Opublikowano 24 września 20204 l 22 minuty temu, Figuś napisał: Jak bedzie u nas to biore za kazde pieniadze Naprawili system walki, jedyny co kulało w jedynce, więc bedzie grane
Opublikowano 24 września 20204 l Autor Pierwszy post w tym temacie to moj lament nad tym dlaczego taki swietny swiat i scenariusz dostal tak zenujacy budzet i ze nie zrealizowano w tej grze nawet polowe tego co planowano. Osiem lat pozniej dostaje to samo, tylko z z wiekszym budzetem i prawdopodobnie z wieloma elementami swiata i fabuly, ktore w oryginale zostaly wyciete. Zycia gracza potrafi byc jednak piekne
Opublikowano 24 września 20204 l 38 minut temu, Shen napisał: Jak bedzie u nas to biore za kazde pieniadze Naprawili system walki, jedyny co kulało w jedynce, więc bedzie grane W jap już preordery ruszyły @Shen
Opublikowano 24 września 20204 l Godzinę temu, Mejm napisał: Kupie wszystko od tego pana. Nawet xboxa. Oprócz niera automaty...
Opublikowano 24 września 20204 l Kurde szkoda że dopiero kwiecień, liczyłem że jeszcze w tym roku będzie granko
Opublikowano 24 września 20204 l 45 minut temu, Pupcio napisał: Kurde szkoda że dopiero kwiecień, liczyłem że jeszcze w tym roku będzie granko Przynajmniej zagrasz w tym roku szkolnym.
Opublikowano 24 września 20204 l Myślałem, że to będzie remake, a tu w sumie tylko remaster... Ale nie wygląda źle, do tego przemodelowany system walki, a w Replicanta nie ograłem (bo to z tym starym brzydalem to chyba Gestalt, tak?), więc bardzo chętnie kupię w kwietniu i wrócę posłuchać tych cudownych kawałków.
Opublikowano 24 września 20204 l Będzie wspaniałe pożegnanie obecnej generacji grą z DUSZĄ. W oryginał nie grałem. Ciekawe czy zamiecie mnie bardziej niż Automata.
Opublikowano 24 września 20204 l Replicant i Gestalt roznia sie tylko glowna postacia Wiec w jednym mamy horom curke a w drugim horom siostrem. Dziada ogralem to w sumie bedzie pretekst zeby grac mlodym. W koncu dusza milana bedzie mogla spoczac bo bedzie mial mozliwosc zagrac oboma chlopkami.
Opublikowano 25 września 20204 l Gdyby ktoś chciał https://store.eu.square-enix-games.com/en_EU/product/612749/nier-replicant-ver122474487139-white-snow-edition-ps4
Opublikowano 26 września 20204 l Brak artbooka i ta cena mnie zdecydowanie odstraszyły xD Fajnie jakby była sama wersja ze steelem
Opublikowano 28 września 20204 l Jak myślicie, będzie smart delivery wersji z X360 do wersji XSeriesowej?
Opublikowano 9 października 20204 l Och, jak ja w to będę grał. Jak szalony! Od dawna mnie kusi, by kupić archaicznego NieRa z PS3, bo, nie czarujmy się, w grach video nie było chyba bardziej oryginalnej historii, tak bardzo gamingowej, że właściwie wyrażalnej tylko i wyłącznie za pomocą gier. Gdybym był studentem jakiegoś kulturoznawstwa, pisałbym o Nierach doktorat.
Opublikowano 12 lutego 20214 l Ale to brzydkie fajnie gdyby na kolejną grę Pan jajko taro dostał trochę pieniążków żeby prezentowała się jak należy
Opublikowano 12 lutego 20214 l Oni nie potrafią w grafikę choćby papy było sporo. Mało zarobili na Automacie?