś wspaniałego to okemi, gra DOŚWIADCZENIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 12 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2022 no ale że dahaka dopiero teraz skończył Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Widzę że jest promka na tą wersję HD na Argentynie. Mam to na NDSl ale jakoś nie mogę się zabrać. Ogolnie chciałem zapytać czy dobry to remaster bo wolałbym to ograć chyba na dużej konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Co to jest ndsi? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 31 minut temu, Szymek napisał: Mam to na NDSl to jest okamiden Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 32 minuty temu, Pupcio napisał: Co to jest ndsi? Nintendo DSi. Miałem go kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 51 minut temu, Pupcio napisał: Co to jest ndsi? Nintendo DualScreen Lite...jak cos pomieszalem ze skrotem przepraszam 28 minut temu, 20inchDT napisał: to jest okamiden aha...dzieki. Bylem przekonany ze to to samo xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Nie no tak czułem że Ci o to chodzi ale to okami mnie zmyliło. Tak jak inch napisał na dsa jest okamiden, to zupełnie inna gra. A remaster okami warto kupić na każdą platforme. Będzie Pan zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 1 minutę temu, Pupcio napisał: Nie no tak czułem że Ci o to chodzi ale to okami mnie zmyliło. Tak jak inch napisał na dsa jest okamiden, to zupełnie inna gra. A remaster okami warto kupić na każdą platforme. Będzie Pan zadowolony. i za taka odpowiedz dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Kiedyś dawno temu skończyłem na Wii. Nie jest tak dobre jak Zelda Twilight Princess, ale znakomite. Pamiętam, że jedyna rzecz, która mnie rozdrażniła to końcówka i to, że trzeba pokonać ponownie wszystkich bossów po kolei, słaba zagrywka. Poza tym 9+/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Bardzo dobra reedycja hd.Gra nadal wygląda pięknie gra się rewelacyjnie .Wysłane z mojego Mi 9 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 A ja radzę ogrywać Okami na sprzęcie, który ma kontroler ruchu bo malowanie to ważny element tej gry. Poza tym wczuta jest lepsza oraz wygoda na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi