SlimShady 3 372 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 (edytowane) Przebieglem podejscie B od polowy(jakies 3-5 h) i cutscenki fajnie nakreslaja bossow,ale powinni to normalnie zostawic w pierwszym przejsciu. Scenki z wilkami chyba najlepsze z calej gry choć zakonczenie B poza pewnym follow up'em niewiele wnosi. Endingi A/B srednio przypadly mnie do gustu,ale C i D sa calkiem git i dobrze wpasowują się w całość. Jakie macie przemyslania odnosnie zakonczen? Edytowane 17 Kwietnia 2016 przez SlimShady Cytuj Odnośnik do komentarza
dunpeal 10 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Przebieglem podejscie B od polowy(jakies 3-5 h) i cutscenki fajnie nakreslaja bossow,ale powinni to normalnie zostawic w pierwszym przejsciu. Scenki z wilkami chyba najlepsze z calej gry choć zakonczenie B poza pewnym follow up'em niewiele wnosi. Endingi A/B srednio przypadly mnie do gustu,ale C i D sa calkiem git i dobrze wpasowują się w całość. Jakie macie przemyslania odnosnie zakonczen? Obadaj to: http://lparchive.org/NIER/ z naciskiem na to: http://lparchive.org/NIER/Update%20123/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Gierka trafia do mojej top 5 gierek wszechczasów, bedzie zacnie dzielic tron z Chrono Crossem, Ace Attorney itp bo na to zasluguje, piekna przygoda. Niestety metacritic to zbiorowisko glonów bo zeby gierke zrozumiec trzeba wlozyc troche sily intelektualnej, 68 sprawia ze zaczalem watpic w ludzkosc, nie ma pew pew i laserów to nie ma 90/10 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Szanuję mocno. Chodzi o grę. Veliusa w sumie też. :rose: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Niestety metacritic to zbiorowisko glonów bo zeby gierke zrozumiec trzeba wlozyc troche sily intelektualnej, 68 sprawia ze zaczalem watpic w ludzkosc, nie ma pew pew i laserów to nie ma 90/10 No ja juz kiedys pisalem o tym ze te oceny sa (pipi) warte Pomyslec ze kiedys kierowalem sie reckami z psx extreme i przez to skresliłem Nier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) No ja tez własnie sie o malo co nie zasugerowalem ocenami na metacritic i recenzjami, ale zobaczylem ze jest nówka za 47zł do wyrwania + niedlugo Nier: Automata to jakos sie "przemecze" bo podobno słabe, a warto ograc przed sequelem. A tu taki S Z T O S Edytowane 27 Lutego 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Pamięta ktoś w którym numerze pe była recenzja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Chetnie bym zobaczyl ta recke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jak chcecie jeszcze jednego S.Z.T.O.S.A z miernymi recenzjami to polecam Deadly Premonition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Na PPE jest gdzies baza recek, ale mam zablokowany portal w robocie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 259 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Jak chcecie jeszcze jednego S.Z.T.O.S.A z miernymi recenzjami to polecam Deadly Premonition Deadly byl w plusie jakby ktos mial dostep. Pamięta ktoś w którym numerze pe była recenzja? PSX EXTREME 154 Czerwiec 2010 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Mialem ale wyrzucilem, no to sobie nie przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Pewnie mam ten numer, moge ci zdjecie recki zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Łe rożer dał 7, spodziewałem sie oceny na poziomie 4-5 czytając wasze bóle Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Przy 10 dla Shadow of Mordor czy Halo, 7 nie robi wrazenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 No wiadomo że nie, ale wątpię też że nier zasługuje na wyższą ocenę. Pamiętajcie że mimo wszystko to gierka a gameplay na prawdę nie wygląda tam zbyt fajnie. No ale zamykam mordę bo nie grałem więc nie mi oceniać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dahaka 1 851 Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Gameplay jest na 6/7, nic specjalnego, ale też bez frustracji i z kilkoma fajnymi patentami tu i ówdzie. Postacie, fabuła, muza spokojnie dwa oczka w górę. Dałbym 8.5, jakbym miał recenzować w miarę obiektywnie.Subiektywnie to 10/10 i wyje.bongo Jedno z lepszych doświadczeń ubiegłej generacji. Edytowane 27 Lutego 2017 przez Dahaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ludzie przesadzaja z tym gameplayem, jest ok, nie jest poprostu wybitny, ale jest ok, jak odblokowalem wszystkie skille to nawet przyjemnie sie zabijalo bossów. Za to klimat, fabuła, design i muzyka sprawiaja ze gra wlasnie zasluguje na wyzsza ocene, no ale recenzenci nie maja tyle czasu co kiedys, wychodzi milion gierek, trzeba pograc 5 godzin i wystawic ocene, komu by sie chcialo zaglebiac w tytuł, przechodzic gre cztery razy i jeszcze czytac cos na necie? Dlatego recenzje wspolczesnych gier mozna wsadzic do kibla i spuscic, sa robione na szybko i na przemiał, najlepiej samemu kupowac, przejsc i oceniac i to bez czytania opini na necie czy mini recek. Ja tak ostatnio robie z kazda gra, komiksem, manga, ksiazka czy filmem, na NIC nie patrze i bawie sie z niektorymi pozycjami naprawde swietnie, nie nastawiajac sie na to co napisal jakis koleś w necie. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 259 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Dlatego mi tak bardzo podobaja sie jednostronicowe recki w Pixelu. Wymienione wszystkie cechy gry (nie mylic z wadami i zaletami) i do tego brak oceny. Nie ma wiec potem kontrowersji, ze gdzies ocena dana po 5h to 6/10 bo recenzent nie mial czasu ograc drugi raz kampanii, ktorej ponowne ukonczenie diametralnie podonsilo jakosc tytulu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Macie recke, mam nadzieje ze nikt nie zrobi szpagatu do Rogera. http://imgur.com/a/7ZXok http://imgur.com/a/86sMN Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Nier jest ok ale nie wiem jak można grę z tak skaszanionym gameplay'em umieścić w top 5 wszechczasów. W grę się przede wszystkim gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Nier jest ok ale nie wiem jak można grę z tak skaszanionym gameplay'em umieścić w top 5 wszechczasów. W grę się przede wszystkim gra. Bo dla mnie w grze najwazniejsza sa fabula, oprawa dzwiekowa i gameplay, ale na trzecim miejscu dopiero, jak gierka jest wybitna to przymkne oko na gameplay, ale jak ma super gameplay a reszta kuleje to czesto nie potrafie takiej gry skonczyc. Dlatego np do takiej Bayonetty podchodzilem mnostwo razy ale nie potrafie sie przekonac, bo tam gameplay gra pierwsze skrzypce i nic mnie nie ciagnie dalej. No i to jest moja topka wszechczasów wiec co komu do tego? Edytowane 27 Lutego 2017 przez Velius Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja zawsze stawiam gameplay ponad fabułę. Nier to świetna gra. Kiedyś przejdę do końca. ] Albo i nie bo sekcja wędkarska znowu mi roz(pipi)ie łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 27 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 (edytowane) Dla mnie to pozycja na 8, ale nie zmienia to faktu, że trzeba w nią zagrać, ba, najlepiej ukończyć, nie tylko zagrać (a jeszcze lepiej - zobaczyć wszystkie zakończenia). W innym wypadku nie ma szans żeby docenić Niera. Gameplay to 6/10, cała reszta 10/10, więc daję pośrednią notę. Edytowane 27 Lutego 2017 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi