Figuś 21 139 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Ja to zrobiłem legitnie. Ale do reszty dzbanków wrócę jak już serio nie będę miał w co grać czyli pewnie nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 17 minut temu, Josh napisał: Nie wiedziałeś, że można przesuwać zegar w konsoli, żeby szybciej zdobyć kwiatka czy po prostu chciałeś zrobić to legitnie? Z tego co czytałem w tym remasterze działa tylko przesuwanie strefy czasowej, nie samego zegara jak w oryginale. Nie zależało mi bo i tak zrobiłem to w trakcie przechodzenia fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 31 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Z tego co czytałem w tym remasterze działa tylko przesuwanie strefy czasowej, nie samego zegara jak w oryginale. Nie zależało mi bo i tak zrobiłem to w trakcie przechodzenia fabuły Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Piękna gra, platyna już niekoniecznie 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2021 Nie wiem czy są tu fani figurek, ale fajne pre ordery wjechały na dystrykt, zamowilem sobie. https://www.dystryktzero.pl/figurka-nier-replicant-ver.1.22474487139...-adult-protagonist.html https://www.dystryktzero.pl/figurka-nier-automata-2b-yorha-no.-2-type-b-pl.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Przez ten tydzień za punkt honoru postawiłem sobie przejść tego Niera w końcu (odłożyłem, bo sidequesty mnie złamały i odebrały smak życia). I pytam się sam siebie, co tak długo się zeszło? Ten nowy content w remasterze po endingu D to jest ZŁOTO. I skończyłem, ending E to coś naprawdę niesamowitego i potrafię sobie tylko wyobrazić, jak może działać na fanów, którzy z uniwersum związani są od lat, skoro taki nierowy leszcz jak ja czuł przy nim rękę geniusza Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 19 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2021 Tak tylko wpadłem wyrazić swoją dezaprobatę (używając bardzo delikatnego słowa) wobec tego, ile suchego tekstu na czarnym tle, bez choćby czytania kwestii przez voice aktorów, dostajemy w tej grze. Przy rozpoczęciu drugiego przejścia to zahacza już o absurd i miałem tego serdecznie dość. A to tylko jeden z wielu game designerskich problemów tej gry. Ehh coś czuję, że wymęczę ending B i reszta wlatuje na YT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 W dniu 2.06.2021 o 02:22, Josh napisał: Piękna gra, platyna już niekoniecznie Ile Ci zeszło? W oryginale nie miałem cierpliwosci na kwiatki i inne bzdety i wbilem 91% Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 348 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Tak z 60 godzin plus minus. Farmienie tych wszystkich śmieci co by ulepszyć bronie do maksymalnego poziomu (czyli około połowa tego czasu) to czysta katorga i nie polecam nikomu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Dlatego chyba znowu odpuszcze, szkoda życia, za duzo gier w backlogu. Mialem nadzieje, ze moze troche uproscili platyne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Fabularnie top notch, ale gameplay jest tak zajebiście wtórny, że rzygałem już robiąc wszystkie endingi. W Autoszmacie jakoś mniej ta wtórność doskwierała(kilka postaci), a tu konieczność przechodzenia tych samych bossów, tą samą postacią męczy niemiłosiernie. Jedynie cieszę się, że route E był dojebany i wynagrodził mi męczarnie C i D. Czuć, że budżet to na zapałki był grany, bo świat gry jest maciupki jak na tą ilość godzin, a te fetch questy wymagające nieraz kilkukrotnego backtrackingu(nawet Weiss na to narzeka momentami xd) to mogą człowieka do szaleństwa doprowadzić. Podsumowując - fantastyczna opowieść z mizernie doklejoną budżetową grą 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 1 godzinę temu, Soban napisał: Podsumowując - fantastyczna opowieść z genialną muzyką i mizernie doklejoną budżetową grą Fixed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Zanim zagralem, cos mi sie ubzduralo, ze to jest jakis jrpeg z olbrzymim swiatem, no bo wydawca bylo SE. Oj bardziej nie moglem sie pomylic xD Niemniej nie zaluje ani jednej sekundy spedzonej z ta gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 326 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 W remasterku tylko questy poboczne męczyły bułę, a trzeba było je zrobić do endingów, bo niektóre brońki z nich wypadały. Olałem tylko hodowanie kwiatów, z resztą to była droga przez mękę. Ale za to te zakończenia plus to dodatkowe z remastera Warto było się przemęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Konstrukcje zadań głównych też nie były wiele lepsze. Początek gry to idź z punktu a do punktu b, przynieś coś i wróć do a. Zanim story się rozkręcało też trzeba było trochę się nałazić po tych lokacjach-makietach Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Jedynym plusem side questów są fajne story w nich zawarte - chłop się wzruszył na quescie z pieskiem co niby uciekł. Na wielki plus jest bieżący komentarz mini eventów między main hero a Weissem. Ciekawe czy Taro coś tam nowego dłubie, bo po sukcesie komercyjnym automaty(6,5mln to rewelacyjny wynik, chociaż tam w square to chińczyki mają jakieś pojebane wymagania sprzedażowe) to następca raczej będzie instant sukcesem, a i platynowym po wtopie z babilonem by się jakieś wygranko przydało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Na dobry początek to remake Drakengard 3 by się przydał, bo na ps3 gra chodziła slabo. 8 minut temu, Soban napisał: Ciekawe czy Taro coś tam nowego dłubie, bo po sukcesie komercyjnym automaty(6,5mln to rewelacyjny wynik, chociaż tam w square to chińczyki mają jakieś pojebane wymagania sprzedażowe) to następca raczej będzie instant sukcesem, a i platynowym po wtopie z babilonem by się jakieś wygranko przydało. Masz Voice of Cards Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Wszystkie Drakengardy by mogli odswiezyc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Nie wiem czy tylko odświeżenie by im się przydało a raczej REBUILD za 350 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Nie no, to bedzie hurtem trylogia a nie pojedyczno, prawda? Prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Drakengard wydaje square a Ci goście rozbijają remake jednej gry na 3 części Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Dobrze, ze mam jedynke to sobie ogram na psydwa. Trojke pozydzilem jak byla po 90 na playasia to bede musial 150 wydac. A dwojka to na yt bo na allegro jedna szutka za 800zl Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Dwójka to przeciętniak. Dużo usprawnień względem jedynki z drugiej strony uleciał ten chory klimat i dostajemy chłopaczka, który chce ratować świat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Tak wlasnie slyszalem ze 2 najslabsza ale na forumie pojawialy sie tez glosy, ze calkiem calkiem. Z obowiazku jednak zaliczyc by trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi