Opublikowano 12 lutego 20214 l Ale gameplayowo to wyglada jakos tak 100x bardziej chujowato właśnie niż autoszmata. Niby mieli dogladac i cos pomoc, ale widze ze chyba na kielichu sake sie skonczyko i sie rozeszlo towarzystwo.
Opublikowano 12 lutego 20214 l Ale będzie napierdalane, rozgryweczka już nawet na tym gamepleju kosi TLoU 2, GoWa 2018 i RDR2 razem wzięte, tylko ten dizajn postaci żeńskich to niestety znowu festiwal dla spermiarzy - no ale uj, jakoś się to przeboleje.
Opublikowano 12 lutego 20214 l Autor Ja tam sie o nic nie boje, jedynke skonczylem z przyjemnoscia, a tutaj bedzie tylko lepiej, wiec i tak win nawet jak wypadnie gorzej niz automata
Opublikowano 24 lutego 20214 l Kaine to top zenskich postaci nawet nie w gierkach ale w kazdym innym medium. Az mnie stulejka uciska jak to pisze.
Opublikowano 24 lutego 20214 l Ja się zapobiegawczo jutro rano zapiszę do urologa, bo z taką stulejką do premiery nie wytrzymam
Opublikowano 24 lutego 20214 l Mam nadzieję że będzie można ustawić ścieżkę dźwiękową z oryginalnej gry bo te nowe wersje na razie tak średnio mi podeszły
Opublikowano 8 marca 20214 l No Kaine z twarzy to jednak jak dla mnie lepiej się prezentowała w oryginale. Chociaż jak zagram to może zweryfikuje ten pogląd.
Opublikowano 8 marca 20214 l Dokładnie, ale chodzi mi też o kolorystykę, w oryginale kolory były bardziej żywe.
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Czy ja wiem, inną kolorystyką jest ale dla mnie jest tak samo brzydkie co automata. Zobacz moment z pustynią, wygląda identycznie
Opublikowano 1 kwietnia 20214 l Miałem w końcu w kwietniu zagrać w coś true next gen (DS), a tu się bardziej zapowiada powrót do oprawy z ps3 Urzeka mnie ta gra.