Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Jak nie zależy ci na Yoko Taro to tak. Czuć, że to nie jego gra i miał marginalny wpływ na tytuł. Jakieś dziwne zabiegi fabularne, wybielenie pewnych postaci. Gameplayowo na pewno jest lepiej niż w jedynce aczkolwiek z nostalgią patrzę na poziomy ze smokiem w pierwszej części, tutaj z kolei jest za łatwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 A dwojka dzieje sie fabularnie po jedynce? Historia jest zamknieta? Bo wiem ze 3 to prequel 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Trójka jest tak cudownie pokręcona, ale poprzednich nigdy nie miałem okazji ograć. Chociaz do plusa by je mogli wrzucic jako klasyki z ps2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 5 minut temu, Mejm napisał: A dwojka dzieje sie fabularnie po jedynce? Historia jest zamknieta? Bo wiem ze 3 to prequel 1. Po jedynce ale wydarzenia tam raczej traktowane są jako niekanoniczne. W trójkę tylko jeszcze nie grałem ale z tego co wiem to jest prequel i Taro znowu maczał w nim palce. Wracając do tego co miałem na myśli - Dwójka nie jest może "zła" ale jest taka zwyczajna, grzeczna, przystępniejsza no i na pewno nie jest warta 8 stów. Nawet soundtrack jest "normalny" nic z niego nie zapadło mi w pamięć poza intrem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 2 to chyba inny timeline po prostu i wychodzi tam z ktoregos endingu 1, a nier i potem automata ida z tego dziwacznego endingu z 1 co sie walczy z wielka baba we wspolczesnym tokio. Chyba lepiej zlepek scenek na yt obejrzec. Ja tak zrobilem z 1 drakengarda, bo gameplay to po odpaleniu na emu byl tak w porwyach 2/10. 3 żałuje, że nie obadałem jak mialem ps3, ale wtedy odrzucily mnie puste i brzydkie lokacje + 15fps w siekance. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 No fajnie by było gdyby dla odmiany jajko taro dostał studio które potrafi robić gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 476 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 Zagrałbym w tą jego wersje Monster Huntera, co raz wrzucał na twitterze. Po takim emocjonalnym rollercoasterze pewnie bym się nie pozbierał długo. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Panowie pograłem parę godzin w N: Replicant i mam pytanie: czy muszę robić sidequesty żeby zobaczyć jakieś ważne wydarzenia fabularne czy zakończenia? Bo już mam powoli dość biegania w te i we wte ze śmieciami tylko po to żeby dostać 1000 golda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Nie. Ale sidequest z babcia w miescie portowym bym zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 959 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Tą z latarni morskiej? Ten już zrobiłem. Resztę można olać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 269 Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2022 Tak, z tego co pamietam tylko questy glowne sie licza. Szczerze to oprocz tego z babcia nie pamietam nawet jakie byly inne poboczne. I nie wplywaly one na fabule, ta jest liniowa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi