Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 390
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Panowie, odświeżam trupa żeby jeszcze więcej osób spróbowało zagrać w tą wspaniałą grę.   Nie należę do hardcorowych graczy, więc jak czytałem, że Okami to tytuł na około 30 godzin to się lekko przer

• No rzeczywiście, gracze oczekują od kolejnego remaster 11 letniej gry 60 klatek, co za zj.eby XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD       Weź ty się raz a porządnie wreszcie (pipi)nij w łeb zamias

• Normalnie nie pisze w tematach po skończeniu danej gry, ale tutaj muszę. Co za kurła wspaniała gierka. Poza zbyt częstymi cutscenkami, które momentami juz potrafiły mnie wkurzać przez ciągle odbierani

Opublikowano

Okami za drogo? To nie jest gierka na 10h i w odróżnieniu do większości tych składanek, cały czas wygląda zajebiście.

Opublikowano

Mimo wszystko to stara gra, a za 15 funtow (nie wiem ile w Polsce to kosztuje) masz mase gier na amazonie (o eBayu nie wspomne). Trzeba bedzie zagrac, ale nie za taka cene. :(

Opublikowano

a wiadomo coś o ewentualnej wersji pudełkowej dla europy ?

Opublikowano

Wersja na płycie pojawi się tylko w Japonii. Widocznie koszta są zbyt duże.

Opublikowano

Na Play-Asia jest już za 44,90$ ver. Asia

http://www.play-asia.com/Okami_Zekkeiban_HD_Remaster/paOS-13-71-bp-49-en-70-59zz.html

Na Yes-Asia cena zaczyna się od 48,99$

http://www.yesasia.com/global/search-games/okami/0-0-0-bpt.48_bt.48_q.okami_ss.105-en/list.html

Ale nie wiem czy będą mieć angielskie napisy.

Opublikowano

Na poprzedniej stronie jest news, że wszystkie wersje mają japoński, angielski i jeszcze 2 inne.

Opublikowano

Szybki post więc sorki za niedopatrzenie. Ja bym jak co brał wersję na fizycznym nośniku. Tak jestem tradycjonalistą jeśli chodzi o gierki, zwłaszcza takie jak Okami.

Opublikowano

No to granie z krzakami odpada, przy tej ilości tekstu. Chyba, że ktoś zna.

Opublikowano
  W dniu 31.10.2012 o 15:59, Ken Marinaris napisał(a):

Z tego, co jest napisane na playasia maja tylko napisy japonskie.

Nie pierwszy raz gdy play-asia ma błędne informacje - na gamefaq ludzie już potwierdzili że jest na płycie język angielski(http://m.gamefaqs.com/boards/674775-okami-hd/64447982).

Zresztą tutaj https://twitter.com/...863418337079296 wyraźnie pisze że ma 4 języki i niestety brak chińskiego :) .

Edytowane przez kypq

Opublikowano

Na płytce byłoby świetnie ale jednak za mało kasy. Ale przecież zawsze można zaopatrzyć się w wersję na PS2. Jednak na chwilę obecną must have to wersja HD z PSS. Tylko gdzie dorwać kartę-zdrpkę do PSS oprócz Allegro?

Opublikowano

Play-Asia polecam, solidny sklep. Kupowałem tam parę razy i nigdy nie miałem problemów. Sam też mam Okami na PS2, ale jakoś nawet chciałoby sie kupić to ponownie bo to w końcu Okami i gierka warta każdej kasy.

Opublikowano

Szkoda, że to tylko zwykłe podbicie rozdziałki. Gdyby to był remake to kupiłbym grę i Move, bo gra jest tego warta. A tak to olewam. Na padzie nie chce mi się w to grać, bo gra ze sterowaniem ruchowym bardzo dużo zyskuje

Opublikowano

po 5 godzinach z Okami HD...

...to mój pierwszy kontakt z tym tytułem. W czasach jego pierwotnej premiery laser w mojej ps2 dogorywał i niestety nie dane mi było w nią zagrać. Zawsze marzyłem by położyć łapska nad tym tytułem no w końcu po 6 latach się doczekałem....pozostaje mi tylko napisać,że jest to prawdziwe arcydzieło - grafika do dziś zachwyca(no może nie technicznie tylko artystycznie), muzyka i gameplay są przewspaniałe. To taka Zelda z Wilczycą w roli głównej czyli takie połączenie, a raczej miszmasz jrpg, przygodówki i zręcznościówki...piękny, a zarazem smutny dowód na to,że Japończycy już w dzisiejszych czasach już nie robią na current geny tak głębokich i artystycznych gier...baa już nikt takich tytułów praktycznie nie robi...cudowny pomnik starej szkoły robienia gier gdzie nie liczyło się tylko press X to awsome tylko czysty długi i rozbudowany gameplay z nutką magii

Edytowane przez Ficuś